Rabbim sağlıkla hayırla versin kucağına insallah canimEkimde doğumum var, ilk doğumla arası 18 ay olacak, hayırlısı artık diyorum
Benimde ilk doğum sezaryen
Rabbim sağlıkla hayırla versin kucağına inşallah canımİlk doğumlar şimdi ikici doğum arası 14 ay olacak benimde.. 12.haftaya girmek üzereyim kızımda 10 aylik..
Sezeryan dikiş vs bende korkmuştum ama sorun yok dedi doktor.. istenilen tavsiye edilen süre 2 sene imiş. Korkmayın sağlıkla gelsin kuzular..
Herşeyin hayırlısıarkadasim ilk doğumunda gebelik zehirlenmesi yaşayıp zorunlu sezaryen oldu. bebeğini kaybetti. doktor 2 yıl bebek düsünme dedi. protein kaçağı ve ciğerlerde sorun vardı. 5 ay sonra hamile kaldı. doktoru kızdı hamile kaldığı için ama sağlıklı bir sekilde doğurdu. doğuma kadar kan sulandırıcılar ve bir çok başka ilaç kullandı. su an kızı 5 yasinda falan. gecen yıl da bir oğlu olduyani evet en sağlıklısı 2 yıl beklemem. ama erken oldu diye de kesin kötü olacak sonucu diye bir sey yok. sağlığınıza dikkat edin ve doktor kontrollerinizi aksatmayın
İnşallah canım inşallahBenim doktorum da bana 2 yıl sonra 2. Çocuğu düşünün demişti ama ben 18 aylıktan beri deniyorum. Başka bir doktor 6 ayda gebelik olsa bile bir şey olmaz demişti. Sizin doğduğunda bayağı ara olacak yine bir şey olmaz korkmayın.
Olmaz olmaz korkma canım güzel düşün güzel olsun her şeyİnşallah canım inşallahbaya ağrılı bir başlangıç oldu inşallah daha fazlası olmaz
Saol canmm❤☺Olmaz olmaz korkma canım güzel düşün güzel olsun her şey
Sizin gebelik nasıl geçiyor şuan forumda biriyle ikimizde bebekler 10 aylık gebeyiz bu ay. Doktorlar bize dikişiniz iyileşmemiş tam falan diye korkutucu konuştu ben henüz kendi doktoruma gitmedim ama size yapılan yorumlar neler acaba yani gördüğüm bir sürü de sezeyandan sonra hemen doğum yapan anne varİlk doğumlar şimdi ikici doğum arası 14 ay olacak benimde.. 12.haftaya girmek üzereyim kızımda 10 aylik..
Sezeryan dikiş vs bende korkmuştum ama sorun yok dedi doktor.. istenilen tavsiye edilen süre 2 sene imiş. Korkmayın sağlıkla gelsin kuzular..
Çok şükür 32.haftaya girmek üzereyim.. ama ben kendi doktorum ile devam ettim ve dikiş yerleri hakkında hiç olumsuz konuşmadı, tavsiye edilen 2 sene zaten ama kısa aralıklarla doğum yapan çok kişi var....Sizin gebelik nasıl geçiyor şuan forumda biriyle ikimizde bebekler 10 aylık gebeyiz bu ay. Doktorlar bize dikişiniz iyileşmemiş tam falan diye korkutucu konuştu ben henüz kendi doktoruma gitmedim ama size yapılan yorumlar neler acaba yani gördüğüm bir sürü de sezeyandan sonra hemen doğum yapan anne var
Teşekkürler Sağlıkla gelsin bebişiniz zamanında inşallahÇok şükür 32.haftaya girmek üzereyim.. ama ben kendi doktorum ile devam ettim ve dikiş yerleri hakkında hiç olumsuz konuşmadı, tavsiye edilen 2 sene zaten ama kısa aralıklarla doğum yapan çok kişi var....
Kendi doktorunuza gidip birde ondan fikir alın, korkutucu birsey soylemeyecektir eminim..
Peki sizden yazılı bir belge aldılar mıÇok şükür 32.haftaya girmek üzereyim.. ama ben kendi doktorum ile devam ettim ve dikiş yerleri hakkında hiç olumsuz konuşmadı, tavsiye edilen 2 sene zaten ama kısa aralıklarla doğum yapan çok kişi var....
Kendi doktorunuza gidip birde ondan fikir alın, korkutucu birsey soylemeyecektir eminim..
Hayir ne için alacak ki?Peki sizden yazılı bir belge aldılar mı
Amin sizinde hepimizinTeşekkürler Sağlıkla gelsin bebişiniz zamanında inşallah
Burda bir arkadaştan öyle yazılı kağıt almışlar sanırım sorumluluk kendine ait diye herhalde tam bilmiyorumHayir ne için alacak ki?
Yok canım bizden öyle birsey istemedi doktorumuzBurda bir arkadaştan öyle yazılı kağıt almışlar sanırım sorumluluk kendine ait diye herhalde tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?