Buzdolapları ve Derin Dondurucular ariston kullananlar...

agresifportakal

evli mutlu nohutlu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
920
1.848
333
kızlar ariston 1911 nofrost aldım haftaya teslımat yapılacak. kullananınız varmı..? bir sitede 11 tane yorum okudum geneli olumlu ama birde kullananınız varsa daha teslim almadan, dolapla ılgılı fıkrınızı dınlemek ısterım

Ben kullanıyorum 1 haftadır ve şu ana kadar çok memnunum.Çünkü;
özellikleri eşdeğer olan başka markalardan daha uygun fiyatlı(siemens bosch gibi markalarda aynı dolaplar 1500 civarı.ben 1100'e aldım)
buzmatiği olması önemli
0'derece bölmesi kahvaltılıklar için kullanışlı
kapağın bombeli olması yer kazandırıyor.büyük kola şişeleri gibi kolayca sığdı
iç hacmi oldukça güzel geniş.daha büyükleri var tabi ama onlar çocuklu kalabalık aileler için ideal
süper hızı dondurma rafı da var
sebzelikte nem kontrolu sağlıyor
elektrik tüketimi oldukça ekonomik
sessiz

ben bu sebeplerle aldım şu anda mutfakta

Ariston markası , evet sağlam bir marka ancak ürünleri sanki ağır gibi.... vede kaba duruyorlarmış gibi izlenim bırakıyor bende :S

bu fiyata göre iyi bir model...
ama artık insanlar daha az ses çıkaranları, A+ sınıfları, antibakteriyel contalı dolapları tercih ediyorlar...

bu fiyata göre iyi bir model...
ama artık insanlar daha az ses çıkaranları, A+ sınıfları, antibakteriyel contalı dolapları tercih ediyorlar...

Buzdolabımı alırken A ile A+ arasında ne kadar fark oluyor diye hesapladım.
Ayda 1,50 tl
Ben de bu kadar az fark olduğunu görünce daha düşük fiyata A performans almaya karar verdim.Sesi de en düşük seviyede olanlardan şu an 1911modeli.(En azından bendeki öyle)

ben beyaz eşyarımı bosh tan aldım buzdolabınıda bosh istiyodum ama istediğimiz modeller 2500 tl civarı bu modellere yakın aristonlar ise 1400 tl civarı sanırım bizde ariston alıcaz umarım iyidir.

arkadaslar herkese merhaba hotpoint ariston marka buzdolabı kullanıyorum alalı yaklaşık 8 ay oldu ancak buzdolabımda sarı sarı lekeler oluştu sanki temizlik izi kalmış gibi benek benek böyle bir problem yaşayan oldumu bana yardımcı olabiecek arkadaşlar varsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…