Ardışık transfer????

teşekkürler simten.
daha önce böyle bir konu açıldığını bilmiyordum.
moderatör arkadaşlar silebilir konu tekararı olmuş pardooonnnnn

ayrıca turkıyede yasak oldugunu bılıyorum tuhaf geldıgı ıcın yazdım topıge dusuncelerımı...

yazılarınıza lutfen dıkkat edın ben sadece dusuncelerı paylastım ayrıca yurt dısında falan deyılım olsamda haberım olmaya bılır cok mu sasırtıca geldı...

:uhm: butter'flys arkadaş yurtdışında galiba dedim ben. . butter'flys yurt dışında o nedenle yapabiliyor. biz de yasak. arkadaş yerine ben söyledim. bana neysee artıkk..
yardım etmeye çalışırken bi de laf işittim. yazdıklarıma son derece dikkat ederim
ama siz okurken aynı dikkati veremiyorsunuz galiba. bu laf nasıl çarpıtıldı hala anlayamadım..
neyse burada sizle tartışmak değil amacım. topik sahibine yardım etmek istemiştim.

hayır benım yazımı alıp yazmıssınız ondan yanlıs anlasıldı heralde....
:uhm: butter'flys arkadaş yurtdışında galiba dedim ben. . butter'flys yurt dışında o nedenle yapabiliyor. biz de yasak. arkadaş yerine ben söyledim. bana neysee artıkk..
yardım etmeye çalışırken bi de laf işittim. yazdıklarıma son derece dikkat ederim
ama siz okurken aynı dikkati veremiyorsunuz galiba. bu laf nasıl çarpıtıldı hala anlayamadım..
neyse burada sizle tartışmak değil amacım. topik sahibine yardım etmek istemiştim.

hayır benım yazımı alıp yazmıssınız ondan yanlıs anlasıldı heralde....

size cevap vermiştim çünkü. neyse arkadaşın 3. denemesi olacakmış bu nedenle
ardışık transferi araştırıyormuş. umarım herkesin işi yolunda gider ve gelecek anneler gününde bebişleri kucağında bu günü kutlar..................

size cevap vermiştim çünkü. neyse arkadaşın 3. denemesi olacakmış bu nedenle
ardışık transferi araştırıyormuş. umarım herkesin işi yolunda gider ve gelecek anneler gününde bebişleri kucağında bu günü kutlar..................

kızlar :olmaz: yanlış anlama olmuş.üzülmeyin ikiniz de.... :1hug:

ben malesef 6. denememi yapıcam yaparsam.türkiyede yaşıyorum.eşim azospermi bende kan pıhtılaşması var.sadece araştırıyorum.duymuştum bir yerlerden acaba uygulanıyor mu uygulanıyorsa nasıl diye merak ettim.tedavi olursam bana tek değil 2 embriyo transfer edilecek galiba.başarısız denemem çok çünkü...
Evet inşallah bizler de anne oluruz birgün....

Back
X