Arda Pelen mi, Alparslan Yıldırım mı?

Sizce hangi doktor?

• Arda Pelen

OY: 9 52,9%
  • Alparslan Yildirim

OY: 8 47,1%

• Ankete Katılan
    17

Helios_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
212
233
103
Uzun zamandir burun ameliyati olmayi dusunuyorum, maddi acidan bu iki doktorun ucretleri suan bana uyuyor. Her ikisinin de yaptigi isler gayet basarili(instagramdan gordugum kadariyla) Gelgelelim burda sizlerin fikirlerini almadan secim yapamadim, kararsizim kizlar hadi bana bi fikir verin

Merhaba ben Arda Pelenin burunlarını çok beğeniyorum.Kendisiyle Nisan ayında görüşmüştüm Haziran da boşluğu vardı benim için çok geçti. Kendisi ile direk diyalog kurdum instagramdan gece yazmıştım hatta ertesi gün görür diye saolsun çok ilgili ve nazik hemen cevap verdi.Birçok doktorla mümkün değil görüşmek ta ki kliniğine randevu alıp odasına girene kadar.Ramazan öncesi olmak istiyorudm ki oldum.Başka bir doktora tabi..Nasip..Ama Arda Pelen kesinlikle çok iyi ve çok mütevazi :super::super::super:

Merhaba ben Arda Pelenin burunlarını çok beğeniyorum.Kendisiyle Nisan ayında görüşmüştüm Haziran da boşluğu vardı benim için çok geçti. Kendisi ile direk diyalog kurdum instagramdan gece yazmıştım hatta ertesi gün görür diye saolsun çok ilgili ve nazik hemen cevap verdi.Birçok doktorla mümkün değil görüşmek ta ki kliniğine randevu alıp odasına girene kadar.Ramazan öncesi olmak istiyorudm ki oldum.Başka bir doktora tabi..Nasip..Ama Arda Pelen kesinlikle çok iyi ve çok mütevazi :super::super::super:
Tesekkur ederim canim, peki doktoruna nasil karar verdin? Bu arada resimli konu acmissin gordum orda insallah hayalindeki burna kavusursun :KK39:

Kendi doktorumu da takip ediyordum açıkcası.Arda Pelen dolu olunca pat diye karar verdim .Artık dua ediyorum inşallah sıkıntı olmaz.

Uzun zamandir burun ameliyati olmayi dusunuyorum, maddi acidan bu iki doktorun ucretleri suan bana uyuyor. Her ikisinin de yaptigi isler gayet basarili(instagramdan gordugum kadariyla) Gelgelelim burda sizlerin fikirlerini almadan secim yapamadim, kararsizim kizlar hadi bana bi fikir verin
Merhabalar ,

Ben Alparslan beye 3 hafta önce ameliyat oldum. Keşke daha önce olsaymışım diyorum. Çok memnun kaldım. İstediğim gibi ilerledi herşey. Doktora güvenmek çok önemli inanmak daha önemli. Umarım sizde istediğiniz sonucu alırsınız.

Arda hocaya ameliyat oldum ben de mesaj atarsaniz yardimci olabilirim
Bende Arda peleni yeni duydum instagramda yaptığı burunlar çok güzel duruyor acaba sizin ameliyat süreciniz nasıldı fotoğraf yollayabilir misiniz özelden

Bende ameliyat oldum. Dediğinz doktrdan birine. İsim vermeyeceğim. Çokk sıkıntılı değilse olma. Gerçekden çok uzun bir süreç. Öyle oldum çıktm. 1 haftada iyileşdim değil.

Bende ameliyat oldum. Dediğinz doktrdan birine. İsim vermeyeceğim. Çokk sıkıntılı değilse olma. Gerçekden çok uzun bir süreç. Öyle oldum çıktm. 1 haftada iyileşdim değil.
Hangi konuda sıkıntı yaşadınız en çok? Ameliyat sonrası iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ama sizce ameliyat kusuru da var mı sebepler arasında? ( bu arada nasıl ki memnun olanlar rahatlıkla doktor ismi verebiliyorsa bence olumsuz deneyimlerde dillendirilmeli, yoksa ben dahil hepimiz böyle bir ameliyatta kandırılmaya çok müsaitiz.)

Bence de kişiden kişiye değişiyor ameliyat süreci ben oldum çıktım bir hafta sonra alçımın alındığı gün okula sınava girmeye gittim çok zorlandığım bi süreç değildi ve gayet memnunum sadece uzun vadede çarpmaya vurmaya vs dikkat etmek gerekiyor

Ben de Arda Pelen'e ameliyat oldum. Suan 12.gun ve bes gun once alci-tampon-dikis alimi gerceklesti, bugun de bantlarimi cikardim. Sonuçtan gayet memnunum henuz burnum sis ama yine de umdugumu buldum diyebilirim. Bende cildim hassas oldugu ve de onceden kalma kirik kemige mudahale oldugu icin sisme morarma oldu. Ama suan cok cok az kaldi morluklarim ameliyat izi de neredeyse hic yok. Dikis izi olur zannediyordum ama cok şükür olmadi. Doktorun dediklerine uyup ilaclari da kullandik miydi iyilesme cok hizli gerceklesiyor. Ameliyat oldugum icin cok mutluyum keske onceden olsaydim diyorum ben de sevgiler kizlar iyi ve saglikli burunlar :)

Merhabalar ,

Ben Alparslan beye 3 hafta önce ameliyat oldum. Keşke daha önce olsaymışım diyorum. Çok memnun kaldım. İstediğim gibi ilerledi herşey. Doktora güvenmek çok önemli inanmak daha önemli. Umarım sizde istediğiniz sonucu alırsınız.
Bende arda beye olmak istiom ama karar siz kaldim bi okan morkoc saban celebi cok isim var arda bey 12000 tl istio cok degilmi gerci okan bey de öle olanlar varmi ve resim atabilrimisiniz ben almanyadan gitcegim icin ön görüsmeler yapamiom anca whats ap den

Back
X