Arınç: Bizden önceki vekillerin villaları var, bizim niye olmasın; üç gün konuşurlar dördüncü gün bi

Az para değil tabii aksine çok para .
Neden yetmiyor bilemem belki de hayat standartları çok yukarda olduğu için bu paraları az buluyor olabilirler ...
benim karşı komşum Ankarada vekillerin oturduğu sitede oturuyor..her aile bireyinin kendine ait lüx arabası hatta cipi varmış..ciplerin biri geliyor biri gidiyor demişti..

Gözlerini toprak doyuracak anlaşılan.
Gariban ömür boyu çalışıp başını sokacak bi evi olsun diye didinir, ömrü yeter mi yetmez mi Allah bilir. Bunlara da milyarlar yetmez.
Rabbim, nerelerde yatacaklar...

Çok uygunmuş fiyatlara şaşırdım ben de.
Maliyetine olsa gerek .
aynen..burada çok uygun olarak bilinen bu tarz yemekler sunulan bir lokanta var..pilav 4 tl..salata 2tl et yemekleri bir porsyonu 10 tl dir sebzeler 6 tl dir..

fakirin kömürünü zengin çıkaracak değil ya..aklıma madencilerin ekmeklerini farelerle paylaştıkları geldi..bu nasıl Müslümanlık arkadaşlar..

yazssa iyi olurdu ama bunlarınki ayrı bir özenle kaliteli yapılıyordur..ayrıntılı bir bilgi isterseniz ahçı başına sorun diyor bak..:)
Benim ki temenni sadece yoksa her yerde yazmasını beklemek çok uçuk olur .
Düşünsene esnaf lokantalarında kim dikkat edecekte , hesaplayacakta doğru kaloriyi yazacak .
Klasik sallarız kalorileri olur . :KK45:

Back
X