ARİON mu POLYTECK mi?

caylakbridet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
98
Herkese merhaba 19 Ocakta meme büyütme ameliyatı olacağım. Ancak kafam müthiş karışık. Her doktor farklı bir şey söylüyor operasyonu yapmasını istediğim doktor polyteck Alman markası onu yapalım güvenirim kas zarı altı uygun senin için dedi. Bugün arkadaşımın doktoruna uğradık biraz sohbet ettik polyteck 2 defa kapsül kontraktörü belası açtı başıma ama arionda bunu yaşamadım dedi. Aslında ben kendi doktorumdan da arion istedim daha yumuşak olduğu kanısında olduğum için. Kendi doktorum istersen Arion takarız daha uygun fiyatlı ben daha çok kar ederim dedi. Bir de son gittiğim doktor kesinlikle dual plan diyor. Dual plan çok mu sert olur bu markalardan özellikle arion taktırıp kapsül kontraktörü yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba. Dual plan sert olmuyor. Yuvarlak protezler icin daha dogal bir gecis veriyor. Ust kisim kas alti alt kisim kas zari alti gb dusunebilirsin. Bende ergonomix var dual plan ve cok yumusak. Dual planda ust kisimda protezin gecisi belli olmuyor avantaji bu. Polytech bi arkadasim yaptirdi suana kadar cok memnun. Fakat burdan okudugum kadariyla polytech te kapsul kontraktoru yasayip sonra arion taktiran ve sorun yasamayan biri vardi. Polytech ve motiva dr umun onerdigi markalardi fakat arionu bu sitede duydum. Cok bilgim olmadigi icin oneride bulunamiyorum.

Öncelikle çok teşekkür ederim, dokunduğunuzda kas sertliği ele geliyor mu bir de çok yumuşak demişsiniz normal bir meme gibi yürürken falan sallanıyor mu acaba yoksa cansız manken gibi sabit mi kalıyor

Öncelikle çok teşekkür ederim, dokunduğunuzda kas sertliği ele geliyor mu bir de çok yumuşak demişsiniz normal bir meme gibi yürürken falan sallanıyor mu acaba yoksa cansız manken gibi sabit mi kalıyor
Kas sertliginden kastinizi anlamadim fakat anlayamadigima gore oyle bisey hissetmiyorum alt tarafta protezi de hissetmiyorum. merdiven inerken kosarken dogal meme gb hareket ediyor. Ayni zamanda yan yatinca da bu gecerli. Ergonomixin vaadettigi bu zaten.

`