arıyorum

balikciteknesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
41
3
39
biraz değişik bişi arıyorum :)))
hediye paketi ve poşeti istiyorum
days ın colours markaya ait poşet ya da hediye paketi olan var mı ılk isteğim bu ama yoksa nevresim takımı yapabileceğim şık hediye paketi ve nevresim takımına ait poşet arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

IMG_20150302_202828.jpg
IMG_20150302_202811.jpg
IMG_20150302_202841.jpg

canım küçük olan karaca home fermuarlı.büyük olan days in colours o uyku seti kılıfı ama nevresim de koyabilirsin istersen.bu da fermuarlı ve taşımak için sapları var.umarım işine yarar

canım küçük olan karaca home fermuarlı.büyük olan days in colours o uyku seti kılıfı ama nevresim de koyabilirsin istersen.bu da fermuarlı ve taşımak için sapları var.umarım işine yarar

merhaba canım cok teşekkür ederim ama bu tarz bişi değil aradığım normal poşet bide hediye paketi.
hediye götüreceğim 3 tane nevsim takımı var guzelce paketlemek istiyorum. keşke nevresim takımına ait poşet vs olsaydı sende markayı kullanıyormussun da :KK43:

evet kullanıyorum canm.ama çeyizimden bunlar o yüzden poşet yok canım.inşallah bulursun aradığını:)

days ın colours markaya ait poşet ya da hediye paketi olan var mı ılk isteğim bu ama yoksa nevresim takımı yapabileceğim şık hediye paketi ve nevresim takımına ait poşet arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Bende
Karacann nevresm kutulari var cnm

index.php
böyle bişey olurmu görürmü işini

X