Arıyorum

beyaz krizantem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
45
8
1. Marka canta ariyorum. Orjinal vakko,pierre cardin, matmazel. spor degil klasik cantalar.

2.Sifir veya temiz durumda marka erkek ceket ariyorum. Smartcasual denen hem spor hem şık, klasik ürünler. Hem işte hem de sivilde giyilebilmeli. Dirsekleri aplike olursa güzel olur.
Cekette 52 beden giyiyor.
Ust kiyafette m beden giyiyor ona gore düşünebilirsiniz.

3. Sifir veya temiz durumda 38beden kaliteli uzun kot etek arıyorum. Dar olmamali. Piknikte falan da giyilebilecek birsey.
Magazalarda bir türü begenemiyorum ya da bulamiyorum. Aradigim gibi olanları yuklerseniz sevinirim kizlar.
Simdiden tesekkurler..

Son düzenleme:
1.Sifir veya temiz durumda marka erkek ceket ariyorum. Smartcasual denen hem spor hem şık, klasik ürünler. Hem işte hem de sivilde giyilebilmeli. Dirsekleri aplike olursa güzel olur.

2. Sifir veya temiz durumda kaliteli uzun kot etek arıyorum. Dar olmamali. Piknikte falan da giyilebilecek birsey.
Magazalarda bir türü begenemiyorum ya da bulamiyorum. Aradigim gibi olanları yuklerseniz sevinirim kizlar.
Simdiden tesekkurler..

Cket tskm elbse olrk var 52 bden 6 drop dar kesim

1.Sifir veya temiz durumda marka erkek ceket ariyorum. Smartcasual denen hem spor hem şık, klasik ürünler. Hem işte hem de sivilde giyilebilmeli. Dirsekleri aplike olursa güzel olur.

2. Sifir veya temiz durumda kaliteli uzun kot etek arıyorum. Dar olmamali. Piknikte falan da giyilebilecek birsey.
Simdiden tesekkurler..
$20140801_113415 kopya.jpg

X