Bebek İkinci El arıyorum EBEVEYN KONTROLLÜ BİSİKLET VE AKÜLÜ ARABA

eymenimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.821
108
KIZLAR KIZIM İÇİN EBEVEYN KONTROLLÜ BİSİKLET İSTİYORUM AMA AÇIKCASI ŞIK BİŞİ OLSN İSTİYORUM TRİKE TARZI.
ayrıca oğlum içinde akülü araba istiyorum ama en acilinden ve ankara eskişehir bursa yada kütahya olabilir. çünkü görerek almak gerek arabayı
vede yine oyuncak arıyorum.3-4-5 yaş erkek ve 1-2 yaş kız çocuk için mümkünse marka ve kaliteli oyuncak olmalı. çünkü bndede çok var sadece iki çocuk olunca paylaşma sorun oluyor o yuzden bakıyorum

merhabalar. Ankaradayız.

PİLSAN EBEVEYN KONTROLLÜ BEST BİKE BİSİKLET - 85 TL

* Kullanım Yaşı 1-5
* Max. Taşıma Kapasitesi 25 Kg.
* Sökülebilir Tente
* Yükseklik Ayarlı Ebeveyn Kontrollü
* Sökülebilir Muhafaza ve Ayaklık
* Ebeveyn Kontrolü ve Bireysel Kullanımı Ayıran Özel Pedal Kilit Sistemi
* Sepetli

Kullanımı oldukça rahattır. Kırığı, çiziği vs sorunu yoktur. Sadece kornası çalışmıyor. Sadece geçen yaz kullanıldı.

Resim temsili özelden telefonunuzu yazarsanız eve geçince yakın fotoları atabilirim.

Eklentiler

• pilsan bisiklet.jpg
    pilsan bisiklet.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 814
Cnm tesekkurler ayni
merhabalar. Ankaradayız.

PİLSAN EBEVEYN KONTROLLÜ BEST BİKE BİSİKLET - 85 TL

* Kullanım Yaşı 1-5
* Max. Taşıma Kapasitesi 25 Kg.
* Sökülebilir Tente
* Yükseklik Ayarlı Ebeveyn Kontrollü
* Sökülebilir Muhafaza ve Ayaklık
* Ebeveyn Kontrolü ve Bireysel Kullanımı Ayıran Özel Pedal Kilit Sistemi
* Sepetli

Kullanımı oldukça rahattır. Kırığı, çiziği vs sorunu yoktur. Sadece kornası çalışmıyor. Sadece geçen yaz kullanıldı.

Resim temsili özelden telefonunuzu yazarsanız eve geçince yakın fotoları atabilirim.
urun bendede var oglumdan ama bn kiz icin bisi aroyorum renk filan yoksa birebir aynisi var bndede. Hatta cokta uyguna koymussun fiyatini bn 3 yil once sifirini 170 mi ne almistim. İns satilir hemen

TesekkurlerTE="ikican, post: 41755960, member: 492530"]Çok güzelmişşşş :KK68: İhtiyacım olsa kaçırmazdım. Alana hayırlı olsun şimdiden...[/QUOTE]
Tesekkurler bu gun satıldı.

Ben düşünmezsin diye yüklememiştim ama işime yarar dersen bu var bende eymenimmm.
Tek kusuru resimlenmiştir. Genelde evde ve çok az kullanıldı ,tertemiz. Bariyeri yok, aldığımızda da yoktu. 25 tl.
Elden alınsın istiyorum. Ankarada'yım.

Eklentiler

• DSC00271 - Copy.JPG
    DSC00271 - Copy.JPG
    80,8 KB · Görüntüleme: 133
  • DSC00270 - Copy.JPG
    DSC00270 - Copy.JPG
    69,9 KB · Görüntüleme: 139
  • DSC00268 - Copy.JPG
    DSC00268 - Copy.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 142
X