Erkek İnfertilitesi Arısutu bal polen kullanıp sperm sayısı ve hareketi artan varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz bende ari sutu bal polen karışımı aldım ama tedirgin oldum katı bişeyler tadida kötü öylemi oluyor acaba internetten almıştım organik ürünler satan bir siteden ben bal gibi akışkan bişeyler gelecek saniyodum :18:

merhaba gülcan acaba bu kürü kaç ay uyguladınızdasperm sayınız 8 milyondan 70 milyona yükselde büyük başarı gerçekten bende
:26:eşime 1 haftadır yediriyorum inşallah bizdede faydası olur

merhaba acaba tedavı surecınde neler yasadınız bızlerle kısaca paylaşırmısınız değerlerınız ne durumdaydı.arı sutu ve polenı cok övdüler fakat dokotorun ilaçlarıyla beraber kullansak yan etkısı olurmu.teş.

baya bırsey kullanmışsınız doğal yoldanmı hamıle kaldınız yoksa tedavı ılemı.bırde sperm sayınız kaçtan kaça yukselldı acaba tesş.

bal parmak apıtera ıle esımın degerlerı ıkı katına cıktı hanımlar umarım sızede umut oluruz...

MERHABA 10 yıllık evlıyız bebegımız olmadı esimin sper sayısı ve hızı duşuk arısutu bal polen kullanmayı dusunuyorum kullananlardan yorumlarını beklıyorum

apitera kullandık ayrıca keçiboynuzu pekmezi bol kuruyemiş bizim yükseldi

apitera kullandık ayrıca keçiboynuzu pekmezi bol kuruyemiş bizim yükseldi
Merhaba arkadasim sen tedaviylemi hamile kaldın bende 7 kere ctup bebek denemesi yaptık nelervdenemedim esimde bende n hayırlısı Rabbim sağlıkla eline aldirsin

Tatlım bizim sebebsiz ama ben yinede eşime de böyle ek şeylerde vermek istiyorum 37 yaşındayım cok korkuyorum olmayacak diye Allahimdanda umit kesmiyorum bu yolda kimseyi eylemesin Rabbim Allahım sağlıkla eline aldirsin sevgilerv

eşimde sperm hız ve sayı problemi var..bu ay arı sürü bal polen propolis karışımı yediriyorum inşaallah vesile olur.
bir kilo saf bala hepsinden 100 gr koyup karıştırdım.
kavonoz bitince test yapıcaz sonucları buraya yazarım inş

Mrb arkadaşlar benim esimdede sperm sayı çok düşüktü araştırdım varikoselden kaynaklanıyor muş sperm sayisi 17 milyon çıktı keçi boynuzu kürü yaptik uc ay sonra tekrar olcturduk 12 mil düşmüş çok üzüldüm. Sonra iyice araştırdım allahtan ümidi kesmedik ve araştırmalarımız uyguladık ve çok şükür HAMİLEYİM. Sizede faydası olsun istedim. Yaptıklarımız ozetleyeyim. 1. Keçi boynuzu özü kullandık 2. Bal,zencefil,zerdeçal,propolis,polen,çörekotu karışımı 3. Varikosel için hacamat yaptırdık belirli aralıklarla bölge bölge 4. Guru kola, uzum çekirdeği, at kestanesi kapsülü hepsi bir arada olandan kullandık 5. At kestanesi kremi ( vicis gibi serinletici olan). Bunları hepsini bir arada uyguladıkları ve sperm sayısı 2 ayda 12 milyondan 75 mil çıktı cok sevindik ve 3 ay içinde hamile kaldim . en önemlisi allahtan ümit kesmeyin derdi veren dermanini da verir. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Arkadaşlar bu meşhur muhteşem 3 lüyü deneyeniniz varmı..
Okuduğum kadarıyla forumda çok arkadaşımız gebe kalmış...

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

Arkadaşlar,aktara hormon düzensizliğin var dedim. ginseng arı poleni,bitkisel tablet,bal karışımı ve bal bitki karışımı macun, bunları kullanan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar,aktara hormon düzensizliğin var dedim. ginseng arı poleni,bitkisel tablet,bal karışımı ve bal bitki karışımı macun, bunları kullanan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kendim icin kullanmadim ama esim sperm icin kullaniyor.Dediginiz karisimi eger isinin erbabi biriyse size uygun hazirlamistir .Propolis ve ari sütü her derde deva imis.Hatta ayet var balla ilgili ..Gonul rahatligiyla sifayi Allah tan dileyerek kullan canim gecmis olsun

Çok teşekkür ederim.inşallah diyeyim.hazırlamadı.kutu içinde hazır verdi.Bana verilen macunu:))deneyeyim o zaman,umut işte

Çok teşekkür ederim.inşallah diyeyim.hazırlamadı.kutu içinde hazır verdi.Bana verilen macunu:))deneyeyim o zaman,umut işte
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama boyle büyük bal evleri var sertifikali ya da o sehrin meshur aktarlari onlari bul

Merhaba arkadaslar bende 9 yildir evliyim cocugumuz yok 2 kimyasal gebelik yasadim sonra hamile kalamadım. Bende aktardan ari sutu polen bal karışımı kullanmaya basladim bu ay. Aktarci propolis olunca etkisi gidiyor diye oyle önermemiş sizce bu sekil işe yarar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…