• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız tüp bebek

Çok teşekkür ederim 🥹 amin inşallah biz elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz gerisi takdiri ilahi Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah 🥰 bugünden itibaren bende bekleme sürecine gireceğim beraberiz artık🥹 önce senin sonucun sonra benim
Evet bundan sonrası nasip biz elimizden geleni yaptık beklemek cok zor insallah güzelce tutunur bebeklerimiz 🥹insallah ikiz olur ikimizinde 😂

Merhaba benım de 2 kimyasal 1 düşüğüm vardı. Toplam 8 tedavı
2 histereskopi
1 rahım filmi
Sperm DNA hasar testı
Protein s ,c gibi hemtolojide yapılan testler
Trombofili paneli
Eşim ve bana kromozom testi
Unuttuğum bir kaç test daha olabilir.

Son Tedavımde de kır testi yapıldı.
Bu yukarda yazdığım hersey temizdi.
Haşimato hastasıyım.
Kır testim temiz gelmesine rağmen doktorum bağışıklığımdan kaynaklandığını söylemişti.
Şu an 8 aylık bir kızım var son tedavimde oldu.
Sebepsizi bulmak çok zor. Rabbim yolunuzu kolay eylesın.
Bağışıklığınızla alakalı bir test yapıldı mı doktor ondan kaynaklandığına nasıl karar verdi

Merhaba sizin kimyasal olduğunda benim de kimyasaldı o dönem konuşuyorduk
Ben sonraki denemede 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım NK paneli yaptırdım ve doktorum 3 doz ıvıg önerdi bunlar eşliğinde son embriyom şu an kucağımda uyuyor🥰
Aa sizi hatırlamaz olur muyum çok sevindim ıvıg nedir

Merhaba, benim de 2 negatif transferim oldu maalesef (son transferim pgt’li embriyoydu). Yeni bir tedaviye başlamadan önce trombofili paneli, eşim ve bana kromozom testi, NK hücre testi, smear testi ile mycoplasma ve ureaplasma kültürü yapıldı. Histeroskopi henüz olmadım fakat transferden önce mutlaka olacağım bu sefer. Ayrıca tiroit değerim normal sınırları içerisinde olmasına rağmen bir endokrinoloji doktoruna gittim. TSH’ı 2’nin altına indirmek için tiroit ilacı yazdı bana (benim değerim tüp bebek tedavileri sonrasında 2.7’ye yükselmişti). Tüp bebek doktorum mesela tiroite bir şey demedi ama önemli bir faktör. Bunların dışında başka yapabileceğim testler varsa ben de öğrenmek isterim 🙏☺️
Bende nk paneli ve bağışıklık baskılayıcı serum araştırması yapıyorum. Sizin söyledikleriniz dışında ben pek bilmiyorum valla
İnşallah oyle olur .cok uğraştık cok olumsuzluklar yasadik bu sefer yüzümüz güler umarım. Isteyen emek veren herkes inşallah bebegine kavuşur🙏
umarım alırız emeklerimizin karşılığını ❤️

Merhaba benım de 2 kimyasal 1 düşüğüm vardı. Toplam 8 tedavı
2 histereskopi
1 rahım filmi
Sperm DNA hasar testı
Protein s ,c gibi hemtolojide yapılan testler
Trombofili paneli
Eşim ve bana kromozom testi
Unuttuğum bir kaç test daha olabilir.

Son Tedavımde de kır testi yapıldı.
Bu yukarda yazdığım hersey temizdi.
Haşimato hastasıyım.
Kır testim temiz gelmesine rağmen doktorum bağışıklığımdan kaynaklandığını söylemişti.
Şu an 8 aylık bir kızım var son tedavimde oldu.
Sebepsizi bulmak çok zor. Rabbim yolunuzu kolay eylesın.
Peki bağışıklığınızdan kaynaklandığını söyleyip nasıl bir çözüm buldu ?

Peki bağışıklığınızdan kaynaklandığını söyleyip nasıl bir çözüm buldu ?
Oncelıkle embrıyomun genetiğine baktı. Ama bütün kromozomları inceletti. Sonra yapıştırma uygulayıp bağışıklık için de Prograf ilaç kullandırdı.

Oncelıkle embrıyomun genetiğine baktı. Ama bütün kromozomları inceletti. Sonra yapıştırma uygulayıp bağışıklık için de Prograf ilaç kullandırdı.
Ben de bu sefer prednol yerine prografı teklif edeceğim, çok ağır bir ilaç olduğunu duydum herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı?

Back
X