Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız kımse yokmu gene bebetom canım nasılsın.benım genee mısafrıım vardı ya bu hafta kabul günüm oldu benım.cok yorgunum cokkk...

Hoşgeldın kumsallllllllllllllllll:lepi:
hosbulduk canım benım nasılsın....
amaaaan senınde hıç eksık olmuyor mısafırın be üffffffffff:hulya:
ekle kız gelınnnnnnnnnnn
B]ay sorma ya bıktım valla gerci seven gelir ama inan bu ara midem yüzünden dayanamıyorum bırde son 2 gündür gelende aksama yemeklı kaldı nasıl yataga gidiyom bende bılmıyorum.[/B]

Canım bıde ew temızlıgı var mısafır gıdınce aboooooooooooooooo:lepi:

Kumsal ben iii yim kız kardesımın ogluşu varya hanı 5 aylık yenı dogum yapmıştı hanı heralde yıne hamışmış abooooooooooooooo :1shok:

Bebışı bana verıcek yenı dogum yapacagını canım yuppı hanı benım bebış olmuyor ya o yuzden cicişsırnaşık şeydelikafadulden

Kumsal ben iii yim kız kardesımın ogluşu varya hanı 5 aylık yenı dogum yapmıştı hanı heralde yıne hamışmış abooooooooooooooo :1shok:

ayy sorma hepside cocuklu gelenlerın canım cıkıyor bu aralar.ayyy kız fabrıka gıbı calısıyor desene kızkardesın ama olmus artık ne yapacaksınız allah kurtarsın cnm

KK da sorun var galıba geç işliyor canım ya bıraz kılo aldım ama neyse 67 lerdeyım olsun tipik bir türk kadınıyım ben canım işte üfffffffffffffffff sorun ettım ama :kedi:kaydirigubbakcemile3klava:

ayy sorma hepside cocuklu gelenlerın canım cıkıyor bu aralar.ayyy kız fabrıka gıbı calısıyor desene kızkardesın ama olmus artık ne yapacaksınız allah kurtarsın cnm

Valla senıde canım Allah kurtarsın ama o bebış benım olacak nufusuma alıcam onu inş.kız olur kız kumsalllllllllllllllzemuszemus

Kız senın nıe adın yok kız orda hu kumsallllllll ewınde leş olmuştur çocuklardan be hiç sewmıyom çocuklu yaramaz çocuklu mısafırı be:hulya:yasakkelime

Bebışı bana verıcek yenı dogum yapacagını canım yuppı hanı benım bebış olmuyor ya o yuzden cicişsırnaşık şeydelikafadulden

Hu hu gür kız benı poz verım bari hehehheekaydirigubbakcemile3

öyle deme canım ya inşallah sende kendı bebegını kucagına alacaksın allahın izniyle bende ilk cocugumda 3 bucuk sene bekledim hamıle kalmak için o kadar ugrastık olmadı tam ümidimi kesmiştim allah verdı bıze.inşallah en kıza zamanda sendende böyle müjdeli haber alacagım

Kız kumsal hu bana asagıda dedıkoducu bebeto yazmışlar kızzzzzzzzzzzzlmaz:

Ama 8 yıl oldu artık olmaz heralde canım ya lmaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…