Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar argan yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
morfose argan yağı kullanan var mı

Ben otacı argan saç maskesini kullanıyorum, bir de saçlarımı yaptıktan sonra uçlarına argan yağı sürüyorum biraz, kalanını yıkamıyorum ellerime yediriyorum yumuşacık oluyor. Cilde ve saçlara çok iyi geliyor.

:1::1:bu yağı hem saç hem cild için kullanılıyormu yani saç için ayrı cild için ayrı bir argan yağı mı kullanmmak gerekir:1:

:1::1:bu yağı hem saç hem cild için kullanılıyormu yani saç için ayrı cild için ayrı bir argan yağı mı kullanmmak gerekir:1:

Otacı'nın saç için ürünleri olduğu için sadece saçıma kullanıyorum onu :34: Bir de aktardan aldığım minik bi şişe argan yağım var onu da saçlarımın uçlarına sürüyorum, bir de ellerime sürüyorum :34: Ayrı ayrı kullanmanıza gerek yok :)

ben saçlarıma gölge yaptrdım 5 ay sonra falanda saçlarımı oryalle acrdım sarıya dönmek için ama kuaförün gazabına uğradım hıc begemedım ve 2 gün içinde saçımıkumrala boyattım sımdı saçımın düzelmesini bekliyorum argan yağı hergün kullanılabilir mi

Saclarini cok hirpalamissin arganin tek basina yetecegini sanmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağı dozunda kullanırsan her gün kullanmanda bir sakınca olmaz ama saçların için iyi bir bakım gerekiyor, sadece argan yağı yetmez. İnternetten maske tariflerine bakabilirsin ya da güvenilir bir kuaförde bakım yaptırabilirsin.

peki kuaföre gidip ben bakım istyorum mu diyeceğim ayrıca fiyatı nedir

evet saçıma bakım yapın diyeceksin ama önce neyle nasıl bakım yaptıklarını bir sor bence.Muhtemelen loreal proffesinal serie ile yaparlar.Fiyatı bilemiyorum ama şampuan ve maskesini satın alıp evde uygularsan daha hesaplı olur 15 günde saçını toparlarsın, okadar idda ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ben saçlarıma gölge yaptrdım 5 ay sonra falanda saçlarımı oryalle acrdım sarıya dönmek için ama kuaförün gazabına uğradım hıc begemedım ve 2 gün içinde saçımıkumrala boyattım sımdı saçımın düzelmesini bekliyorum argan yağı hergün kullanılabilir mi

Tabikide hergun kullanabilirsin ozellikle nemli saclara super oluyr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki kuaföre gidip ben bakım istyorum mu diyeceğim ayrıca fiyatı nedir

Her kuaföre göre değişir, saç bakımı yaptırmak istiyorum dersiniz kuaföre, o da size fiyatları söyler. Kaliteli kuaförlerde biraz pahalıdır ama memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Bende kullaniyorum sadece uclarina suruyorum . Cok da memnunum uzun zamandir kullaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elseve arı sütlü saç kremi ve şampuanını kulanıyorum onun iinede argan yağı katayıımmıı

Ben fushi organik argan yağını kullanıyorum ve etkisi gerçekten cok iyi

Slmlar saçlarım için argan yağlı saç bakım yağı kullanıyorum içeriğinde argan yağı yanında saç için yararlı diğer yağlarda olduğu için sanırım daha etkili saçlardaki kırık ve hasarları onarıyor.Sade argan yağını bende ellerime kullanıyorumm.

Back
X