Aret kamar mı? Serdar koç mu?

Yazayım. ..sabah saat 05:30 da randevu verdi 1000 km lik yoldan corona tehdidi altında geldim o saatte kapıda kaldım. ..Doktorla 15 günlük süreçte bir kez dahi konuşamadim. ..Hemsireler tarafından sadece yuvarlak cevaplar...Ameliyat saatim geçti doktor hala hastanede yok...geldi yüzümüze bile bakmadım ...haber yolluyor " imzaları ni atsın ödemeyi yapsın yoksa gidebilir ". ..Ameliyathanede kolda kelebek parmakta tansiyon aleti personel dalga geçiyor " kalkın gidin gidebilirsiniz " diyerek guluyor psikolojik şiddet mobbing ...hiç istemediginiz bir işleme tabi tutuluyorsunuz daha açık yazamıyorum. ..Çıkışta şikayetiniz kale bile alınmıyor. ne zaman ki sosyal medyada paylaşıyorsunuz Dr ancak o vakit rahatsiz oluyor ve cevaben tüm mahrem bilgilerinizi paylaşarak açık açık ilan ediyor herkese açık bir sosyal medya platformu nda...bu
Gecmiş olsun hiç hoş olmayan şeyler yaşamışsıniz.. Bende aret beyin yanında tedavi gördüm çok beyefendi güler yüzlü bir doktodur kendisi size nasıl böyle denk geldi anlamadım.. Çalışanlarda çok nazik ve kibardi..

Gecmiş olsun hiç hoş olmayan şeyler yaşamışsıniz.. Bende aret beyin yanında tedavi gördüm çok beyefendi güler yüzlü bir doktodur kendisi size nasıl böyle denk geldi anlamadım.. Çalışanlarda çok nazik ve kibardi..
hususi mi seçildim bilemiyorum teşekkür ederim hayatımın travması oldu maalesef...

Back