Arka Sıradakiler Fox Tv

ne zamandır yazmıyorum.
oktay sonunda gözlerini açtı en çok buna sevindim.:sm_cool:
kerem den iyi senarist olur ama koruması çocuk bunu babasına ispiyonlayınca sönüverdi.
kavgaya karşıyım ama dün saffetin ve tayfanın kerem ve arkadaşlarını dövmesine pek bi sevindim. ta ki saffetin sailahı keremin başına dayayana kadar. korkutmak için yaptığını düşünmüştüm. kemal hoca bile ikna edemedi.
ama adam ya kalp krizi geçirdi ya da saffeti vazgeçirmek için numara yaptı.
bu arada oktayı kim kurtardı merak ediyorum.

Son düzenleme:
bu hafta mercan, sibel, özge yoktu!
bu dizinin bende başka fanatiği kalmadı galiba. :roflol:

anaa neler oldu neler
oktay ayağa kalktı
gamze hastaneden kaçtı
ve oktayı kaçırıp ona bakam saffetin annesi meral hanımmışşş :1shok:
ben şoktayım hala
okadın neden böyle bişe yaparki kötü biri değil çünkü o
ve oktay ayağa kalktı
şimdi onu gördü
nolcak ???
birde sibel dizidenmi çıktıki acep
bu haftada yoktuu

harbi çok heycanlı bölümdü pazargününü iple çekiyorum yaaa.
oktaya ayaga kalktı evet oley zemuszemus bu sefer kavuşcaklar
oktay gamzenin yanına yaklaştıgını hissetti ayaklandı kesin hissetti..
bende çok şaşırdım saffetin annesine yaa

yaaa şu dizilerde birazda saçmalamasalar olmazmı komadan çıkan günlerdir bitkisel hayatta hareketsiz yatan biri nasıl öyle ayaklanıyor birden, biraz mantık yaa insanları aptal yerine koymasınlar:1closedeyes:

KADERı DEĞıŞTıREN BÜYÜK PLAN
Saffet Gamze?yi aramaya devam ederken, Meral?den aldığı sürpriz haberle evine döner. Bu sırada Asiye Meral?le karşı karşıya kalır. Meral Asiye?yi Oktay?la ilgili büyük sırrı ortaya çıkarmaması için tehdit eder! Asiye Meral?in tehditlerine rağmen, Oktay?ı olabilecek her türlü tehlikeye karşı korumaya kararlıdır… Gamze Saffet?in ısrarıyla Menderes onu eve kabul edene kadar, Meral ve Saffet?in yanında kalmaya razı olur. Okulda Yadigar?ın gizli gizli yaptığı telefon görüşmeleri tayfanın dikkatini çeker. Sibel Neval?e geçmiş olsun demek için ıbo?nun evine gider. Zehra?yı orda görünce büyük bir şok yaşar!… Meral Oktay?ın uyanmasıyla işlerin kontrolünden çıkmak üzere olduğunu fark eder. Yeni bir plan yapıp harekete geçer. Ancak hiç beklemediği anda Oktay?la ilgili tüm planlarını alt üst eden şok bir gelişme yaşanır!

KADERİ DEĞİŞTİREN BÜYÜK PLAN
Saffet Gamze?yi aramaya devam ederken, Meral?den aldığı sürpriz haberle evine döner. Bu sırada Asiye Meral?le karşı karşıya kalır. Meral Asiye?yi Oktay?la ilgili büyük sırrı ortaya çıkarmaması için tehdit eder! Asiye Meral?in tehditlerine rağmen, Oktay?ı olabilecek her türlü tehlikeye karşı korumaya kararlıdır… Gamze Saffet?in ısrarıyla Menderes onu eve kabul edene kadar, Meral ve Saffet?in yanında kalmaya razı olur. Okulda Yadigar?ın gizli gizli yaptığı telefon görüşmeleri tayfanın dikkatini çeker. Sibel Neval?e geçmiş olsun demek için İbo?nun evine gider. Zehra?yı orda görünce büyük bir şok yaşar!… Meral Oktay?ın uyanmasıyla işlerin kontrolünden çıkmak üzere olduğunu fark eder. Yeni bir plan yapıp harekete geçer. Ancak hiç beklemediği anda Oktay?la ilgili tüm planlarını alt üst eden şok bir gelişme yaşanır!

nolcek acabaa :uhm:

saffetin annesi çok şaşırttı o kadar kafa yordum çözemedim.
ama 1-2 bölüm önce saffet annesine gamzeyi çok sevdiğini onu unutamadığını gamzenin oktayı sevdiğini ve kahrolduğunu söylemişti. anneside gamze seni sevecek oğlum demişti. burayı atlamışım.
asiyenin telefon konuşmasıyla belli ediyordu.
gamze acaba gözlerini açıp oktayı görebilecek mi.
komada olan birinin ayağa kalkması saçma ama orada sevginin gücünü vurgulamışlar.
gamzenin geldiğini hissedip ayağa kalktı oktay.
ve acaba kemal hoca okula geri dönecek mi?
yadigar telefonda kiminle konuşuyor?

bu bölümde gamze
meralin oktayın cüzdanından aldıgı resimleri buluyor
ilginç bi bölüm geliyor
oktay ya kaçtı
ya asiye kacırdı
yada dolanmaya cıktı
off bu dizi fena sardı beni bu günlerde:)

bu bölümde gamze
meralin oktayın cüzdanından aldıgı resimleri buluyor
ilginç bi bölüm geliyor
oktay ya kaçtı
ya asiye kacırdı
yada dolanmaya cıktı
off bu dizi fena sardı beni bu günlerde:)

hadi ya hareketli bi bölüm olcak ozmn
gamze farkedecektir mutlaka
kaydirigubbakcemile5

101. bölüm özeti
Meral, Oktay'ı elinden kaçırdığı için endişelidir. Oktay'ı bulabilmek ve Gamze ile kavuşmasını engellemek için bütün gücünü kullanır. Oktay ise onu bekleyen tehlikenin boyutlarından habersizdir... Saffet annesiyle ortak olduğu büyük sırrı arkadaşları Memo,Ali ve Derman'a anlatmaya karar verir. Vicdan azabı çeken Saffet arkadaşlarından beklemediği bir tepkiyle karşılaşır... Diğer yanda Esra, Menderes ve Gamze'yi uzlaştırmanın yolllarını arar... Gamze, Oktay'ın yaşadığına dair tüm umutlarının azaldığı bir anda, eline geçen sürpriz ipucu karşısında büyük bir şok yaşar!...

şaşırtmaca varr her bölümde önce oktayı kaçıranın buketin annesi olduğunu göstermeye çalıştılar bir baktık saffedin annesii.eeeeee bu kadın okadar parayı nereye harcadı neden durduk yere buketin annesini babasını gösterip durdular?bu iş çokk uzadııııııı...!!! oktayla gamze kavuşsunnnnn...

dün ne oldu kızlar benizleyemdim sinemadaydım
biriniz özet geçebilirmisiniz?
oktay nerde
gamze resimleri bulunca noldu

ya arkadaşlar hiç sarmıyor ya çok saçmaladılar kazık kadar hepsi daha lisedeler kafamçokkarıştı hadi bu yıl sınıfta kaldılar peki seneye ne olacak yani dizi misyonunu tamamladı sonuçta okullardaki şiddet olaylarının azaltılması için meb le ortak proje mi neydi öyle bişeydi e ilk bölümlerdeki reis bilmem ne demeleri de bitti oktaya o çete işleri de yok bence bitmeli çünkü gittikçe saçmaladılar hele hele bu sezon o kemal hocanın yiğeni nin ameliyatını hamdi alkan yapıyordu hatırlarsınız nam-ı diğer reyting hamdi ya ne kadar abartılıydı ameliyat ederken sağa sola yatıyor filan acayip komik ve yapay gelmişti kaydirigubbakcemile3 artık dizinin hiç inandırıcılığı kalmadı ya zaten azizim belirli bi kaç proje dışında eski dizileri özlüyorum şahsen bi asmalı konağı bi zerda bi bir istanbul masalı..... opuyorumnanaktan gibi dizilerini daha sayamadığım çok var yani öyle yapımları düşünürken bu dizi komik geliyor artık

Meral sakladığı sırrın ortaya çıkmasından korkarken,Gamze Meral'den bir cevap beklemektedir...Tayfa ıbo'ya eski düşmanı Sedat'ın geri döndüğünü haber verir.ıbo ise tayfaya, çok daha önemli bir amaç için kurduğu planı anlatır.

Zehra ıbo'nun tayfayla bir olup, sır gibi sakladıkları plan için ondan gizli işlere kalkmasından rahatsızdır...Memo Saffet'in ve Annesinin işlediği suçu Gamze'ye söylemeye karar verir.Memo Gamze'yi herkesten gizlice bir buluşma yerine çağırdığında başına geleceklerden habersizdir!...

Oktay'ın abisi Cahit kardeşinin hayatta olduğundan umudunu kesmişken, tuhaf bir ratlantı yaşar...

Ansızın gelen bir telefon Meral'in planını alt üst eder...Meral için asıl tehlike şimdi başlamaktadır!...

Back
X