Bebek saç bakımı

hobbysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
3
0
1
30
Bebeğim 3 aylık saç bakımı için internette gördüm Hindistan cevizi yağı badem yağı kullanın bazılarıda çörek otu yağından bahsetmiş bu yağları kullanan var mı bi yararını gördünüz mü yada sakıncasını.

Bebeğim 3 aylık saç bakımı için internette gördüm Hindistan cevizi yağı badem yağı kullanın bazılarıda çörek otu yağından bahsetmiş bu yağları kullanan var mı bi yararını gördünüz mü yada sakıncasını.
Daha çok minik ya neden acele ediyorsunuz bence boşverin akışına bırakın

Çok küçük şuan doğal yağlar olsa bile gerek yok yani. 1yaşından sonra arada zeytinyağı sürüyordum. Şuan 3yaşında 15günde bir hindistan cevizi yapı sürüyorum. 3aylık bebeğin ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Benim saçıma babaannem badem yağı ve çam terabendin konak için zeytinyağı sürermiş ama aynı kadın kuzenime fare yavrusu bana karınca yağı doğunca tuzlama tatlı dilli olsun diye ağza bal sürme dualı olsun diye zemzem sürme vs yapmış kadın yazık günah 3 yaşında olsa neyse 3 aylık bebe daha teni hassas bıngıldağı var

Cildinin ne tepki vereceğini bilmeden birsey denemeyin, oğlum atopikti cildine birşey sürünce reaksiyon gösteriyordu, yanık gibi oluyordu cildi, bir kere o hataya düştüm "büyükler" sayesinde, daha tövbe bilmediğim hic birseyi hele birilerinin lafıyla asla çocuklarıma denemem denetmem. Üç aylık bebeğin ne bakımı olacak büyüsün hele de bakarsınız.

Back
X