- 6 Mart 2012
- 281
- 32
- Konu Sahibi yasamasevinci05
Oğlumun ayakları tombul rahat bir ayakkabı istiyorum. Yeni yürümeye basladık patik türü istemiyorum.fiyatı da uygun olsun lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi tane koydum ama cevap vermediniz müspet menfi
Spor ayakkabı tarzı düşünüyorum bu tür var mı?
Bende var 21 numaraOğlumun ayakları tombul rahat bir ayakkabı istiyorum. Yeni yürümeye basladık patik türü istemiyorum.fiyatı da uygun olsun lütfen.
merhaba 21 numara bobuxumuz var.Oğlumun ayakları tombul rahat bir ayakkabı istiyorum. Yeni yürümeye basladık patik türü istemiyorum.fiyatı da uygun olsun lütfen.
Bunlarda diğer 21 numaralarOğlumun ayakları tombul rahat bir ayakkabı istiyorum. Yeni yürümeye basladık patik türü istemiyorum.fiyatı da uygun olsun lütfen.
cnm bende visco deri ayakkabı var tamda tombul ayağa göre rahat eder istersen akşam resim atayımOğlumun ayakları tombul rahat bir ayakkabı istiyorum. Yeni yürümeye basladık patik türü istemiyorum.fiyatı da uygun olsun lütfen.
zahmet olmazsa bakim canm.cnm bende visco deri ayakkabı var tamda tombul ayağa göre rahat eder istersen akşam resim atayım
22 no sanbe marka kutusunda erkek icin var resim gondereyimarkadaslar 21. 22 no ev pandufu olan varmı
Bu tip olmuyor ayağına panduf patik tarzı tam oluyor teşekkürlr22 no sanbe marka kutusunda erkek icin var resim gondereyim
Ancak resimler temsili ayakkabi yanimda degil ben suan misafirlikteyim iki gun icinde yukleyebilirim asil resimleri fiyat son : 15 tl dusunurseniz ozelden yazabilirsiniz ayrintili sorularinizi vs.