- 23 Ekim 2020
- 144
- 15
- 28
- Konu Sahibi missfortunemf
Ankara eğitim ve araştırmaya geçmiş olup memnun kalan kalmayan varsa ve yakın tarihte olanlar fiyat bilgilendirmesi de yaparsa sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır maaleseffiyatı hakkında bilginiz var mı
Benim elime şubat mart gibi bi para geçecek o yüzden siz daha erken öğrenirsiniz muhtemelen ama kuzenimle birlikte düşünüyoruz o erken giderse haber ederim size de siz erken giderseniz siz de haber edin lütfençok adını duyduğum bir doktordu arda bey hacettepeden ayrıldığını duyunca çok üzülmüştüm ay sonu için randevu almayı düşünüyorum eğer daha erken öğrenebilirseniz paylaşabilir misiniz fiyat bilgisini
tamamdir ben gidersem size yazacagim merak etmeyinBenim elime şubat mart gibi bi para geçecek o yüzden siz daha erken öğrenirsiniz muhtemelen ama kuzenimle birlikte düşünüyoruz o erken giderse haber ederim size de siz erken giderseniz siz de haber edin lütfen![]()
Merhaba ben bugün gittim görüşmek için Arda bey yerinde yoktu iki üç ay kadar da hasta almayacakmış o tarihlerde randevu alabilirsiniz ya da başka bi doktora yönlendirebilirim dediler başka doktor istemediğim için yok dedim ücret için de dip fiyat 3500 uç fiyat 7000miş şu an ama ocakta zam gelecekmiş ne kadar gelir bilmiyoruz dedilertamamdir ben gidersem size yazacagim merak etmeyin![]()
Arda bey için diğerlerini sormadım ama boşta sadece profesör varmış yani daha fazladır diye düşünüyorumbu fiyat arda bey için mi geçerliymiş yoksa genel ankara hastanesi için mi
Merhaba ameliyat da mı yapmayacakmış arda bey bir şey dendi mi bir de siz estetik oldunuz mu ?Merhaba ben bugün gittim görüşmek için Arda bey yerinde yoktu iki üç ay kadar da hasta almayacakmış o tarihlerde randevu alabilirsiniz ya da başka bi doktora yönlendirebilirim dediler başka doktor istemediğim için yok dedim ücret için de dip fiyat 3500 uç fiyat 7000miş şu an ama ocakta zam gelecekmiş ne kadar gelir bilmiyoruz dediler
Listesi çok dolu diye beklemedim ben hacettepede ozan beyde oldumMerhaba ameliyat da mı yapmayacakmış arda bey bir şey dendi mi bir de siz estetik oldunuz mu ?
Memnun kaldınız mı ne kadara oldunuz istediginiz gibi oldu mu burnunuzListesi çok dolu diye beklemedim ben hacettepede ozan beyde oldum
Doktorun instgram adresi var mı acaba verebilir misiniz :)Dört bine anlaşmıştık ama 2.840 ödedim ben raporumda kemik eğriliği yazıyor ondan heralde sormadım neden düşük tuttuğunu bide sadece kemer alınsın ucundaki düşüklük gitsin dedim başka değişim istemedim o yüzden memnunum:)
merhaba öncelikle geçmiş olsun, burun ameliyatınızdan memnunmusunuz ve dr randevunuzu nasıl aldınız hastanelerden randevu almak zor.Dört bine anlaşmıştık ama 2.840 ödedim ben raporumda kemik eğriliği yazıyor ondan heralde sormadım neden düşük tuttuğunu bide sadece kemer alınsın ucundaki düşüklük gitsin dedim başka değişim istemedim o yüzden memnunum:)