Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Merhaba arkadaşlar.Yumurta kalitesizliğinden dolayı İstanbul da doktor arayışına girdim.Aret Kamar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba;
Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum.İki kez yumurta toplamı işlemi yapıldı.birkez transfer yapıldı ama malesef sonuç olumsuz oldu.Zaten zor bir süreç sağlam bir psikoloji gerekiyor bu aşamalar için,ama bu klinik 2 kat daha fazla stres yaşatıyor.Devlet hastanesi gibi saatlerce bekliyorsunuz.Kendi paramızla reziliik yaşadık.Bizden genetik testi istediler,sorun yok denildi.çok sonradan başka bir genetikçi doktor,eşimin kromozonlarında sorun olduğunu söyledi.Ama bize tedavi için sorun yok denildi.Eğerki söylenilseydi belkide tedavi olmazdım.iyice düşünün derim.

Merhaba;
Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum.İki kez yumurta toplamı işlemi yapıldı.birkez transfer yapıldı ama malesef sonuç olumsuz oldu.Zaten zor bir süreç sağlam bir psikoloji gerekiyor bu aşamalar için,ama bu klinik 2 kat daha fazla stres yaşatıyor.Devlet hastanesi gibi saatlerce bekliyorsunuz.Kendi paramızla reziliik yaşadık.Bizden genetik testi istediler,sorun yok denildi.çok sonradan başka bir genetikçi doktor,eşimin kromozonlarında sorun olduğunu söyledi.Ama bize tedavi için sorun yok denildi.Eğerki söylenilseydi belkide tedavi olmazdım.iyice düşünün derim

Sizin de mi ilk denemeniz? Birde bi problem var Mı?
Benim burda ilk normalde 3. Denemem. Eşimden kaynaklı ileri hareketli sperm sıkıntımız var sayıda sıkıntı yok. İnşallah üçüncü sonuncu olur çok yıprandı bedenim

Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben bugün muayene oldum. İğnelerimi bugünde vurundum. Yrn tekrar gideceğim. Saat 4.10da. Sizin randevu saatiniz kaç?

Merhaba;
Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum.İki kez yumurta toplamı işlemi yapıldı.birkez transfer yapıldı ama malesef sonuç olumsuz oldu.Zaten zor bir süreç sağlam bir psikoloji gerekiyor bu aşamalar için,ama bu klinik 2 kat daha fazla stres yaşatıyor.Devlet hastanesi gibi saatlerce bekliyorsunuz.Kendi paramızla reziliik yaşadık.Bizden genetik testi istediler,sorun yok denildi.çok sonradan başka bir genetikçi doktor,eşimin kromozonlarında sorun olduğunu söyledi.Ama bize tedavi için sorun yok denildi.Eğerki söylenilseydi belkide tedavi olmazdım.iyice düşünün derim.
Evet çok zorlu süreç haklısınız. Durumunuz beni üzdü. Nasipten öte köy yok. Aret hoca mıydı doktorunuz

Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben bugün muayene oldum. İğnelerimi bugünde vurundum. Yrn tekrar gideceğim. Saat 4.10da. Sizin randevu saatiniz kaç?
Brnim sabah 9.30 da, inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Aret hocanın bana uğur getirdiğini düşünüyorum pozitif bir insan. Bide ben Kocaeli den gidip geliyorum. O hissi hissetmesem o kadar yolu çekmezdim. Yumurtalarınız ne durumda? Sizde sorun neydi

Merhaba;
Ben bir aşılama iki tüp bebek yaptırdım. Özelde de olsanız devlette de olsanız sıra bekleniyor. Bahçeci de de aynı durum var burda da veya herhangi özel kurumda da. Sebebi yoğunluk yani burda yapılacak çok bişey yok beklemek dışında. Ama olmamasına üzüldüm nasipten öte yol yok içinizi ferah tutun zamanı vardır elbet..

Bende Bilecik’ten geliyorum. Gebze’de kendi annemlerle kalıyorum. Gebze’den gelip gidiyorum. Bnm 5 yumurtam oluşmuş. Eşimde de bende bi sıkıntı yok. Bi kere aşılama oldum. İlk tüp bebek deneyimim. Yarın büyük ihtimal çatlatma iğnesi olcam. Yumurtalarımın sayısı bana az geldi ama... bilemiyorum

Bende Bilecik’ten geliyorum. Gebze’de kendi annemlerle kalıyorum. Gebze’den gelip gidiyorum. Bnm 5 yumurtam oluşmuş. Eşimde de bende bi sıkıntı yok. Bi kere aşılama oldum. İlk tüp bebek deneyimim. Yarın büyük ihtimal çatlatma iğnesi olcam. Yumurtalarımın sayısı bana az geldi ama... bilemiyorum
İçini rahat tut bir yumurta da olsa on yumurtaya da olsa olacaksa olur, benim on iki yumurta iki transfer olmamıştı, arkadaşım iki yumurta bir transfer oldu. Rabbim isterse olur. Yaşınız kaç bu arada

Ben 25 yaşındayım. Eşim 27. Herşey allahtan bunu biliyorum. Ona teslimiyetim sonsuz. Ama çabalarım emeklerim. Bunları düşündükçe içimden geliyo stres

Ben 25 yaşındayım. Eşim 27. Herşey allahtan bunu biliyorum. Ona teslimiyetim sonsuz. Ama çabalarım emeklerim. Bunları düşündükçe içimden geliyo stres
Sen her zaman sakin olmalısın çok etkiliyor gerginlik, ben 3 senedir deniyorum olmayınca olmuyor. Ama tekte olan bir sürü tanıdığım oldu. Bu süreçte yalnız değiliz daha çok küçüksün en büyük avantajın o sakin ol. sorununuz neydi siizn?

Sorun yok. Rahim filmi iyi spermlerde de sıkıntı yok. Adetim düzenli yumurtalar şuanda iyi. Aşılamada da böyleydi ama nasip olmadı. Tüp bebek de hayırlısı inşaallah

Ben bir aşılama iki tüp bebek yaptırdım. Özelde de olsanız devlette de olsanız sıra bekleniyor. Bahçeci de de aynı durum var burda da veya herhangi özel kurumda da. Sebebi yoğunluk yani burda yapılacak çok bişey yok beklemek dışında. Ama olmamasına üzüldüm nasipten öte yol yok içinizi ferah tutun zamanı vardır elbet..
Bu bahsettiğim yaklaşık bir yıl önceydi.Şimdi iyiyim herşey yolunda çok şükür.Düzgün bir hekim olunca hayallerde gerçek olabiliyor.Yolunuz açık olsun

Orda olmadı sorun yok denildi önce,tutmayınca çok sorun sunuldu sonra.Başka bir hekime başladım çok iyi sonuçlar aldım çok şükür

Aret kamarda transfer oldunuz tutmadı mı?
Şimdi nerdesiniz tedavi de ne aşamadasınız? Biraz anlatır mısınız? Merak ettim. Benimde transferim negatif oldu. Hoca çok iyi, yaklaşımı falan çok güzel. Ama neden negatif oldu kendimce bir sonuca varmalıyım. Serum tedavisi falan varmış tutunma için ama hoca sıcak bakmıyor para tuzağı olarak görüyor. Bende tekrar tekrar transfer olup aynı durumu yaşamaktansa sorunun temeline inilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisinde tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama farklı bir yol izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Aret kamarda transfer oldunuz tutmadı mı?
Şimdi nerdesiniz tedavi de ne aşamadasınız? Biraz anlatır mısınız? Merak ettim. Benimde transferim negatif oldu. Hoca çok iyi, yaklaşımı falan çok güzel. Ama neden negatif oldu kendimce bir sonuca varmalıyım. Serum tedavisi falan varmış tutunma için ama hoca sıcak bakmıyor para tuzağı olarak görüyor. Bende tekrar tekrar transfer olup aynı durumu yaşamaktansa sorunun temeline inilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisinde tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama farklı bir yol izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
2 kez embriyo toplama işlemi yapıldı.1.de gelişmedi 2.sinde gelişti transfer oldu.Ama düştü biyokimyasal denildi nedenine gelince transferden sonra toplam günde 11 tane ilaç kullanıyordum.Bu kadar ilaca tabiki biyokimyasal olması çok normal

2 kez embriyo toplama işlemi yapıldı.1.de gelişmedi 2.sinde gelişti transfer oldu.Ama düştü biyokimyasal denildi nedenine gelince transferden sonra toplam günde 11 tane ilaç kullanıyordum.Bu kadar ilaca tabiki biyokimyasal olması çok normal
İlaçları herkes kullanıyor ama herkesi aynı etki etmiyor bende bi önceki tranferimde kimyasal gebelik geçirdim aslında onun ilaçla değil embriyonun doğru bölünememesiyle alakalı olduğunu buldum. Siz şuan hangi hastanede hangi doktordasınız?

Back
X