Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Siz kimsiniz pardon??? 3 gün önce üye olup da yazdığınız 8 mesaj da Aret Beyi kötülemek üzerine. Hangi kliniğin adamı olduğunuz birkaç mesajınızdan sonra ortaya çıkar diye düşünüyorum. 1 yıldır Aret Bey in hastasıyım ve ondan önceki tedavi gördüğüm 3 doktorda Aret hocamdaki ilgiyi görmedim. Yazdıklarınızın hiçbirine Aret hocamı tanıyan biri inanmaz. Siz sadece onu tanımayanları kandırabilirsiniz

Sade düz bir vatandasim. ..evet başka magduriyetlerin yaşanmaması adına sırf bu sebeple de buraya yeni üye olmuş biriyim...açın sorun hastaneye böyle bir durum var doğru mu tüm bilgilerim mevcut trol müyüm yoksa bunları gerçekten yasatmislar mi ...bana değil kendilerine sorun tereddutunuz varsa...o denli aćigim yani...

Tek olmadığımı benzer durumları birçok insanın yaşadığını Denizli de ucuz annesinin hayatını kaybettiği ni (google a aret kamar Denizli yazmanız yeterli) vb birçok magduriyeti maalesef geç te olsa öğrendim. ..12 saatlik yoldan gelip ameliyat saatinde kapıda sabah saat 05:30 da bekletilen nob hemsiireyi aradiginiz da " uyuyorum ben evdeyim napabilirim bekleyin disarda " denilen...İçerde " para yoksa imza yoksa geri gidin bilgilendirilme yok" diye bizzat doktor tarafından haber yollanan...sosyal medyada tüm mahrem bilgileri paylaşılan ve bu çok rahat yapılabilen hastaneye geç geldiğini itiraf eden hastayı muhattap almadigini açık açık yazan bir doktorun numunelik hastasıyım daha yazayım mi ...ameliyathanedekileri o şiddeti mobbing asagilamalari?...hangi hasta hak ediyor bu muameleyi....yorumu sizlere bırakıyorum. ..ben hepsi delili ile mahkemede olacağım zaten ...Amacım başka magduriyetlerin yaşanmaması hepsi bu. ..
Tercih meselesi tabi ben memnun kaldım. Hastanenin kalabalıklıgı kimsenin memnun kalmamasından mı peki? Birde çoğu kişi Aret beyin hastası evet bekletiliyoruz çünkü kalabalık ve tek bekleyen siz değilsiniz aret bey işinde çok iyi oldugu için yogun bundan şikayetçiyseniz bu sizin meseleniz en azından tedaviyi hemen bitirip göndermiyor.paranızla rezil olmak istemiyorsanız devletlerde yapıyor. Koyun gibi soyunup sıra gelcek diye beklemek istiyorsanız siz bilirsiniz. Hem paranızda cebinizde kalır. Çünkü ben devlette de yaptırdım başka bi özel hastanede de yaptırdım ama sizin gibi kötülemedim. Zorla kolunuzdan tutup getirmemişlerdir kliniğe önce araştırıp öyle gitseydiniz en azından bu kadar hakaret etmezdiniz.

Tercih meselesi tabi ben memnun kaldım. Hastanenin kalabalıklıgı kimsenin memnun kalmamasından mı peki? Birde çoğu kişi Aret beyin hastası evet bekletiliyoruz çünkü kalabalık ve tek bekleyen siz değilsiniz aret bey işinde çok iyi oldugu için yogun bundan şikayetçiyseniz bu sizin meseleniz en azından tedaviyi hemen bitirip göndermiyor.paranızla rezil olmak istemiyorsanız devletlerde yapıyor. Koyun gibi soyunup sıra gelcek diye beklemek istiyorsanız siz bilirsiniz. Hem paranızda cebinizde kalır. Çünkü ben devlette de yaptırdım başka bi özel hastanede de yaptırdım ama sizin gibi kötülemedim. Zorla kolunuzdan tutup getirmemişlerdir kliniğe önce araştırıp öyle gitseydiniz en azından bu kadar hakaret

Kimseye hakaret etmedim etmem de kişi kendinden bilir işi bu bir...
Tabi ki konuşup gittim verilen vaatler ile karşılaşılan manzarayı nacizane fikrim ile belirtiyorum. ..Koyun luk kısmını bilmiyorum hiç siz yaşadınız demekki. ..hiç olmadım öyle bir pozisyonda. ..önceden iki kez de farkli bir ozel merkezde gayet sorunsuz hallettim isimi...buraya maalesef sizler gibi tavsiye ile biraz da mecburiyetten gittik rezil olduk diyorum ...Bu iki...
Ben düzgün bir şekilde yaşadığım mağduriyet i ifade ediyorum kabul eder ya da etmezseniz size kalmış nedir bu feryadiniz ilginç doğrusu. ..Bu benim yaşadıklarım benim beyanlarim. ..Tavsiye etmiyorum ...Açın bakın geçmişine yorumlarına şikayet eden edene saygı da duymak lazım. ...Herkesin kendi özgür iradesi ifadesi...Yazılı delilli kalabalığın sebebi de belli ...o koyun düzeni dediginiz paranızın cebinize kalması durumu...OHAL kapsamında kapatılması vs vs bilmem daha da anlatsam mi battikca batıyor. ..en iyisi bu kadarla kalalim...yaptık bir hata ...ben kabul ediyorum. ...Fakat uyarıyorum başkaları da yapmasın ...Hepsi bu ...Açın sorun diyorum "saat 05:30 rezil olmuş bir hastaniz doğru mu para diye tutturmussunuz bütün mahrem bilgilerini yazmişsiniz sosyal medyada " zor mu madem kabul edemiyorsunuz....Bunlar benim yaşadıklarım o harika ötesi merkezde"insan muamelesi " gördüğünüz koyun olsa o kadar olmazdı emin olun ....daha ne desem manzara belli herseyiyle bu ....Anliyorum kabul zor ama gerçekler de bunlar

Kimseye hakaret etmedim etmem de kişi kendinden bilir işi bu bir...
Tabi ki konuşup gittim verilen vaatler ile karşılaşılan manzarayı nacizane fikrim ile belirtiyorum. ..Koyun luk kısmını bilmiyorum hiç siz yaşadınız demekki. ..hiç olmadım öyle bir pozisyonda. ..önceden iki kez de farkli bir ozel merkezde gayet sorunsuz hallettim isimi...buraya maalesef sizler gibi tavsiye ile biraz da mecburiyetten gittik rezil olduk diyorum ...Bu iki...
Ben düzgün bir şekilde yaşadığım mağduriyet i ifade ediyorum kabul eder ya da etmezseniz size kalmış nedir bu feryadiniz ilginç doğrusu. ..Bu benim yaşadıklarım benim beyanlarim. ..Tavsiye etmiyorum ...Açın bakın geçmişine yorumlarına şikayet eden edene saygı da duymak lazım. ...Herkesin kendi özgür iradesi ifadesi...Yazılı delilli kalabalığın sebebi de belli ...o koyun düzeni dediginiz paranızın cebinize kalması durumu...OHAL kapsamında kapatılması vs vs bilmem daha da anlatsam mi battikca batıyor. ..en iyisi bu kadarla kalalim...yaptık bir hata ...ben kabul ediyorum. ...Fakat uyarıyorum başkaları da yapmasın ...Hepsi bu ...Açın sorun diyorum "saat 05:30 rezil olmuş bir hastaniz doğru mu para diye tutturmussunuz bütün mahrem bilgilerini yazmişsiniz sosyal medyada " zor mu madem kabul edemiyorsunuz....Bunlar benim yaşadıklarım o harika ötesi merkezde"insan muamelesi " gördüğünüz koyun olsa o kadar olmazdı emin olun ....daha ne desem manzara belli herseyiyle bu ....Anliyorum kabul zor ama gerçekler de bunlar
Fikirlerinize saygı duyarım fakat dogru demem. Herkes memnun kalıcak diye birşey yok tabiki memnun olanda var olmayanda siz nasıl özgürce memnun kalmadığınızı söylüyorsunuz bende memnun kaldıgımı ifade ediyorum. Bu konu uzadıkça uzar. Umarım çok çok memnun kalacagınız yere gidersiniz. Güzel sonuçlar alırsınız.Ben bunu ARET HOCAM ın hastası olarak söylüyorum. Hayırlı günler dilerim size...

Bilmukabele herkesin gönlünce olmasını diliyorum. .. Tabi ki dediğimiz gibi herkesin kendi fikri kendi yaşadıkları herkesin kendi dogrusu ...Dogrulugu yanlisligi hk acik beyanda bulundum merak eden arastirabilir dogru mu yanlis mi ogrenir...Burda bilgi paylasimi icin deneyim paylasimi icin bulunuyoruz bunlar da benim deneyimlerim...Ben Saygı duyuyorum herkesin fikrine yasadiklarina..Kimse onaylamak durumunda da tabi ki degil...Sağlıklı günler diliyorum...

Bilmukabele herkesin gönlünce olmasını diliyorum. .. Dogru demediginiz bir fikir yanlistir saygi da duymayin bence...Tabi ki dediğimiz gibi herkesin kendi fikri kendi yaşadıkları herkesin kendi dogrusu ...Dogrulugu yanlisligi hk acik beyanda bulundum merak eden arastirabilir dogru mu yanlis mi ogrenir...Burda bilgi paylasimi icin deneyim paylasimi icin bulunuyoruz ..Kimse onaylamak durumunda da tabi ki degil...Sağlıklı günler diliyorum...

Tek olmadığımı benzer durumları birçok insanın yaşadığını Denizli de ucuz annesinin hayatını kaybettiği ni (google a aret kamar Denizli yazmanız yeterli) vb birçok magduriyeti maalesef geç te olsa öğrendim. ..12 saatlik yoldan gelip ameliyat saatinde kapıda sabah saat 05:30 da bekletilen nob hemsiireyi aradiginiz da " uyuyorum ben evdeyim napabilirim bekleyin disarda " denilen...İçerde " para yoksa imza yoksa geri gidin bilgilendirilme yok" diye bizzat doktor tarafından haber yollanan...sosyal medyada tüm mahrem bilgileri paylaşılan ve bu çok rahat yapılabilen hastaneye geç geldiğini itiraf eden hastayı muhattap almadigini açık açık yazan bir doktorun numunelik hastasıyım daha yazayım mi ...ameliyathanedekileri o şiddeti mobbing asagilamalari?...hangi hasta hak ediyor bu muameleyi....yorumu sizlere bırakıyorum. ..ben hepsi delili ile mahkemede olacağım zaten ...Amacım başka magduriyetlerin yaşanmaması hepsi bu. ..
Merhaba bende aret hocaya gitmeyi planlayan biriyim ve şuan çok şaşırdım bunları okuyunca ben çok olumlu yazılar okudum hep hakkında sizden okuduklarım çok sasirti tabiki bunları yasadiysaniz çok üzücü gerçekten ama bunca hastası da çok memnun neye gore hareket edeceğiz bilemez olduk

Merhaba bende aret hocaya gitmeyi planlayan biriyim ve şuan çok şaşırdım bunları okuyunca ben çok olumlu yazılar okudum hep hakkında sizden okuduklarım çok sasirti tabiki bunları yasadiysaniz çok üzücü gerçekten ama bunca hastası da çok memnun neye gore hareket edeceğiz bilemez olduk
Zehra Hanim bunlar benim yaşadıklarım maalesef ben de çok ümitler ile gittim...su an mahkemeligim...ben ameliyathanede personelin laubaliligini tahmin edemedim...doktor hastasiyla irtibat kurmaz sadece hemsireler 17 günlük tedavi süreci boyunca bir kez bile gorusturulmedim gittim işlem için kapıda kaldım sabahın ayazinda ...talihli hasta ben miydim bilmiyorum...herkes yaşadığını biliyor...şikayetvar.Com da benzer durumları yaşayanların hikayeleri mevcut...Bizzat sayfasına girin bakın google yorumlarına. ...Adam yazmış "Eşim ameliyat masasinda uyandı "...anestezi ekibinden şikayet ediyor tıpkı benim gibi. ...Bu şekilde yorum yazdım doktor cevaben tüm mahrem bilgilerimi açık açık yazdı sosyal medyada paylaştı. ...İstanbul Tüp Bebek Merkezi bu benim için Allah uzak etsin bu tarz ticarethane lerden diyorum yazıklar olsun diyorum

Zehra Hanim bunlar benim yaşadıklarım maalesef ben de çok ümitler ile gittim...su an mahkemeligim...ben ameliyathanede personelin laubaliligini tahmin edemedim...doktor hastasiyla irtibat kurmaz sadece hemsireler 17 günlük tedavi süreci boyunca bir kez bile gorusturulmedim gittim işlem için kapıda kaldım sabahın ayazinda ...talihli hasta ben miydim bilmiyorum...herkes yaşadığını biliyor...şikayetvar.Com da benzer durumları yaşayanların hikayeleri mevcut...Bizzat sayfasına girin bakın google yorumlarına. ...Adam yazmış "Eşim ameliyat masasinda uyandı "...anestezi ekibinden şikayet ediyor tıpkı benim gibi. ...Bu şekilde yorum yazdım doktor cevaben tüm mahrem bilgilerimi açık açık yazdı sosyal medyada paylaştı. ...İstanbul Tüp Bebek Merkezi bu benim için Allah uzak etsin bu tarz ticarethane lerden diyorum yazıklar olsun diyorum
Çok üzüldüm inanın kimse böyle birseyi elbette hak etmiyor dilerim bebeğinize bir an önce kavuşur mutlu olursunuz gerçekten çok üzüldüm hepimiz bi umutla merkezlere gidiyoruz ve zaten içimizde bi yerlerde bi yara var ve endişe umutla başlıyoruz tedavilere en ufak bisey bile canımızı sıkabiliyor ki kaldiki siz çok üzücü şey ler yasamıssiniz ..

Ben bir senedir Aret beyin hastasıyım hoşgeldin sultanım diyecek kdr Babacan içten bir doktor en büyük sıkıntı bekleme orda olumsuz denemem de var havuz yöntemiyle ikinci deneme yapıyorum
takip sürecinde ölçüm sadece yapılıyorsa başka doktor bakıyor ilaç için yine Aret hoca ile görüşüp telefon açıyorlar ameliyat oldum ameliyatHane de yine hiç sorun yaşamadım bu kdr kalabalık yerde herkesi memnun edemezsiniz mutlaka olumsuzlukta olur ama genel olarak insanlar memnun ben özelden de bir çok insanla yazıştım herkesin kendi takdir tabi

Kızlar merhaba benim bi korkum var ben 6 haftalık geleyim 7 haftama gircem hemen hemen. Ve akşam karnım falan ağrıdı vc ye gidince kahverengi leke geldiğini fark ettim lütfen akıl verin korkmam gerektirecek bir durum mu. Netten biraz araştırdım yerleşme kanaması olabileceğini okudum böyle birşey başına gelen var mı bu haftalarda normal mi?

Merhaba arkadaşlar.Yumurta kalitesizliğinden dolayı İstanbul da doktor arayışına girdim.Aret Kamar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, iki hafta önce Aret hocanın kliniğinde transferim gerçekleşti.Labaratuar olarak çok başarılı.Ve Aret hocanın hastasına psikolojik desteği on numara..

Aret Bey çok mükemmel bir insan ben de aylarca araştırdım ve gittim çok pozitif daima Güler yüzlü personelden de hastaneden de çok memnunum ben yumurtalarım toplandı transfer için regl olmayı bekliyorum.Bir çok yerle görüştüm aret beyi tek geçerim asla paranın ön planda olmadığı bir merkez sevgiler🌸🌸

Hayır değilim ama düşünüyorum orda tedavi olmayı.Ben iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için transfer olamadım.Bu konu da Arat Kamar ın iyi olduğunu duydum bilgi almak için bu konuyu açtım.Ama doğru düzgün Aret beyle ilgili paylaşım yok
iyi günler.BEnde de embriyo kalitesiyle alakalı sorun var.Şuan aret beyde tedavi oluyorum.Siz ne durumdasınız merak ettim.

iyi günler.BEnde de embriyo kalitesiyle alakalı sorun var.Şuan aret beyde tedavi oluyorum.Siz ne durumdasınız merak ettim.
Ben aret beyde hiç tedavi olmadım.o yüzden orda nasıl bir uygulama yapılıyor bilmiyorum.

Ben doğal yoldan hamile kalıyorum çok şükür.Ama bir türlü nasip olmuyor iki ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim.Ama size takviye kullanmanızı öneririm ve eğer kiloluysanız ya da olmaya da bilirsiniz spor öneririm.

Ben de Aret Kamar'dan uzak durun diyorum. Ben yandım siz yanmayin. Detayları başka bir baslikta yazdım.
Merkezide kendisinden berbat. Hem kalitesiz hem de seviyesiz.

Ben hemşirelerin yanina girince diğer hasta dosyaları görüyordum. Hasta mahremiyeti falan yok.

Siz kimsiniz pardon??? 3 gün önce üye olup da yazdığınız 8 mesaj da Aret Beyi kötülemek üzerine. Hangi kliniğin adamı olduğunuz birkaç mesajınızdan sonra ortaya çıkar diye düşünüyorum. 1 yıldır Aret Bey in hastasıyım ve ondan önceki tedavi gördüğüm 3 doktorda Aret hocamdaki ilgiyi görmedim. Yazdıklarınızın hiçbirine Aret hocamı tanıyan biri inanmaz. Siz sadece onu tanımayanları kandırabilirsiniz

Aret Bey çok mükemmel bir insan ben de aylarca araştırdım ve gittim çok pozitif daima Güler yüzlü personelden de hastaneden de çok memnunum ben yumurtalarım toplandı transfer için regl olmayı bekliyorum.Bir çok yerle görüştüm aret beyi tek geçerim asla paranın ön planda olmadığı bir merkez sevgiler🌸🌸

Bende Aret beyin merkezinde tedavi gordum, negatif sonuçlandı, ancak burda yazılan bazi olumsuz yorumlara katılmıyorum,paranın on planda olmadığı ve herkesin ilgili alakalı olduğu bir kurum gercektendr

Back
X