• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arı ürünleri

annelik duygusum

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
51
4
6
39
merhabalar arı sütü ve benzeri ürünleri kullanıp faydasını gören var mı hamilelik için yada onerebileceginiz yumurta rezervi düşüklüğüne ve kaliteyi arttırmak için kullanıp faydasını gördüğünüz şeyler var mi yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar arı sütü ve benzeri ürünleri kullanıp faydasını gören var mı hamilelik için yada onerebileceginiz yumurta rezervi düşüklüğüne ve kaliteyi arttırmak için kullanıp faydasını gördüğünüz şeyler var mi yardımcı olursanız sevinirim
Propolisin faydasi oldugunu duymustum deneyenler var damla seklinde olandan alabilirsin

merhabalar ne kullandınız ve faydasını gördünüz mü ve sizde ne gibi problem vardi
bende tek tarafta yumurta var ve hareketsiz idi. amh 1.1 ve yaş 36 olunca dr aşılama yada tüp bebeğe yönlendirmşti.
Sonra farklı dr a gittim oda diyet spor özel bazı takviyeler verdi propolisi de beeo markanın damlasını vermisti ama onu daha kullanmaya başlamadan hamilelik haberini aldım.
Sizde durum nedir?

bende tek tarafta yumurta var ve hareketsiz idi. amh 1.1 ve yaş 36 olunca dr aşılama yada tüp bebeğe yönlendirmşti.
Sonra farklı dr a gittim oda diyet spor özel bazı takviyeler verdi propolisi de beeo markanın damlasını vermisti ama onu daha kullanmaya başlamadan hamilelik haberini aldım.
Sizde durum nedir?
bende amh 0.46 yaş 38 2 defa aşılama yapildi tutmadı şimdi ise ari sütü kullanıyorum bide bitkisel olarak hayıt tohumu Civan percemi ve aslan pençesi bitkilerini karıştırıp çay olarak içiyorum bende yumurta tembelliği var bana da tüp Bebek dedi doktor bir kızım var şimdi adetimi bekliyorum tüplere baktircam

bende amh 0.46 yaş 38 2 defa aşılama yapildi tutmadı şimdi ise ari sütü kullanıyorum bide bitkisel olarak hayıt tohumu Civan percemi ve aslan pençesi bitkilerini karıştırıp çay olarak içiyorum bende yumurta tembelliği var bana da tüp Bebek dedi doktor bir kızım var şimdi adetimi bekliyorum tüplere baktircam
Sizde durum nedir?
Özel takviyeler derken ne önerdi

Özel takviyeler derken ne önerdi
allah evladınızı size bağıslasın tekrarı da nasip olsun.

Doktora ben içtiklerinizi sormuştum kafana göre alma gerek yok sen verdiklerimi iç demişti...

Ben ovulex omega 3 b komplex d vit magnezyum demir ilacı folik asit kullandım. Eşimde Proxeed zeudic lepigra kullandı. Doktorunuza içtiğiniz bitkileri danışın isterseniz. Ovulex in içinde hayıt extresi var ama harici kullanım yapmadım.

Bende 5 yıldır evliyim allah nasip etti insallah sağ sağlım kucagımıza alırız amin.

Yumurta, avokado, ceviz badem, yürüyüş. Bir de inofolic combi hp kullanmıştım ben.

Back
X