Ardahan///75

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlama senağlama Köyümü görmek ve kızlar sizlerle tanışmak isterim bana ulaşırsanız sevinirim ben ist. oturuyorum çok iyi bakın kendinize....Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
nuro can kız sen ardahan'ın nersindensin ve İstanbul'da nerde oturuyosun hemşerim:)a.s.

hoş bulduk herkese merhaba bu sitede emeği olanlara teşekkür ediyorum hanak yamaçyolu (vardosan) köyündenim izmirde yaşıyorum kızlar bende burdayım artık sevgiler

Merhaba sevgili hemşerilerim. Bende Ardahanlıyım. Gerçi Kars bölümüne de yazdım ama olsun onlarda bizim. Hepinize selam olsun. Ama bir nokta varki Ardahanlılar olsun Karslılar olsun birlik ve beraberliğini pek gösteremiyor. Yurdumun bu güzel ilinin insanları 1. ayın 27 si 2007 yılından beri hiç konuşmamış. Sizleri sohbete davet ediyorum. Hoşçakalın canlarım

Slm Hemserilerim Bende Ardahan Göledenim :) 2 Defa Gttim Memleketime Kokusunu özlemisim Bidaha Gtmek Kismet Olmadi Insalh Birgun Gidicem Sizleride Tanidigima Sevindim :)))))

merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum bu siteye vede çok begendim.bende ardahanlıyım ama izmirde dogdum vede izmirde de yaşıyorum.insan kendi memleketlisini görünce çok mutlu oluyor.

merhaba arkadaşlar.ben ardahan posofluyum.posoflu olan var mı?

bu sayfayı açan arkadaşa teşekkür bende ardahanlıyım hemşerilerimi burada görmekten dolayı heyecanlandım

ardahanli bayanlar esim ardahanli ...26 yil once bende birkere gittim oraya havasi cok temizdi ...acaba hersey yine gordugum gibimi?insallah sizlerede gitmek nasip olur hoscakalin

Bütün ardahanlılara, özellikle posoflulara sevgilerimi gönderiyorum.

slm kızlar bende ardahanlıyım:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…