- 28 Kasım 2017
- 101
- 92
- 48
Bende Aret beyin merkezinde tedavi gordum, negatif sonuçlandı, ancak burda yazılan bazi olumsuz yorumlara katılmıyorum,paranın on planda olmadığı ve herkesin ilgili alakalı olduğu bir kurum gercektendr
[/ne kadar çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Aret beyin merkezinde tedavi gordum, negatif sonuçlandı, ancak burda yazılan bazi olumsuz yorumlara katılmıyorum,paranın on planda olmadığı ve herkesin ilgili alakalı olduğu bir kurum gercektendr
[/ne kadar çok
ne kadar çok iyi kötü yorumlar yazılırsa o kadar iyi. ihtiyacı olan da okur ona göre karar verir. Keske ben de böyle yorumları zamanında görseydim. O zaman seçmezdim Aret Bey ve şimdi bir çocuğum olmuş olabilirdi.
bunu detaylı baska bir forumda anlattım. Oraya bakabilirsiniz.Neler yasadiniz peki , nasil bir tedavi gordunuz , sizce yanlışlar neydi?
Bence ignenin etkisi geçmiş olmalı muhtemelen hamilesiniz. Eğer tüp bebek denemesiyse 12. gün sonuç çıkıyor ztn. Hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar çatlatma iğnesi 13.günüm Buda testim sizce hala iğne etkisi mi
Sadece çatlatma iğnesi kuzum bugünde 13.günümdeBence ignenin etkisi geçmiş olmalı muhtemelen hamilesiniz. Eğer tüp bebek denemesiyse 12. gün sonuç çıkıyor ztn. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Anladım inşallah gebelikten dolayı çıkmıştır sonuç.Sadece çatlatma iğnesi kuzum bugünde 13.günümde
Yarın 14.günüm yine test yapacağım çıkarsa direkt kan
İnşallhAnladım inşallah gebelikten dolayı çıkmıştır sonuç.![]()
Bu soruyu kime yöneltmiştiniz?Merhaba bende tüp bebek için arayıştayım sizin Hamdi doktora gittiniz?
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninAnladım inşallah gebelikten dolayı çıkmıştır sonuç.![]()
Evet silikte olsa çizgi görünüyor bence kan vermelisin geç döllenmeden dolayı silik çıkmıştır belki muhtemelen hamilesinizdir hayırlı olsun inşallahBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Ay inşallh canım benim ya ben yarın kan vereceğim tekrar test yapayım çıkarsa gidecemEvet silikte olsa çizgi görünüyor bence kan vermelisin geç döllenmeden dolayı silik çıkmıştır belki muhtemelen hamilesinizdir hayırlı olsun inşallah![]()
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorAnladım inşallah gebelikten dolayı çıkmıştır sonuç.![]()
İnşallahAy inşallh canım benim ya ben yarın kan vereceğim tekrar test yapayım çıkarsa gidecem
Sanki öyle gibi ama bariz var sonuçta yaptıgın bütün testlerde sonuç çıkmış yanılma payı hepsinde olacak değil bildiğin pozitif inşallah saglıklı sonuç almaya devam edersin canım rabbim hayırlı saglıklı hamilelik nasip etsin inşallahCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Bende aret hocanın hastasıydım şubat ayında tedaviye başladım çok şükür rabbim nasip etti şimdi gün sayıyorum dogum için gerçekten ilgili bi doktor ve hemşireler çok memnun kaldım arayıp bilgilendirmeleride muhteşem iyiki yolum orayla kesişmişBen ekim ayında istanbul tüp merkezinde Aret hocaya tedaviye başladım çok memnunum ilgi alaka sorduğum soru hakkinda detaylı bilgi vermeleri hiç bir sorun yaşamadım yaşamıyorumda
İn canım inşallah yarın da çıkarsa kan vereceğimSanki öyle gibi ama bariz var sonuçta yaptıgın bütün testlerde sonuç çıkmış yanılma payı hepsinde olacak değil bildiğin pozitif inşallah saglıklı sonuç almaya devam edersin canım rabbim hayırlı saglıklı hamilelik nasip etsin inşallah![]()