Arı soktu lütfen yardımm

zeyno00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
183
39
68
merabalar.17+5 hamileyim.bugün sabaha karşı 4te ayağımı arı soktu hastahaneye gittim hamile olduğum için bakmadı başka bi hastaneye gittim o da alerjjim olmadığı için sorun olmaz dedi ve gönderdi şimdilik görünürde bişey yok ama bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum bu durumla karşılaşan var mı.Bu arada ayağım hala sızlıyor

merabalar.17+5 hamileyim.bugün sabaha karşı 4te ayağımı arı soktu hastahaneye gittim hamile olduğum için bakmadı başka bi hastaneye gittim o da alerjjim olmadığı için sorun olmaz dedi ve gönderdi şimdilik görünürde bişey yok ama bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum bu durumla karşılaşan var mı.Bu arada ayağım hala sızlıyor

Canım ayağına toprak bastır bir süre birde yoğurt ye benide sokmuştu biz bunları yaptık...

buzla dolaşıyorum oyüzden çok şişmedi sadece çok sızlıyor hamileyken mi sokmuştu senide

normalde arı sokmasına amonyak sürülüyor ama hamilelikte bir sakıncası var mıdır sürmenin onu bilmiyorum.doktoruna ya da bir eczaneye sor istersen.gerçi alerjin yoksa bir zararı olmaz sanıyorum bebeğine.geçmiş olsun...

Arkadaşım hiç dert etme. Eğer işiyebiliyosan üzerine işe. İçine kurt düştüyse toprakla uğraş bi iki gün hiç bişiyin kalmaz. Maşallah MAşallah :))

Back
X