2prensinannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 662 Emoji Skoru 79 Puanlar 318 16 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #21 sempatik_kiz .!.: merhaba cnm link vermek yada site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama şuan gittigidiyorda mini uydu alıcısı 25 TL http://www.gittigidiyor.com/gunun-firsati/ bu arada eğer yasaksa söyleyin kızlar bir daha yapmayayım Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sempatik kız
sempatik_kiz .!.: merhaba cnm link vermek yada site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama şuan gittigidiyorda mini uydu alıcısı 25 TL http://www.gittigidiyor.com/gunun-firsati/ bu arada eğer yasaksa söyleyin kızlar bir daha yapmayayım Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sempatik kız
K kakkus Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2011 Mesajlar 453 Emoji Skoru 23 Puanlar 118 Yer Ankara 16 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #22 Canım noldu uydu alıcısından vazmıgeçtin
2prensinannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 662 Emoji Skoru 79 Puanlar 318 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #23 kakkus .!.: Canım noldu uydu alıcısından vazmıgeçtin Genişletmek için tıkla... vallahi canım seninkini 10 tl indirirm diye düşünüyordum.+KARGO falan dedim ama olmadı
kakkus .!.: Canım noldu uydu alıcısından vazmıgeçtin Genişletmek için tıkla... vallahi canım seninkini 10 tl indirirm diye düşünüyordum.+KARGO falan dedim ama olmadı
2prensinannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 662 Emoji Skoru 79 Puanlar 318 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #24 canavar .!.: canım evinde kablo tv var ise işe yarar bu ürün bir de tv arkasına takılmıyor cihaz Genişletmek için tıkla... ne kadar diyorsun canım
canavar .!.: canım evinde kablo tv var ise işe yarar bu ürün bir de tv arkasına takılmıyor cihaz Genişletmek için tıkla... ne kadar diyorsun canım
2prensinannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 662 Emoji Skoru 79 Puanlar 318 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #25 qzdee_ .!.: Bendede var canım arçeliğin yeni bi model değil ama http://sat-receiver-world.com/media/images/digsat_beko-bs-500dci_big.jpg bu tarz bişey düşünürsen Genişletmek için tıkla... abine sordun mu canım ne kadar istedi fiyat
qzdee_ .!.: Bendede var canım arçeliğin yeni bi model değil ama http://sat-receiver-world.com/media/images/digsat_beko-bs-500dci_big.jpg bu tarz bişey düşünürsen Genişletmek için tıkla... abine sordun mu canım ne kadar istedi fiyat
canavar Yılmak yok. Yola devam... Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 2.777 Emoji Skoru 178 Puanlar 688 Yer İzmir 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #26 ayer82 .!.: ne kadar diyorsun canım Genişletmek için tıkla... 20 tl Eklentiler $vfcsdv.webp 6,5 KB · Görüntüleme: 102 Son düzenleme: 17 Mayıs 2014
2prensinannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 662 Emoji Skoru 79 Puanlar 318 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #27 canavar .!.: 20 tl Genişletmek için tıkla... güzelmiş ama 10 tl den fazla verirsem tabi kargoda vercem küçük aparatlardan alırım.şimdi durum müsait olmadığımdan ucuza gelsin diye büyük makine tercih ediyorum.10 tl verirsen alırım
canavar .!.: 20 tl Genişletmek için tıkla... güzelmiş ama 10 tl den fazla verirsem tabi kargoda vercem küçük aparatlardan alırım.şimdi durum müsait olmadığımdan ucuza gelsin diye büyük makine tercih ediyorum.10 tl verirsen alırım
K kakkus Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2011 Mesajlar 453 Emoji Skoru 23 Puanlar 118 Yer Ankara 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #28 ayer82 .!.: vallahi canım seninkini 10 tl indirirm diye düşünüyordum.+KARGO falan dedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin tabi canım ama bu fiyata kaçırma bence derim hem kargo 7.5 tan fazla tutmaz öyle gözünde büyümesin
ayer82 .!.: vallahi canım seninkini 10 tl indirirm diye düşünüyordum.+KARGO falan dedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin tabi canım ama bu fiyata kaçırma bence derim hem kargo 7.5 tan fazla tutmaz öyle gözünde büyümesin
2prensinannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 662 Emoji Skoru 79 Puanlar 318 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 2prensinannesi #29 kakkus .!.: Sen bilirsin tabi canım ama bu fiyata kaçırma bence derim hem kargo 7.5 tan fazla tutmaz öyle gözünde büyümesin Genişletmek için tıkla... eğer bulamazsam sana dönerim.canım teşeürler
kakkus .!.: Sen bilirsin tabi canım ama bu fiyata kaçırma bence derim hem kargo 7.5 tan fazla tutmaz öyle gözünde büyümesin Genişletmek için tıkla... eğer bulamazsam sana dönerim.canım teşeürler