• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresizlik!

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
ekimde evleneceğim ama ben emin değilim. evleneceğim insan beni korkutuyor. evlendikten sonra değişir diye korkuyorum. daha bitmedi. evleniyorum ama annemden başka kimse yardım etmiyor. tek başıma bu yükün altından kalkmaya çalışıyorum. babam kendi aleminde. çeyiz eşyalarını yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama sırf onla bitmiyor. ben çok sevilen bir aileyiz sanıyordum meğerse öle değilmiş!!! kimse ne yapıyorsunuz diye aramıyor. zamanında biz çok yardıma koşmuştuk ama hata etmişiz. insanlara iyilik yaramıyormuş mirmirmirmir

Emin olamazsinki zaten canim....

Kimse olamaz....bugün böyle ama yarin ne olacak hicbirimiz bilemeyiz...

Evlilik tarihi yaklastikca böyle duygulara kapaliabiliyorsun bazen..Acabami dedigin oluyor....Onun ve kendi duygularindan eminsen...sorun yok...yarinlarin ne getirecegini ancak yasayarak ögrenebiliriz...:delphin:

Babanin sana destek olmamasi cok üzücü gercekten...hisslerini paylas babanla canim...kirildigni üzüldügnü söyle...

Nisanlinin ailesi size yardimci olmuyormu? Neden sen tek basina bu isin altindan kalkiyorsunki? Bu tarafini pek anlayamadim...benneyaptımki

Akraba es dost komsudan zaten beklentide olman hatadir güzelim....dügüne gelir iki göbek atarlar olur biter iste...onlarin yardimi bundan ibaret:kahve:

babamla bunu paylaşmama gerek yok çünkü ne kadar çıkmaz bir durumda olduğumu kendiside biliyor ben ondan çok şey istemiyorum en azından yanımda olduğunu bilmem bile bana yeterdi. nişanlımın ailesi yanımda ama anlatmak istediğim bizim taraftan hiç kimse yok. annem ve ben varım. Allah a çok şükür en azından çalışıyorum da maddi olarak ayaktayım. tek istediğim manevi olarak destek görmek!!! benneyaptımki

Emın olamadıĞın aklına takılan Şeyler nedır cnm

babamla bunu paylaşmama gerek yok çünkü ne kadar çıkmaz bir durumda olduğumu kendiside biliyor ben ondan çok şey istemiyorum en azından yanımda olduğunu bilmem bile bana yeterdi. nişanlımın ailesi yanımda ama anlatmak istediğim bizim taraftan hiç kimse yok. annem ve ben varım. Allah a çok şükür en azından çalışıyorum da maddi olarak ayaktayım. tek istediğim manevi olarak destek görmek!!! benneyaptımki

Bence buna üzülecegine sevin daha iyi....Annecigin ile sen yeterde atarsiniz bile güzelim..

Karisaniniz yok yarisaniniz yok....bircok arkadasimdan duydum ve kendimde gördümki bu olaylara ne kadar cok yardim edeyim amacli kisiler dahil olursa o kadar ortalik bulaniyor...kas yapayim derken göz cikartiyorlar...her kafadan bir ses her agzidan bir laf inanki o zamanda keske hic kimse karismasa dersin....:delphin:

Babanin davranisi gercekten hic hos degil....kizini böyle bir durumda sahipsiz birakmamasi gerekiyor.....ama zorlada güzellik olmuyor canim...gözünle görüyor ve birsey yapmiyorsa birak yapmasin....kendi bilir...:kahve:

Simdiden mutluluklar dilerim....umarim hersey gönlünce olur

sana edindiğim tecrübelerden sadece birini söleyeyim mi...bu hayatta tırnağın varsa başını kaşıyacaksın...tek başınasın ve ölede devam edicek...kimseye aldırma benim gibi kendini ezme vede ezdirme güçlü ol dik dur...eğer güveniyorsan sevdiğin adama dayayın sırtınızı biribirnize...ama güvenmiyosan dicek bişeyim yok....bu hayatta kimseden kimseye fayda yok güzelim baban bile olsa...

nişanlımın değişeceğine inanmıyorum değişirse diye korkuyorum sekiz seneden beri beraberiz hiç değişmedi ama evlilik çok farklı bir şey. bizim gibi çok yıllar anlaşan ve yeni evlenen tanıdıklarıma sorduğumda 'mutlaka evlediğinde olaylar değişiyor sende değişeceksin' diyorlar. ama ben hep şimdiki gibi olsun istiyorum. monoton bir hayatta olmak istemiyorum. belkide evlenmeme az bir zaman kaldığı için duygusallaşmaya başladım bilemiyorumm!!!!!

nişanlımın değişeceğine inanmıyorum değişirse diye korkuyorum sekiz seneden beri beraberiz hiç değişmedi ama evlilik çok farklı bir şey. bizim gibi çok yıllar anlaşan ve yeni evlenen tanıdıklarıma sorduğumda 'mutlaka evlediğinde olaylar değişiyor sende değişeceksin' diyorlar. ama ben hep şimdiki gibi olsun istiyorum. monoton bir hayatta olmak istemiyorum. belkide evlenmeme az bir zaman kaldığı için duygusallaşmaya başladım bilemiyorumm!!!!!

canım benim bunun hiç bi zaman garantisi yok...senelerce birlikte olan insanlar anşalamıyo ayrılıyo çok hızlı evlenenlerinki devam diyo...evlilik kumar işi...ama ii yada kötü işin büyük kısmı kadında...bak formlarda ara çok zor zamanlar geçirdim eşimin arkasında durdum sevdim çok sevdim ve çok seviyorum....4.ayda nişanlandık 8.ayda evlendik ve 15 ay oldu evleneli...kışın çok zor şeyler yaşadık...ben eşimi evimi herşeyi o kdar boşladımki...herşeyden vazgeçmiştim...sonra evliliğm çatırdamaya başladı...ama ben hep onu suçladım...bigün bana ağzıyla sen şunları bunları yapıyosun deyince fark ettim ki...evliliğimi ben çatırdatmışım...artık senin ailen o olucak onun ailesi sen...ve eğerki baban şimdiden böle yapıyosa muhtemelen bundan sonrada elini hiç bişeye sürmicek...benim babamın maddi durumu çok ii...eşiminkilerin hiçbişeyi yok...ve ben kışın eşim işsizdi o en zor zamanlarımda bile babam sormadı...canı saolsun konuşmuyoruz hala...ama olsun...allah büyük düzeldi şimdi herşey...senin bu düşüncelerini evlenmeden önce bizde defalarca düşünmüşüzdür...evlilik bu çünkü...

bu arada canım evliliği monotonlaştırmamakta sizin elinizde...

ekimde evleneceğim ama ben emin değilim. evleneceğim insan beni korkutuyor. evlendikten sonra değişir diye korkuyorum. daha bitmedi. evleniyorum ama annemden başka kimse yardım etmiyor. tek başıma bu yükün altından kalkmaya çalışıyorum. babam kendi aleminde. çeyiz eşyalarını yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama sırf onla bitmiyor. ben çok sevilen bir aileyiz sanıyordum meğerse öle değilmiş!!! kimse ne yapıyorsunuz diye aramıyor. zamanında biz çok yardıma koşmuştuk ama hata etmişiz. insanlara iyilik yaramıyormuş mirmirmirmir

işte ne güzel iyi gün kötü gün dostunu ayırt etmende yardımcı olur bu da sana

zaten kimden ne bekli,yorsun ki bu asamada? insanin ailesinden baskasi canla basla ugrasmaz ki, rica edersin yapabilecekleri biseyse ve illa ki onlar,n yapmasi gerekiyorsa yaparlar, bunun disinda ben zannetmiyorum akraba konu komsu tanidik vs bunlarin arayip ta kiziniz evleniyor yapilcak bisi var mi diyecegini. Acikcasi ben boyle birsey beklemezdim kimseden, aklima da gelmezdi hem baskalarinin karismasini da istemem acikcasi. Beklentin maddi mi manevi mi anlayamadim ben ama bence gerek yok dedigim gibi. Nisanlinin ailesi de ilgileniyormus, bence dert edecegin bisey yok, caresizlik icinde degilsin ki sen

zamaninda biz cok yardim etmistik demissin, valla guzelim insanlar istemedikce yardim edeyim, kosayim demeyeceksin, ben bunu anladim, ha kendi rica eder o zaman yaparsin cunku gercekten insanlara iyilik yaramiyor. Ben kendikendime iyilik etmeye calistigimda mesela arkasinda baska seyler ariyorlar bazen

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim maddi sorunum yok Allaha şükür... sadece zamanında bizle gül gibi geçinen insanlar işleri bitince bize sırtlarını döndüler bu hep böyle oldu... biraz saf gönüllüyüm heralde :1rolleyes: çaresizliğim ise babam... niye böyle yapıyor niye yanımda değil onu anlyamıyorum sanki çok fena bişey yapmışım da ondan böyle davranıyor. neyse sizi daha fazla sıkmayayım sadece içimi boşaltmak istemiştim. Allahın izniyle bu işi de başarıcağım!!!!! :uhm:

Back
X