- 9 Ocak 2015
- 45
- 8
- 13
- Konu Sahibi beyaz krizantem
-
1.Sifir veya temiz durumda marka erkek ceket ariyorum. Smartcasual denen hem spor hem şık, klasik ürünler. Hem işte hem de sivilde giyilebilmeli. Dirsekleri aplike olursa güzel olur.
Cekette 52 beden giyiyor.
Ust kiyafette m beden giyiyor ona gore düşünebilirsiniz.
2. Sifir veya temiz durumda kaliteli uzun kot etek arıyorum. Dar olmamali. Piknikte falan da giyilebilecek birsey.
Magazalarda bir türü begenemiyorum ya da bulamiyorum. Aradigim gibi olanları yuklerseniz sevinirim kizlar.
Simdiden tesekkurler..
Takım elbise değil tek parca smartcasual ceket ariyorum. Tesekkur ederim.Cket tskm elbse olrk var 52 bden 6 drop dar kesim
1.Sifir veya temiz durumda marka erkek ceket ariyorum. Smartcasual denen hem spor hem şık, klasik ürünler. Hem işte hem de sivilde giyilebilmeli. Dirsekleri aplike olursa güzel olur.
Cekette 52 beden giyiyor.
Ust kiyafette m beden giyiyor ona gore düşünebilirsiniz.
2. Sifir veya temiz durumda kaliteli uzun kot etek arıyorum. Dar olmamali. Piknikte falan da giyilebilecek birsey.
Magazalarda bir türü begenemiyorum ya da bulamiyorum. Aradigim gibi olanları yuklerseniz sevinirim kizlar.
Simdiden tesekkurler..
Teşekkür edeim canim ama bwden 38 olacak. Belirtmeyi unutmuşum,simdi düzelttim mesajı
Ben kazak aramiyorum ki. Belirttigim gibi ceket ve kot etek arıyorum canim. Tesekkur ederim yine de.M beden kirmizi celik orgu kazak 4tl
M beden kahverengi swet 3tl
L beden onu fermuarli lacivert lcw kazak 4tl Eki Görüntüle 1419524 Eki Görüntüle 1419525 Eki Görüntüle 1419526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?