Arı sütü,bal,polen karışımı ile hamile kalan var mı?

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
slm arkadaşlar bu konuyla ilgili açılmış bi başlık göremedim.bu karışımla hamile kalan,yumurtlayan,yumurtaları büyüyüp gelişen,adeti düzene giren varmı?kendi deneyimlerinizi yada etrafınızda duyup bildğnz deneyimleri yazın bizede umut olsn.bende kullanmak istyrm

slm arkadaşlar bu konuyla ilgili açılmış bi başlık göremedim.bu karışımla hamile kalan,yumurtlayan,yumurtaları büyüyüp gelişen,adeti düzene giren varmı?kendi deneyimlerinizi yada etrafınızda duyup bildğnz deneyimleri yazın bizede umut olsn.bende kullanmak istyrm

canım bende eşimde bir kaç aydır kullanıyoruz ama hala bir değişiklik yok

bende kaliteli ve düzenli yumurtlamak için bi kür arıyorum acaba bu karışım işe yarıyomu

Bende sizin gibi bu konuda arastirma yapmistim. Turk siteler disinda amerikalilarinda sitelerine baktim. Gercek guzel sonuclar alan var. Yanliz duzenli kullanmak sart. Gordugum orneklerden bir kaci 35-40 yas arasi tup bebek denemis ama tutmamis bayanlardandi. Royal jelly-pollen (ari sutu polen) le 2-3 ay duzenli kullanmayla dogal yoldan hamile kalmislar. Baska yerde de buna benzer yazilar okudum. Neyse, sizin gibi ben de kullanmaya basladim. Bu arada aldiginiz karimisin oranina dikkat edin, benim aldigim urun 40.000mg Arisutu/35.000mg polen. Oldukca yogun. Bu urunu de zaten ayni siteden buldum. Her urun ayri oranda olabilir. Eger kullandiginiz guclu bir karisim degilde etki gostermesi vakit alir. Bu arada ben kullanmaya baslayali 3-4 hafta oldu. Sehir disinda oldugum icin tam da duzenli alamadim.:26:

Ins. tez zamanda guzel haberler almak dilegi ile...:nazar:

slm kızlar bende eylülde tüpbebek denicem kısmetse eylüle kadar bu karışımı bende denemek istiyorum yumurtalara faydası olur belki diye :34::69:

bu karışımlarla hamile kalan arkadaşlar lütfen bizi bilgilendirirseniz seviniriz lütfen bize umut ıolun ben poleni hipofiz bezzi çalıştıran bişey olduğunu duydumm hipofiz bezinin az çalışması prolaktin yksekliğine ve yumurtlama problemine sebep oluyormuş bende alıp kullanmayı düşünüuorum ayrıca hayıt suyu ve teseteredişli aslenpençesi kullanıyorum bu karışımları hergün kullansam bi zararı olmaz diye düşünüyorum aksini düşünen varsa lütfen bilgilendirsin

bende kullanmak istiyorum ölçülerini bilen bi arkadaş varmı? adetin gününe göre ayarlamak gerekli. sabah-akşam-aç-tok- kaç kaşık, ölçülerini bilen biri lütfen :(

Mrb ben sabahlari ac karina kahvaltidan yarim saat once aliyorum ayriyetten bide keci boynuzu ozu aliyorum 1 tatli kasigi 1 ay duzenli olarak aldik esimle beraber umarim ise yarar bu ay asilamada oldum rabbim kucaklarimizi bos birakmasin her yolu deniyoruz insallah olucak :KK51:

Mrb ben sabahlari ac karina kahvaltidan yarim saat once aliyorum ayriyetten bide keci boynuzu ozu aliyorum 1 tatli kasigi 1 ay duzenli olarak aldik esimle beraber umarim ise yarar bu ay asilamada oldum rabbim kucaklarimizi bos birakmasin her yolu deniyoruz insallah olucak :KK51:
Canim bende bu ay kullanmak istiyorum umarim hamile kalabilmisindir

Bana yengem söylemişti çok ugrastı bebek için denemeleri boşa çıktı insan soramıyor tabi neden olmuyor diye arı ekmeği ve poleni akşamları yatmadan çiğne demişti bu ay hem polen denedim hemde avakado yedim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X