Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende de argan daha ağır bastı:) bende dayanamayıp şu meşhur nashiden sipariş verdim bakalım görecek miyim mucizesini :)ben argan dedim :) ama hindistancevizide iyi diyorlar gerçeği olursa
Banyodan önce uyguladıgım cok fazla bakım var:) şuanlık nashiden memnun kaldım ben baya saçlarım bebek saçı gibi oldu. Birkaç kişiden hindistan cevii yağını duştan sonra serum niyetinede nemli saça sürülebilir diye duyunca ikisi arasında kalmıştım ben o yüzden:)Tatlım banyodan önce bakım için saç derin dahil komple lifeco hindistan cevizi yağı, banyodan sonra saç boy ve uçlarına bir damla Nashi Argan yağı... İkisinin kullanım amacı farklı...
Banyodan önce uyguladıgım cok fazla bakım var:) şuanlık nashiden memnun kaldım ben baya saçlarım bebek saçı gibi oldu. Birkaç kişiden hindistan cevii yağını duştan sonra serum niyetinede nemli saça sürülebilir diye duyunca ikisi arasında kalmıştım ben o yüzden:)
Bende öyle yapıcam büyük ihtimalle:)Banyo sonrası için Nashi'ye devam derim...
canim ben de banyo sonrasi sac uclarim icin kullanabilecegim ürün ariyorum argan yaginin nemlendirmesini iyi buldun mu kirik önlüyor muBende öyle yapıcam büyük ihtimalle:)
- Janna - Konunu görünce çok sevindim,şuan bu ikilemdeyim ben de. Sen kullanalı baya olmuştur,tavsiyen nedir?
Hindistan cevizi yağı duş sonrası da kullanılmıyor mu yan, argan yağının kullanımı gibi,ben yanlış mı biliyorum canım?Bence imkanın varsa ikisini de almalısın.
Çünkü kullanımları farklı. Hindistan cevizini dustan önce sürüyoruz maske gibi bekletiyoruz.
Argan yağını ise duştan sonra nemli saçlara serum gibi uyguluyoruz.
Ben argan yağını seçip kullanmıştım, cokta memnun kaldım:)
Zeytinyağı ile maske işini hallettiğim için henüz hindistan cevizi yağını deneme gereği duymadım.
Hindistan cevizi yağı duş sonrası da kullanılmıyor mu yan, argan yağının kullanımı gibi,ben yanlış mı biliyorum canım?
O zaman iyiki ilk heyecanla almamışım Zeytinyağını nasıl kullanıyorsun peki canım? Banyo öncesi saçın tümüne sürüp streçleyip uyusam, sabah da duş alsam aynı etki olur mu kiBen kullanılmıyor diye biliyorum canım.
O zaman iyiki ilk heyecanla almamışım Zeytinyağını nasıl kullanıyorsun peki canım? Banyo öncesi saçın tümüne sürüp streçleyip uyusam, sabah da duş alsam aynı etki olur mu ki
Bu arada argan yağını nereden bulabilirim:) Direk siteden,buradan alsam mı?
http://www.hepsiburada.com/nashi-ar...oductViewers&gclid=CKXp2OmktcgCFWXnwgodP4sGDA
Şimdi sipariş verdim canım, inş. memnun kalırım,çok sağolCanım zeytinyağını ben saçlarım kuruyken sürüyorum 1-2 saat bekletiyorum sonrada yıkıyorum güzelce.
Nashi argan yağını oradan alabilirsin hepsiburada güvenilir bi site:)
Benimde bitmek üzere argan yağım, 2.şişeye geçeceğim.
Şimdi sipariş verdim canım, inş. memnun kalırım,çok sağol