Arı sütü kullanan varmı

funda19ad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.230
77
83
35
Ankara
Kızlar arı sutu kısırlık ıcın cok mucızevı bırseymış dogurganlıkta cok etkiliymiş kullanan bılen duyan varmı bılgı verın lütfennn

Canim ben yeni aldim. Bugun kullanmaya baslayacagim ama hurma poleni ile beraber hurma poleni diye yaz internetten powder ismi. Sonuclari bildiririm.

Canim ben yeni aldim. Bugun kullanmaya baslayacagim ama hurma poleni ile beraber hurma poleni diye yaz internetten powder ismi. Sonuclari bildiririm.

hııım guvenılırmı ıyıce arastırsaydın canım . senin sorun ne bu arada benım yumurtalar yeterlı buyukluge ulasmıyormus klomen kullanıyorum bı tanıdıgım soledı cok mucızevı bırseymıs . inşallah guzel olumlu sonuclarını gorursun canım bende ıyı guvenılır bıryerden bulup almayı dusunuyorum bu ay ılactan sonuc alamazsam . tabii ınsallah gerek kalmaz :)

Evet bizaat kullanip hamile kalan bir tanıdığımdan aldim. Umre dönüşü birine siparis etmis. Hamile kaljnca kalanlari bana verdi. Hamile kalirim insaallah. Sorun kistim var. Küçük aslinda mm lik. Bu ay klomene de baslanacak yumurta takibine de hayirlisi bakalim.

hayırlısı olsun kuzum . benım klomeın ılk ayı demıstım zaten ıgnemın 8 . gunu hgc 3.72 cıktı. sence yukselır mı ılerleyen zamanlarda ?

Hic bilgim yom canim yaa. Ben ilk kez klomene haftaya sali baslayacagim. Gece ari sütü hurma poleni yiyorum. Sabah bal çörek otu tarcin. Klomen de baslayacak. Hayirlisi. Onlari da dene Rabbim den umit kesilmez. Dua edwlim yikselsin insaallh..

inşallah canım inşallahhhhhhhhh senin soruna ne dedı doktor kuzum ?

inşallah canım inşallahhhhhhhhh senin soruna ne dedı doktor kuzum ?

Troid vardi düşürdük. Kist vardi yok ettik. Tabi Rabbimin izniyle. Simdi hsg ve klomen kaldi. Klomen yumurta kalitesini artirsin diyeymis. Sendeki tek sknti yumurta zayifligi mi?

Troid vardi düşürdük. Kist vardi yok ettik. Tabi Rabbimin izniyle. Simdi hsg ve klomen kaldi. Klomen yumurta kalitesini artirsin diyeymis. Sendeki tek sknti yumurta zayifligi mi?

ohh ıyı maasalah rabbım tez zamanda hayırlı sonuclar versın ınsallah. benm sorunum sadece yumurtanın yeterlı buyukluge ulasmaması canm hormanlarım ıyı cıktı cok sukur pco falanda yok allahın ıznıyle esımın spermlerde ıyı. bu ılk ayım benım dedımya doktorum ıkı ay dener sonra rahım fılmı ısterız dedı bakalım hayırlsı ....

Ilginc. Benimki de once hsg yapalim yollar kapaliysa tedavinin anlami kalmaz dedi.. Hayirlisi artik bekleye devamm.. sabirla..

Ilginc. Benimki de once hsg yapalim yollar kapaliysa tedavinin anlami kalmaz dedi.. Hayirlisi artik bekleye devamm.. sabirla..

turkıye de genelde rahım fılmını ılac tedavısınden sonrasına bırakıyorlar . ama yurt dısında once fılm dıyorlarmıs. sen yurt dısında mısın yoksa canım?

turkıye de genelde rahım fılmını ılac tedavısınden sonrasına bırakıyorlar . ama yurt dısında once fılm dıyorlarmıs. sen yurt dısında mısın yoksa canım?

Yok ist anadoludayim. Emsey hastanesi var kurtkoy de. Infertilite merkezine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ama cok..

yokmu hıc arı sutu kullanıp gebe kalannnnn kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben kullandım canım konyadan gldi bana set halinde oturma banyolu ayak banyolu baya büyük bi set.her kürüde denedim burdaki.artık midem çöp tenekesine döndü

oturma banyolu ayak banyolu demek ne demek kuzum hıc bısı anlamadım valla

bak şimdi bi kutu gldi bana.içine 25 kilo sıcak su fln baya uzun iş içine koydum bi paket otu.dev bi poşet var onun içine oturdum su göbeğime kadar geldi.poşetide boynuma kadar sardım .içinde 30 dk yazıyo ama 20 dk zor dayandım.sauna gibi kıpkırmızı oldum.çıktım özel yağlar var içinde vücudumun her yerine sürdüm.üzerimi giyindim battaniyenin altından çıkmadım.sıcak tutmamız gerekiyomuş kendimizi.çok uzun işti valla canım çıktı onları yaparken.

kız benım dedıgım ıcılen arı sutu kız polenle bırlıkte kullanılıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…