Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınlar için Hayıt otunu duydum. Keçiboynuzu zaten bilinen bişey. Ama poleni ilk kez duyuyorumKızlar merhaba . Arı poleni ve keçi boynuzu pekmezi içerek doğurganlık ve sperm artırıcı etkisini duyan var mı aranızda?
Bayanlar için arı sütünü biliyorum.Kızlar merhaba . Arı poleni ve keçi boynuzu pekmezi içerek doğurganlık ve sperm artırıcı etkisini duyan var mı aranızda?
Hayit otu nedir canım biraz anlatabilir misin faydaları nedir dogurganliga?Kadınlar için Hayıt otunu duydum. Keçiboynuzu zaten bilinen bişey. Ama poleni ilk kez duyuyorum
Işe yarar bir faydası var mı dogurganliga ?Bayanlar için arı sütünü biliyorum.
Yumurta kalitesini arttırıyormuş.Işe yarar bir faydası var mı dogurganliga ?
Yumurta kalitesini arttırma hormon düzenlenme adet düzensizliği gibi rahimle ilgili her alan için macun ya da otunu kullanıp memnun kalanlar var. Instagram da macununa rastlamıştım bi ara orda da güzel sonuc alıp yazanlar vardı. Ben hiç denemedim bu yüzden doğruluk oranını kendimce bilemiyorum. Sadece duydum ilginizi çekiyorsa derin bi araştırma yapın isterseniz.Hayit otu nedir canım biraz anlatabilir misin faydaları nedir dogurganliga?
Erkek hurma poleni kestane balı çörekotu bu karışımda sperm artırmada çok etkiliymiş.Kızlar merhaba . Arı poleni ve keçi boynuzu pekmezi içerek doğurganlık ve sperm artırıcı etkisini duyan var mı aranızda?
Bütün sonuçlarimiz normal ama olmuyor artk cidden ruh halim iyi değilYumurta kalitesini arttırma hormon düzenlenme adet düzensizliği gibi rahimle ilgili her alan için macun ya da otunu kullanıp memnun kalanlar var. Instagram da macununa rastlamıştım bi ara orda da güzel sonuc alıp yazanlar vardı. Ben hiç denemedim bu yüzden doğruluk oranını kendimce bilemiyorum. Sadece duydum ilginizi çekiyorsa derin bi araştırma yapın isterseniz.
Erkek için de geçerli mi acaba?Yumurta kalitesini arttırıyormuş.
Yok erkekler için keçiboynuzu özü iyi diyorlar.Erkek için de geçerli mi acaba?
Direkt keçiboynuzu pekmezi içiyor başladı yani daha çok yeni o da fayda eder mi ?Yok erkekler için keçiboynuzu özü iyi diyorlar.
Pekmezi değil keçiboynuzu özü var onu kullansın o iyiymiş. Aktarlarda var özü diye sorarsanız.Direkt keçiboynuzu pekmezi içiyor başladı yani daha çok yeni o da fayda eder mi ?
Çok teşekkür ederim tamam alicamPekmezi değil keçiboynuzu özü var onu kullansın o iyiymiş. Aktarlarda var özü diye sorarsanız.