Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

ÖNce sebepsiz infertilite dendi başka doktorlar tarafından sonra aret bey çikolata kistin var dedi küçük iki Tane dedi inanamadım birine tekrar muayene oldum evet dedi var yumurta rezervinde de azalma var tedaviye başlamıştık dördüncü günü ilaçları kan değerlerime göre durdurdu şimdi Temmuz adeti bekliyoruz siz ne durumdasınız

VAlla içerisi tıklım tıklım randevu na bazen bir saat sonra giriyorsun burda yorum yapan yk şaşkınım bu konuda siz fe oradamısınız
Hayır değilim ama düşünüyorum orda tedavi olmayı.Ben iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için transfer olamadım.Bu konu da Arat Kamar ın iyi olduğunu duydum bilgi almak için bu konuyu açtım.Ama doğru düzgün Aret beyle ilgili paylaşım yok

Hayır değilim ama düşünüyorum orda tedavi olmayı.Ben iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için transfer olamadım.Bu konu da Arat Kamar ın iyi olduğunu duydum bilgi almak için bu konuyu açtım.Ama doğru düzgün Aret beyle ilgili paylaşım yok
Onu bende çözemiyorum Aret bey de sıra almak çok zor hep dolu ama bilgi vermeye mi üşeniyor insanlar anlamadım herkes bu yollardan geçti yani

Eşimden kaynaklı problem vardı çok şükür aret hocam iyi bir dr sadece merkez çok yopun
Hayırlı olsun sizinki.Rabbim bize de nasip etsin.Peki ilaçsız tüp bebek mi yaptı?Ben de yumurta kalitesizliği var o yüzden hoca ilaçsız deneriz demişti.

Hayırlı olsun sizinki.Rabbim bize de nasip etsin.Peki ilaçsız tüp bebek mi yaptı?Ben de yumurta kalitesizliği var o yüzden hoca ilaçsız deneriz demişti.
İlaçlı oldu ben tedavi öncesi avakado tükettim haftada 4 defa maşallah 🧿 yumurta kalitem aa oldu

İlaçlı oldu ben tedavi öncesi avakado tükettim haftada 4 defa maşallah 🧿 yumurta kalitem aa oldu
Siz tedavi öncesi yemişsiniz 😂 ben yaklaşık 5 aydır her gün yiyorum içimde avokado ağacı çıkacak ama yok.3.gün gelişimleri zayıflıyor 5.güne giden olmuyor.transfer bile olamadım iki tedavimde de.

Siz tedavi öncesi yemişsiniz 😂 ben yaklaşık 5 aydır her gün yiyorum içimde avokado ağacı çıkacak ama yok.3.gün gelişimleri zayıflıyor 5.güne giden olmuyor.transfer bile olamadım iki tedavimde de.
😂ozaman size yaramamış kaç yumurta oluyor sizin

😂ozaman size yaramamış kaç yumurta oluyor sizin
8 9 yumurta toplanıyor ama gitmiyor 5.güne.normalde biz de eşimden dolayı başlamıştık onun morfolojisi %1 ve ileri hareketlilik biraz düşüktü.Ama yumurta toplamadan sonra gördük benim yumurtalar da kalitesizmiş.Aret Kamara msj atmıştım o da ilaçsız tüp bebek önerdi bazı bünyeler tüp bebek ilaçlarından etkilenebiliyormuş.

8 9 yumurta toplanıyor ama gitmiyor 5.güne.normalde biz de eşimden dolayı başlamıştık onun morfolojisi %1 ve ileri hareketlilik biraz düşüktü.Ama yumurta toplamadan sonra gördük benim yumurtalar da kalitesizmiş.Aret Kamara msj atmıştım o da ilaçsız tüp bebek önerdi bazı bünyeler tüp bebek ilaçlarından etkilenebiliyormuş.
3. Gün olmuyormu onunda başarı oranı yüksek benimde eşimin soerm sayısı düşüktü Allah nasip ederse olur yeterki ol desin 3 denememdede 5. Gün aa kalite yapıldı transferim ama tutunma olmadı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş 🤲

Merhabalar ben bişey soracağım Aret bey bend direkt klomenle başlattı öyle gidiyor sadece klomen kullanan varmı iğnesiz devam eden

Merhabalar ben bişey soracağım Aret bey bend direkt klomenle başlattı öyle gidiyor sadece klomen kullanan varmı iğnesiz devam eden
Bana da iğnesiz tedavi önerdi yumurta kalitesi için klomen veriyor.Az ama öz yumurta oluyor.

Back
X