Arka Sokaklar ekrana geri dönüyor

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
35
KANAL D’nin 10 yıldır büyük ilgiyle izlenen dizisi “Arka Sokaklar” ekrana dönüyor.
564c85e90f254440b8ae7c95.jpg

Dizinin yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda Oya Akar da dahil oldu.

Genç oyuncu Selin Komiser karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Özlem Çınar’dan oluşan Arka Sokaklar ekibi yepyeni maceralarıyla yine izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Yeni sezonda uyuşturucu taciri Timur’u ellerinden kaçıran ekibin tayini İstanbul’un en olaylı yeri, Taşlıtepe’ye nam-ı diğer Cellattepe’ye çıkacak.
564c85e90f254440b8ae7c97

Diziye yeni katılan Oya Akar, Selin Komiser’i canlandıracak.

İlk kadro varken güzeldi gerçekten. Ben küçükken Bizimkiler dizisi vardı. Oda çok uzun sürmüştü.

ne olur dönmesin kalitesizlik hat safhada begenmiyorum

O kadar yıla rağmen halen reytinglerini koruyabiliyorsa devam etsin zira yeni başlayan kimi diziler ayını bile göremezken.

Bmm
Ayy babamij dizisi bu. Tekrarlarini bile kacirmazz:KK70::KK70:
Benim babamda öyle. Ama dizinin bi bölümünü kaçırmışın sonra ixlemişin sorun olmuyo ve her yaştan izleyicisi var. Bn mesela geçen sezon hiç izlemedim ama dün akşam baktım hiç yabancı kalmadım diziye. Böyle diziler seyrediliyor

O kadar saçma sapan dizi var ki... Bu da oluversin. Bu çoğunun yanında kaliteli kalır.

Back
X