Merhaba . Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz .içtiğim antidepresan kendi kendime konusmalarimi kesti ama odaklanmama asla etkisi yok. Kendi kendime dönmüyorum qma masanın başından sık sık kalkıyorum.aynqya bakıp saçımı başımı düzeltiyorum gözüme kalem çekiyorum birseyler yapıyorum.kendime takıntım var.bem bu takıntılı halimi nasıl yeneceğim. Benim yaşadığım şeyleri yaşayan var mı? Doktorumu da değiştireceğim.babama baba bu ilaçlar etki etmiyor gibi dedim ediyor da sen farkında değilsin diyor . Bilmiyorum artık.evet birçok şeye etki etti ama kendime olan takıntımı düzeltemedi... artı olarak uyuyamıyorum. Kalkayım birseyler yapayım diyorum ama gözlerim kapanıyor kendi kendine işin ilginç tarafı uykuya da dalamıyorum.sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanıyorum ve hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi zorluyorum yataktan kalkmak için.Butun gün mal gibi dolaşıyorum hem uykulu hem yorgun. Ne yapacagim kendimle bilmiyorum.. kendimden bıktım artık. Kendimi pata küte dövmek istiyorum neden böyleyim diye