bende ariyorum :)
:)bende ariyorum :)
Aslında tam aradigim şey sizdekiler.ama fiyatlari biraz fazla geldibende wag maşa var canım ( resmini eklediğin üçlü maşanın aynısı ) sıfırdan farksız babyliss marka , aldığım gibi duruyor 140 a aldım 100 e veririm...ama sıfır sayılır aldığım gibi çantasıyla gönderirim...Birde braun satin hair su dalgası maşası var onuda boynerden 150 ye aldım alalı çok olmuyor kırmızı renk iyonlu maşa sıfırdan farksız onuda 90 a veririm...
Saçıma kısa sürede geniş dalgalar yapabilecegım yüksek ısıda maşa yada düzleştirici arıyorum.
Birde 42 beden resmini koydum ona benzer birşey arıyorum deri ve beli kemerli
Birde Minik bir fritöz arıyorum.
Bu arada klasik 42 beden ceketi olanlar varsa özellikle lacivert ariyorum
Bütün eksiklerimi yazdım :)
Bütçem kısıtlı hanımlar uygun fiyata arıyorum.
Takas düşünen olursa sayfama bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyatlara-canta-bot-elbise-gomlek-bluz.771154/
Canım ölçelim isterseniz bedenler uymuyor çünkü 54 kiloyken de oluyo bana önceden 59 kiloydum o zamanda oluyodu Şişme olduğu için XL olmadığınız sürece olurZaten ürunlerinize bakmistim ama siz 38 beden giyiyorsunuz galiba ben bazen 40 ama genejde 42 giyiyorum
Monta ve deriyi cok begendim bu arada
Mont buldum teşekkur ederimCanım ölçelim isterseniz bedenler uymuyor çünkü 54 kiloyken de oluyo bana önceden 59 kiloydum o zamanda oluyodu Şişme olduğu için XL olmadığınız sürece olur
Deriyi de denetirim 42 beden olan Arkadaşlarıma ya da ölçer söylerim size diğeri L beden zaten
Güle güle kullanın canım :)Mont buldum teşekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?