Ardısık transfer yaptıran varmı

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
ıkı asamada transfer yapılıyormus

yumurta toplandıktan 2-3 gün sonra bır kac embryo
sonra gene 5-6 ıncı gün bır kac embrıyo transfer edılıyor--böylece gebe kalmaya sans artıyormus

bunu yaptıran varmı aranızda?

Cevabınız ıcın sımdıden tesekkürler

Bir arkadaş yaptırmış ve hamile kalmıştı ama adını hatırlamıyorum.Hatta o da senin gibi topik açmıştı, geçmiş topiklere bak istersen arkadaşım...Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

sendemi bahcecidesin
bana önerilmişti bu
ama mustafa bey bi yararı olduna inanmıyo hatta 2 gün arayla operasyon(rahimin yıkanması lazım transferden önce) iyi olmuyacanı söylüyo kısmet ya nerdesn sen

Benim 2. tedavimde yapılmıştı. Hem 3. gün hemde 5. gün transfer yapıldı. Gebelikte oluştu ama düşük oldu malesef. Bence burada şansı artıran ardışık transfer değil blastokist transferi. Biliyorsunuz embriyonun 5 gün gelişip gelişmeyeceği belli olmadığı için bu riskide göze alamıyor çoğu doktor, ama ardışık transferde zaten 3. gün transfer yapılmış oluyor kalan embriyolardan devam eden olursa 5. günde o konuyor. Bana Hakan Şatıroğlu yapmıştı.

ben yaptırdım. 3. gün 1 tane 1. kalite embriyo, 5 gün 2 tane blastokist transfer edildi. Şimdi 15 haftalık gebeyim. Tavsiye ederim, gittiğiniz merkezlerde uygulanıyorsa ve yeterli yumurtanız çıkıyorsa, özellikle blast transferi konusunda ısrar edin. Tutunma ihtimali çok artıyor. Şükürler olsun ben de işe yaradı. ılk iki denememde böyle bir şey yapılmamıştı, tutmadı haliyle.

Arkadaşlar bugün bana 3. gün transferi yapıldı 2 gün sonrada 5. gün transferi yapılacak nedir bu ardışık transfer?Diğerinden faydası nedir?

Son düzenleme:
Back
X