- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
yaka içi zımbalı, iki farklı kullanımlı, asker yeşili, large beden, zara mont/ceket.
kilo aldığım dönemde almıştım.çok az giydim.bedeni şuanbana olmadığı için satıyorum.200 küsür liraya almıştım.90 tlye satıyorum.
arkası ters v dekolteli,mango, krem rengi simli triko.fiyat 25 tl.
toz pembe,önü kısa arkası uzun,kolları detaylı,ekol gömlek.yarasa kollu kesimi bol olduğundan 38-42 bedene uygundur.almak isteyenler için özelden beden konusunda detaylı bilgi verebilirim.bi ya da iki kez giyilmiştir.fiyat 95 tl.
pull&bear kalın desenli kazak.38-40 bedene uygundur.fiyat 50 tl.
ince kemerli tally weijl oduncu gömleği.38 beden.fiyat 20 tl
zümrüt yeşili zara tunik.38-40 beden.25 tl
mavi 38 beden lacivert yelek.35 tl
mango 38 beden saks mavisi gömlek.80 tl
beyaz,ara boy etek ucu asimetrik,üst kısmı altın sarısı çiçek detaylı,ekol abiye.ince boyundan bağlama ip askılı ya da straplez olarak kullanılabilir.38 beden.fiyat 95 tl.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-icinde-uygun-olan-abiyemi-satiyorum.801376/ diğer abiyeme de burdan ulaşabilirsiniz.
kilo aldığım dönemde almıştım.çok az giydim.bedeni şuanbana olmadığı için satıyorum.200 küsür liraya almıştım.90 tlye satıyorum.
arkası ters v dekolteli,mango, krem rengi simli triko.fiyat 25 tl.
toz pembe,önü kısa arkası uzun,kolları detaylı,ekol gömlek.yarasa kollu kesimi bol olduğundan 38-42 bedene uygundur.almak isteyenler için özelden beden konusunda detaylı bilgi verebilirim.bi ya da iki kez giyilmiştir.fiyat 95 tl.
pull&bear kalın desenli kazak.38-40 bedene uygundur.fiyat 50 tl.
ince kemerli tally weijl oduncu gömleği.38 beden.fiyat 20 tl
zümrüt yeşili zara tunik.38-40 beden.25 tl
mavi 38 beden lacivert yelek.35 tl
mango 38 beden saks mavisi gömlek.80 tl
beyaz,ara boy etek ucu asimetrik,üst kısmı altın sarısı çiçek detaylı,ekol abiye.ince boyundan bağlama ip askılı ya da straplez olarak kullanılabilir.38 beden.fiyat 95 tl.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-icinde-uygun-olan-abiyemi-satiyorum.801376/ diğer abiyeme de burdan ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: