arı mama

rusen-murat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
15
11
32
Merhaba anneler. Arı mama yı kullanan annelerden mama hakkında bilgi almak istiyorum. Nasıl kullanılmalı nerelerde satılıyor... şimdiden çok Teşekkürler :)

Merhaba anneler. Arı mama yı kullanan annelerden mama hakkında bilgi almak istiyorum. Nasıl kullanılmalı nerelerde satılıyor... şimdiden çok Teşekkürler :)
Ben bebegme kullanıyorum canım hergün vermiyorum sıkıldıgı için ama ben nemnunum tahıllısı kahvaltıdı gece için olanı gibi çesitleri var ha bide su ile hazırlayın diyo ama ben suyla süt karıştırıyorum ve bi cay kaşıgıda tereyagı ekliyorum büyük marketlerde her cesidi oluyo ama bim a101 gibi marketlerdede en az iki çesidi olur ben tavsiye ediyorum ama tam aksini asla verme diyenlerinde olacagnı tahmin ediyorum :)

arkadasın söyledigi gibi büyük marketlerde oluyor ben ordan aliyorum a101 ve bimde oldugunu bilmiyordum.gayet memnunum kızımda severek yiyor hazırlanısida kolay yaninda 3 kasik toz ve su olduktan sonra gittigin yerde 5 dkda hazirlarsın.bende günlük vermiyorum ögünüde degisebiliyo bazen ögle uykusundan önce bazen aksam tamamen bebeginle alakalı

X