Aret kamar mı? Birgül sarıkamış mı? Yoksa bahçeci mi?

Canım herkesin doktordan beklentisi aynı olmayabilir benim daha önce üçüncü güne zar zor giden iki embriyomun olması ve aret hocada 16 tane blastokistim olması benim için resmen bi mucize oldu henüz bi sonuç almadım şuanda istanbula gidiyorum yarın kontrolüm var rahim hazırlayıp transfer yapacak belki yine olumsuz olacak ama bırak 16 tane blastokisti bitane blastokist bile benim için hayaldi bu tedaviler ucuz tedaviler değiller dünyanın parasını döküyoruz sonucumuz olumsuz dahi olsa en iyi en doğru yerde tedavi olmalıyız ben Aret hocamdan çok memnunum labaratuarlarıda kalite olarak çok iyi en azından bi git görüş derim inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder :KK200:

Canım durumun ne oldu? Aret beyi araştırken gördüm mesajını merak ettim

Hala rahim hazırlama sürecindeyim cnm bugün üçüncü kontrolüm var şuan yoldayım ama üç gündür kasıklarımda ve yumurtalıklarımda şiddetli ağrım var bugün Aret beye söylicem bakalım ne dicek

Bu ay içerisinde transfer olucam ama Aret bey bende adenimiyozist hastalığıda olduğunu söyledi yani rahimin anormal şekilde rahim dokusunun içine büyümesi varmış daha önceki tedavilerimde bundan dolayı olumsuz olmuş ama Aret bey embriyoların çok kaliteli bu ay bi transfer yapalım eğer olmazsa bidahaki sefere bu hastalığı baskılamak için ilaç verelim bide öyle deneyelim dedi bende tamamen ona bıraktım çünkü önce Allah sonra Aret beye sonsuz güvenim var

Eğer sende tedavi düşünüyorsan kesinlikle Aret hocayı tavsiye ederim cnm herkes memnun kalacak diye bişey yok ama ben kendi adıma çok memnunum çünkü daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı ve hep söylenen yumurta kötü sperm kötü veya sebebsiz infertilite deniyordu ama Aret bey okadar çok araştırdıki sorun ne sperm ne yumurta nede sebebsiz infertilite idi hiç bi doktorun rahime kusur bulmadığı halde Aret hocam senin bütün sorun rahimde dedi rahimde kireçlenme adenimiyozist tepesinde eziklik ve hafif şekil bozukluğu olduğunu söyledi ve bunu sadece bi rahim filmi ve ultrason muayenede tespit etti şok olmuştum daha önceki tedavilerimde diğer doktorlara resmen yalvardım lütfen araştırma yapın diye ama nafile herkes başından savdı en sonundada çocuğun olmaz dediler

Bu ay içerisinde transfer olucam ama Aret bey bende adenimiyozist hastalığıda olduğunu söyledi yani rahimin anormal şekilde rahim dokusunun içine büyümesi varmış daha önceki tedavilerimde bundan dolayı olumsuz olmuş ama Aret bey embriyoların çok kaliteli bu ay bi transfer yapalım eğer olmazsa bidahaki sefere bu hastalığı baskılamak için ilaç verelim bide öyle deneyelim dedi bende tamamen ona bıraktım çünkü önce Allah sonra Aret beye sonsuz güvenim var
Canım durumun ne oldu acaba meram ettim bende aret beye tüp bebek dusunuyorum

Canım durumun ne oldu acaba meram ettim bende aret beye tüp bebek dusunuyorum
Merhaba öncelikle geçmiş olsun diliyorum cnm benim iki ay üst üste rahim kalınlaşmadı transferde yapılamadı :( neyazıkki. Ben polikistik overliyim azıcık bi ilaçla bile birsürü yumurta çıkıyo aret bey biraz sıkıntı yaşayacaksın fakat sonuç güzel olacak inşallah dedi ve bana biraz fazla ilaç dozu uyguladı oda çok fazla yumurta oldu ama toplama işleminden sonra sürekli ağrı ve sancı çektim biray aradan sonra rahim hazırlamaya başladık fakat kalınlaşmadı diğer ay tekrar denedik yine kalınlaşmadı bende ekim ayına kadar ara verdim iyice dinlenmek için çünkü toplamadan sonra aylarca ağrı oldu ondanda kalınlaşmadı diye düşünüyorum ama şuan iyiyim çok şükür 6 aydır dinleniyorum ağrı sancım kalmadı çok şükür ekim ayına kadar biraz daha bekleyip tekrar başlıcam sen doktorla görüştüğünde ne düşünürsün bilmem ama ben daha önce 6 kere tüp bebek denedim hepside negatif ile sonuçlandı hiç birinde bitane bile blastokistim olmadı ama Aret beyde 16 tane birinci kalite blastokistim oluştu ve donduruldu maşallah:) şuana kadar doktordanda çalışanlardanda hastane ve labaratuardanda çok memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın

Back
X