Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Argan Yağı Mucizesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elkelle

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
610
109
18
35
Amasya
Merhaba canlar
Saçlarım yaklaşık olarak 3-4 yıldır hep yıpranmış şekildeydi inanın fönsüz dışarı çıkamazdım. Ama Argan yağı sayesinde gerçekten saçlarımı dün bile boyatmış olsam 3-4 damla yağı elime döküp saçlarıma güzelce masaj yapıyorum ve cidden parlıyo. Artık fönsüz kendi haline bırakabiliyorum, ve saçı yağlandırmadığı için her gün saçımı yıkamasam bile elektriklenme ve kabarmaya karşı yine sürüyorum saçlarımın uçlarına...
Argan yağı olmadan saçlarım bir hiç
Şiddetle tavsiye ederim

Ardan yağını çok abarttılar, e vitamini açısından zengin bir yağ mucize falan değil saça bu yağdan daha faydalı yağlar da var ama sağolsun popüler kültür, markaların reklam kampanyaları bu yağın haddinden fazla ün kazanmasına neden oldu

ben şuan reklam yapmıyorum, deneyip gördüğüm bi fikri paylaşıyorum. Bi marka da belirttiğimi sanmıyorum, kullanmak istemiyosanız kullanmayın , yorum yapma amacınız ne anlayamadım ama gereksiz.

peki birşey sorabilir miyim bu argan yağını fazlaca kişiden duydum herkes tavsiye ediyo ama hani sonuçta yağ ya bitlenirmiyiz ki :) yani sürünce yıkanmasa da olurmuş diye duydum yıkamazsak bide saçları düzeltecez diye bitlenmeyelim :) bi de hakikisini bulmak lazımmış ben hiç anlamam bitkisel yağlardan ama hakikaten saçlarım berbat özellikle önleri eridi resmen düzleştirici kullanmazsam asla dışarı çıkamam o derece yani canm ya sen hangi markayı kullanıosun ve nasıl uygulama yapıyosun saçlarına beni de kurtar bu dertten marka adı sordum ama anlamadığımdan sordum istersen mesajla da yazbilirsin...zahmet olmayacaksa....

evet geçen ibrahim saraçoğluda aynı şeyi söyledii
argandan daha faydalı susam yağı olduğunu onun içinde daha fazla besleyici yağ barındırdığını söyledi.
Bende şimdi susam yağı kullanıyorum.banyodan önce saçıma sürüp 2 saat bekletiyorum.banyodan çıkıncada uçlarına çok çok az lavanta yağı bulaştırıyorum.saçlarım buram buram çiçek kokuyor

cnm burda marka vermek yasak sanırım ben sana özelden mesaj atayım ben kullandığım markadan memnunum ama bu aralar bi şampuan da satışa sunmuş reklamlarda gördüm onuda denicem, benim saçımı tek yola sokan bu oldu. Yani muhteşem eskisi gibi sağlıklı saç oluyor diyemem ama kötü de durmuyor. Fönsüz çıkabiliyorum artık.

ben şuan reklam yapmıyorum, deneyip gördüğüm bi fikri paylaşıyorum. Bi marka da belirttiğimi sanmıyorum, kullanmak istemiyosanız kullanmayın , yorum yapma amacınız ne anlayamadım ama gereksiz.

Canım ben sana reklam yapıyorsun kötü yapıyorsun mu dedim.. Sadece burayı okuyacak arkadaslara fikir olsun diğer yağlardan farkı yok gidip küçük şişelere dünya para vermesinler kazıklanmasınlar.
Gereksiz bulabilirsin ama ben gerekli gördüm ve yorum yazdım, bu benim özgürlüğüm :)

Teşekkürler

aldım mesajını ama ben daha yeni üyeyim forumda toplam 50 mesaj yayınlamadan özel mesaj yazamıyomuşum ben de burdan yazayım dedim...çok saol canm ben de aynı markadan alaym o zaman madem sen tecrübe ettin valla görsen saçlarımı acırsın önleri çalı süpürgesinden beter yemin ederm kestiremiorum da 2 senedir uzamıyo bile önlerim, feci yani gerçi argan kurtarır mı bu saçı bilmiyorum ama deneyecez...tekrar tşk canm...

argan yağı reklamını yapan birine bu yorumu yazabilirsiniz ama ben reklam yapmıyorum kullandığımı ve iyi geldiğini söylüyorum. Yani abartılan bi yağ olsa bana da iyi gelmez buraya yazma gereği duymam anlatabildim umarım.

sen benim saçlarımı görseydinn
ama ben ayda olmasa da 2 ayda bi cm kestiriyorum bu yağıda devamlı kullanınca baya iyi geldi canım umarım sende de işe yarar bilgilendir beni de kullandıktan sonra

Argan yağı oldukça kaliteli bir yağ. Bence onu farklı kılan vitamini zeytinden üç kat fazla olmasıymış, okuduğum kadarıyla ben kullanmadım. Bir de zeytinyağı saçı yağlı yapabilir ama argan daha kuru diyorlar . Aslında zeytinyağını hafifçe sürsek de olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…