Arka arkaya doğum yapan anneler bakarmısınız?

Canım benimde yolda daha ,ablamız 2 yasında şu an 2 aya ikinci geliyor,ben büyüğe WC eğitimini de 18 aylıkken verdim konuşmayada başladı sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum,bende senin gibi düşündüm yalnız kalmasın arkadaştan medet ummasın bende 35 im bu arada 3. Yü düşünür müyüm onu bilmiyorum ama duruma göre bakıcam yine fazla ara koymam sanırım, hayırlısı olsun canım

Canım benimde yolda daha ,ablamız 2 yasında şu an 2 aya ikinci geliyor,ben büyüğe WC eğitimini de 18 aylıkken verdim konuşmayada başladı sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum,bende senin gibi düşündüm yalnız kalmasın arkadaştan medet ummasın bende 35 im bu arada 3. Yü düşünür müyüm onu bilmiyorum ama duruma göre bakıcam yine fazla ara koymam sanırım, hayırlısı olsun canım
Siz üçü düşünmeye başlamıssınız bile dogurun cocuk güzel bence.

Arkadaşlar yeni doğum yaptım.Oğlum 5 aylık yaşım 36 oldu.Okul iş derken sonra 5 yılda olmadı.Mutlu bir evliliğimiz var.Maddi imkanlarımızda iyi çok şükür.Ben doğumdan önce işten ayrıldım.Özel sektörde çalışıyordum.Oğlumu kendim büyütmek istedim.Zaten farklı bir şehirden buraya evlendim.Burda yalnızım ama alıştım.Tek çocuk olduğum için oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum.Malum yaşta geçiyor.Korunuyorum şuanda ama bebek istiyoruz ikimizde.Oğlum kolik bir bebekti çok zordu 3 ay şimdi baya düzeldi.Tecrübeli annelerden deneyimlerini paylaşmalarını istiyorum.Arada az yaş farkıyla iki bebek büyütmek nasıldı?Çok zorlandınız mı?Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Oglunuzu 1 yaşınakadar emzirin bence biryaşından sonra olur inş.korkmayın sezeryanlıykende birşey olmaz ben 3. Kızıma 13 aylıkken hamile kalmıştım bir sorun olmadı.

Ogul 1 yaşınakadar emzirin bence biryaşından sonra olur inş.korkmayın sezeryanlıykende birşey olmaz benim 3. Kızıma 13 ken hamile kalmıştım bir sorun olmadı.
Emmedi hiç canım küvezde kaldı 20 gün sağıp götürdüm hep sonra kesildi gitti Zaten oda biberona alıştı.Emziremedim için çok üzüldüm.Zaten öyle olsa hiç düşünmezdim memeden kesmek istemezdim

Emmedi hiç canım küvezde kaldı 20 gün sağıp götürdüm hep sonra kesildi gitti Zaten oda biberona alıştı.Emziremedim için çok üzüldüm.Zaten öyle olsa hiç düşünmezdim memeden kesmek istemezdim
Sezeryanla mı dogum yaptınız .Eger sezeryansa yine bir sene gecsin derim ben yaşınız çok büyük değil

Ilk gebeligim sorunsuz geçmişti, bebeğime sağlıkla kavuştum. Yaşım ilerlemeden çocuk sahibi olmak istiyordum bende.. 1 sene sonra yeniden hamile kaldım. 4. ayimda bebegimi kaybettim.. toparlanmak için ara vrrdim, 1 sene sonra yeniden hamile kaldim.. bu defa 5. ayimda kaybettim.. darmadagin oldum. tedavi araştırma derken kan pihtilasmasi çıktı. 3-4 ay içinde yeniden hamile kaldım. bugünlere geldik. Evlendigimden beri hamileyim sanki.. o kadar dağıldım ki.. eğer ilk hamilelik ertesi etrafımda ki herkesi dinleyip uzun uzun aralar verseydim belki yaştan belki daha fazla stresten bebeğime hiç kavusamazdim..... bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum. hamile olmak kişiye göre ne kadar zor ya da kolay ise de gebeliği sağlıklı sürdürmek çok daha zormuş meğer.
Ben bu gebelik ertesi ne olursa olsun beklemeyecegim ve yeniden kardeş planlayacağım.. yeter ki onlar sağlıklı olsunlar , varsın uykusuz kalalım..

Ilk gebeligim sorunsuz geçmişti, bebeğime sağlıkla kavuştum. Yaşım ilerlemeden çocuk sahibi olmak istiyordum bende.. 1 sene sonra yeniden hamile kaldım. 4. ayimda bebegimi kaybettim.. toparlanmak için ara vrrdim, 1 sene sonra yeniden hamile kaldim.. bu defa 5. ayimda kaybettim.. darmadagin oldum. tedavi araştırma derken kan pihtilasmasi çıktı. 3-4 ay içinde yeniden hamile kaldım. bugünlere geldik. Evlendigimden beri hamileyim sanki.. o kadar dağıldım ki.. eğer ilk hamilelik ertesi etrafımda ki herkesi dinleyip uzun uzun aralar verseydim belki yaştan belki daha fazla stresten bebeğime hiç kavusamazdim..... bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum. hamile olmak kişiye göre ne kadar zor ya da kolay ise de gebeliği sağlıklı sürdürmek çok daha zormuş meğer.
Ben bu gebelik ertesi ne olursa olsun beklemeyecegim ve yeniden kardeş planlayacağım.. yeter ki onlar sağlıklı olsunlar , varsın uykusuz kalalım..
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doğru söylüyosun bende yaşımdan dolayı erken düşünüyorum.Gerçi nerdeyse 2 yaşında olmuş olacak çokta erken değil.40 tan önce doğurmak istiyorum.Allah kısmet ederse

Selamlar benim yaşım 25 10 aylık bir kızım var ama bende hemen istiyorum iki aydır korunmuyorum bıraktım anne olmak çok güzel bir duygu Allahım tatmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu uç tane çocuk duşunuyorum ard arda yapıcam Rabbim nasip ederse uçu birden buyusunler

Selamlar benim yaşım 25 10 aylık bir kızım var ama bende hemen istiyorum iki aydır korunmuyorum bıraktım anne olmak çok güzel bir duygu Allahım tatmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu uç tane çocuk duşunuyorum ard arda yapıcam Rabbim nasip ederse uçu birden buyusunler
İnşallah canım hayırlısı olsun :KK46:Aynen evlat sevgisi hiçbirşeye benzemiyor

Benzemiyor canım uyutana kadar canım çıkıyor ama daha sonrada uyansada mıncıklasam diye bakıyorum
Sorma aynen öle bende şimdi zor uyuttum kolik oğlum bide cuma günü sünnet oldu:)Sünnetten sıkıntı yok ama gaz masajı yapamıyorum ondan kolik hortladı yine şu bir hafta geçsede oğluşum rahatlasa:) Yine de herşeye değer onlar için :KK68:

Sorma aynen öle bende şimdi zor uyuttum kolik oğlum bide cuma günü sünnet oldu:)Sünnetten sıkıntı yok ama gaz masajı yapamıyorum ondan kolik hortladı yine şu bir hafta geçsede oğluşum rahatlasa:) Yine de herşeye değer onlar için :KK68:
Ben ilk iki ay çektim koliği zor kuzum ya geçmiş olsun minik paşa erkekliğe ilk adımını atmış hayırlı olsun fön makinası tutardım ben ayaklarının altına seside sakinleştiriyor

Ben ilk iki ay çektim koliği zor kuzum ya geçmiş olsun minik paşa erkekliğe ilk adımını atmış hayırlı olsun fön makinası tutardım ben ayaklarının altına seside sakinleştiriyor
Teşekkür ederiz canım :)Zaten fön sesi olmadan uyumaz 5 aylık oldu nerdeyse geçmedi kolik tabii eskisi gibi değil oyunla falan oyalıyoruz ama 2 saat mutlaka ağlar.Önceden 10 saate yakın ağlar hiç sakinleşmezdi.Yine şükür bu halimize

Teşekkür ederiz canım :)Zaten fön sesi olmadan uyumaz 5 aylık oldu nerdeyse geçmedi kolik tabii eskisi gibi değil oyunla falan oyalıyoruz ama 2 saat mutlaka ağlar.Önceden 10 saate yakın ağlar hiç sakinleşmezdi.Yine şükür bu halimize
Ah kuzum benim ne yapsın sancı ayakları tutuyo kuzumada can acısı işte yengemde benden 4ay önce doğum yaptı oda öyleydi sabahlara kadar çocuk kucakta gezerdi 14 aylık oldu geçti oda benim kızımda 10 aylık bizde ağlama ayakları var ama inattan

Maddi sıkıntımız yok çok şükür 2. Bebişi kaldırabiliriz.Ben öyle lohusa depresyonu falanda geçirmedim yalnız olmama rağmen kolik olmasına rağmen:) Sadece ikisiyle başa çıkarmıyım aceba diye düşünüyorum:))
bi tanıdık vardı iki oglu pespeseydi cok tatlılardı biri baska oyun oynuyor biri baska . ama iyi sorunsuzdu

çok zor.. çabuk sinirlenen biri değilsen, sabırlıysan güzel tabi birlikte büyürler. ama sabırsızsan, mızmızlanmaya katlanamıyorsan, büyüğün kıskançlıklarını, hırçınlıklarını gözardı edemeyeceksen çoooook zooooor!

Back
X