Bir türlü düzen oturtamıyorum .uyuyamıyorum gunlerdir 4 5 saatlik uykuyla duruyorum.antidepresan etkisi mi

20 gün sonra sınava girip mugla asciliga gideceğim.onun için calisiyorum
Sosyal olarak nasılsınız? Yas 20 yazıyor, 20 yaşımda yattığım kalktığım yerı bilmezdim 2 bebem vardı bir de dusunun:) durmayın evde planlar yapın arkadaşlarınızla, gezin, eglenın. Bence o bos vakti Bı sekılde yoğun bir tempoya çevirmek sıze ıyı gelır

Günlük yazıyorum yoga yapıyorum böyle birseyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kendime olan takıntımı yenemiyorum. Coook sıkıldım ve çok çaba harcadım olmuyor

İlacın yanında psikoterapi desteği almanız lazım. Psikiyatrik ilaçlar düşündüğünüz anlamda tedavi etmez, semptom bastırır. Psikoterapi alarak semptomlarınızla başa çıkmayı öğrenirsiniz. Odağınızı nasıl değiştireceksiniz, takıntılarınızı nasıl yeneceksiniz bunları öğrenirsiniz. Yavaş ilerleyen bir süreçtir ama etki eder.

Arkadaşım hiç yok. Durduk yere hepsiyle iletişimi kestim. Yaptığım büyük bi salaklıktı. Kendi kendime yürüyüş yapıyorum bahçede. Dışarıya çıkma isteğim yok. Ananem geliyor akrabalar geliyor onlarla konuşurken de acayip sıkılıyorum.gitseler de odama girsem diyorum.gerci ders çalışmam lazım.ascilik düşünüyorum ordan da gastronomiye gececegim
Neden iletişimi kestiniz arkadaşlarınızla? Tekrardan konuşsanız, durumu anlatsanız yakın arkadaşlarınız anlayış göstermez mi? Arkadaş çevresi iyi gelir, sizi bu yalnızlıktan kurtarır diye düşünüyorum.

Neden iletişimi kestiniz arkadaşlarınızla? Tekrardan konuşsanız, durumu anlatsanız yakın arkadaşlarınız anlayış göstermez mi? Arkadaş çevresi iyi gelir, sizi bu yalnızlıktan kurtarır diye düşünüyorum.
hiçbir sebebim yoktu.gururuma yediremiyorum yeniden yazmayı.en son ben mesaj attım o vevap vermedi.oylece kaldi

hiçbir sebebim yoktu.gururuma yediremiyorum yeniden yazmayı.en son ben mesaj attım o vevap vermedi.oylece kaldi
Anladım belli ki o da üzülmüş ya da haketmediğini düşünmüş. Olan olmuş yapacak bir şey yok. Kendinizi eve kapatmayın, yürüşten ziyade farklı bir aktivite daha bulun. Seramik kursu gibi bir şeylere katılabilirsiniz belki iyi gelir.

Anladım belli ki o da üzülmüş ya da haketmediğini düşünmüş. Olan olmuş yapacak bir şey yok. Kendinizi eve kapatmayın, yürüşten ziyade farklı bir aktivite daha bulun. Seramik kursu gibi bir şeylere katılabilirsiniz belki iyi gelir.
Bugun yazdım. Olanları anlattım.benden özür diledi .bunları yaşadığını bilseydim yanında olurdum özür dilerim ben hatalıyım dedi şu an konuşuyoruz.

Bugun yazdım. Olanları anlattım.benden özür diledi .bunları yaşadığını bilseydim yanında olurdum özür dilerim ben hatalıyım dedi şu an konuşuyoruz.
Çok sevindim. Yakın arkadaş gibisi yoktur. Olabilir insan bazen böyle şeyler yapabiliyor, o da anlayışlı biriymiş demek ki.

Ben biraz sert olcam size . Sizin bi iş bulup çalışmanız lazım aşırı boş vaktiniz var .
Sınav sınav diyorsunuz ama burdan çıkmıyorsunuz.
Yanı sürekli aynı şeyler üzerinden konu açıp vakti burda öldürüyorsunuz . Gerçekten okumak kendınızı kurtarmak istiyorsanız derslerinıze odaklanın . Sureklı buraya yazıp duruyorsunuz ne gecıyor elinize size ne kazandırıyor yani açtığınız konular hep aynı cümleler aynı tarz yaşam şekli . Buraya yazmak yerine elinize bi kahve alıp bahçeye inseniz inanın daha çok rahatlarsınız en azından temiz hava alır kendınızı dınlersiniz

Merhaba . Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz .içtiğim antidepresan kendi kendime konusmalarimi kesti ama odaklanmama asla etkisi yok. Kendi kendime dönmüyorum qma masanın başından sık sık kalkıyorum.aynqya bakıp saçımı başımı düzeltiyorum gözüme kalem çekiyorum birseyler yapıyorum.kendime takıntım var.bem bu takıntılı halimi nasıl yeneceğim. Benim yaşadığım şeyleri yaşayan var mı? Doktorumu da değiştireceğim.babama baba bu ilaçlar etki etmiyor gibi dedim ediyor da sen farkında değilsin diyor . Bilmiyorum artık.evet birçok şeye etki etti ama kendime olan takıntımı düzeltemedi... artı olarak uyuyamıyorum. Kalkayım birseyler yapayım diyorum ama gözlerim kapanıyor kendi kendine işin ilginç tarafı uykuya da dalamıyorum.sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanıyorum ve hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi zorluyorum yataktan kalkmak için.Butun gün mal gibi dolaşıyorum hem uykulu hem yorgun. Ne yapacagim kendimle bilmiyorum.. kendimden bıktım artık. Kendimi pata küte dövmek istiyorum neden böyleyim diye

Merhaba
Antidepresana basladıgımda bendede ilk 2-3 ay uykusuzluk oldu. Normal yani.

Back
X