İnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz bende ari sutu bal polen karışımı aldım ama tedirgin oldum katı bişeyler tadida kötü öylemi oluyor acaba internetten almıştım organik ürünler satan bir siteden ben bal gibi akışkan bişeyler gelecek saniyodum :18:selam cnm organik bal dünyası diye bi yer internette bak biz tesadüf eseri kızıltoprakta feneryolunda bulduk dükkanı bal almaktı niyetimiz sadece, bu karışımı ben gene nette bi bayandan okumuştum eşi kullanmış 1 ay sonra hamile kalmış kadınorda görünce hazır yapılmış satılıo aldık bakalım inşallah darısı başımıza kolay gelsin cnm
mrb bu karışımı kullanıp morfolojisi düzelen var mı
merhaba gülcan acaba bu kürü kaç ay uyguladınızdasperm sayınız 8 milyondan 70 milyona yükselde büyük başarı gerçekten bende
:26:eşime 1 haftadır yediriyorum inşallah bizdede faydası olur
merhabalar, ben eşime başka diğer takviyelerle birlikte arı sütü, propolis ve bal da veriyorum. fakat bizimkiler kapsül olarak. artık bal ürünlerinde her gün hile hurda yapanları gazetelerde okuya okuya güvenim kalmadığından propolisi organik belgeli vitamin ve takviyeler satan yabancı bir markanın kapsülleri halinde yurtdışından aldım. arı sütü de aldığımız Coq10 takviyesinin içinde var. bir çok takviye verdiğim için midesi rahatsız olmasın diye bu kapsülleri açıp bala karıştırıp yediriyorum. sperm sayısı varikosele rağmen bir buçuk ayda 6 katına çıktı, hız %10, morfoloji de %2 arttı. fakat dediğim gibi keçi boynuzu, panax, l-arginine falan gibi başka başka takviyeler de kullanıyoruz. fakat bu başarıda arı sütüyle, propolisin de ciddi katkısı olduğunu biliyorum.
bir de yurtdışında oturan bir arkadaş sormuş bunları nasıl bulurum diye. Şayet balcılarda karışım olarak bulamazsan almanya'da bienenpollen/blütenpollen, propolis, gelee royale kapseln diye kapsüller halinde satılıyor. hatta alpiroyale diye bir markanın içilebilir ampulleri de var. aklında bulunsun.
MERHABA 10 yıllık evlıyız bebegımız olmadı esimin sper sayısı ve hızı duşuk arısutu bal polen kullanmayı dusunuyorum kullananlardan yorumlarını beklıyorum
Merhaba arkadasim sen tedaviylemi hamile kaldın bende 7 kere ctup bebek denemesi yaptık nelervdenemedim esimde bende n hayırlısı Rabbim sağlıkla eline aldirsinapitera kullandık ayrıca keçiboynuzu pekmezi bol kuruyemiş bizim yükseldi
Merhaba arkadasim sen tedaviylemi hamile kaldın bende 7 kere ctup bebek denemesi yaptık nelervdenemedim esimde bende n hayırlısı Rabbim sağlıkla eline aldirsin[/QUO
Amin ınş Rabbim sizede tüm isteyenlerede sağlıkla nasip etsin biz 2 asilamadan sonra kendiliğinden kaldım esim bazı vitaminler kullandı o ara sperm hareketi azdı sizin sorununuz ne
Mrb arkadaşlar benim esimdede sperm sayı çok düşüktü araştırdım varikoselden kaynaklanıyor muş sperm sayisi 17 milyon çıktı keçi boynuzu kürü yaptik uc ay sonra tekrar olcturduk 12 mil düşmüş çok üzüldüm. Sonra iyice araştırdım allahtan ümidi kesmedik ve araştırmalarımız uyguladık ve çok şükür HAMİLEYİM. Sizede faydası olsun istedim. Yaptıklarımız ozetleyeyim. 1. Keçi boynuzu özü kullandık 2. Bal,zencefil,zerdeçal,propolis,polen,çörekotu karışımı 3. Varikosel için hacamat yaptırdık belirli aralıklarla bölge bölge 4. Guru kola, uzum çekirdeği, at kestanesi kapsülü hepsi bir arada olandan kullandık 5. At kestanesi kremi ( vicis gibi serinletici olan). Bunları hepsini bir arada uyguladıkları ve sperm sayısı 2 ayda 12 milyondan 75 mil çıktı cok sevindik ve 3 ay içinde hamile kaldim . en önemlisi allahtan ümit kesmeyin derdi veren dermanini da verir. Allah YARDIMCINIZ olsun.eşimde sperm hız ve sayı problemi var..bu ay arı sürü bal polen propolis karışımı yediriyorum inşaallah vesile olur.
bir kilo saf bala hepsinden 100 gr koyup karıştırdım.
kavonoz bitince test yapıcaz sonucları buraya yazarım inş
Kendim icin kullanmadim ama esim sperm icin kullaniyor.Dediginiz karisimi eger isinin erbabi biriyse size uygun hazirlamistir .Propolis ve ari sütü her derde deva imis.Hatta ayet var balla ilgili ..Gonul rahatligiyla sifayi Allah tan dileyerek kullan canim gecmis olsunArkadaşlar,aktara hormon düzensizliğin var dedim. ginseng arı poleni,bitkisel tablet,bal karışımı ve bal bitki karışımı macun, bunları kullanan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama boyle büyük bal evleri var sertifikali ya da o sehrin meshur aktarlari onlari bulÇok teşekkür ederim.inşallah diyeyim.hazırlamadı.kutu içinde hazır verdi.Bana verilen macunu:))deneyeyim o zaman,umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?