Arkada olan erkekler

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
madem ah erkekler bi de sevgili değil de arkadaş olan erkeklerden bahsedelim kızlarkaydirigubbakcemile5

ablam hep der erkekten arkadaş olmaz diye ama bilemiyorum kafam karışık bu konuda

Kim olursa olsun, babanin oglu olmadiktan sonra herzaman ölcülü samimiyetten yanayim..
Derdi oldugu zaman elbette kosarsin, dostlugunu iyi günde kötü günde gösterirsin..
Ama vicik vicik kiz-erkek dostluk iliskisi sahsen hic bana göre degil..

Kim olursa olsun, babanin oglu olmadiktan sonra herzaman ölcülü samimiyetten yanayim..
Derdi oldugu zaman elbette kosarsin, dostlugunu iyi günde kötü günde gösterirsin..
Ama vicik vicik kiz-erkek dostluk iliskisi sahsen hic bana göre degil..

kesinlikle katılıyorum,aynı düşüncedeyim.

Dostum diyebileceğim erkek arkadaşlarım var elbette.
Şimdiye kadar bana karşı olan yanlış davranışlarını veya tavırlarını gözlemlemedim kesinlikle.
Hakkımda farklı şekilde düşündüklerini sanmıyorum,kaç yıldır birçok şey paylaşıyoruz,günümün çoğunu kız arkadaşlarımla beraber,onlarlada geçiyorum.
Bakış açılarıda karakter meselesi bence,genelleme yapamayız.
Bende herhangi bir rahatsızlık hissettiğimde gerekeni yaparım tabiki.
Hoşlanmadığım şekilde davranan bir erkekle ya da erkeklerle diyelim,bir samimiyetim olamaz zaten,aynı ortamda da bulunmam açıkçası.

ben birinden bile zarar yada bakış görmedim zaten aradaki mesafe korunduğu sürece bişi olmaz...ona karşı sınırlarınızı biliyosa sorun olmaz zaten arkadaş adı üstünde başka bişi olsaydı zaten olurdu ben çok kafa yormam üstüne...

en yakın erkek arkadaşımla nişanlıyım:roflol: daha yorum yapmim dimi gerek yokk:roflol::roflol:

arkadaşlık tamamda
bir arkadaşın da bahsettiği gibi vıcık vıcık bir arkadaşlık hiç hoş değil
hele el kol şakaları yapmalarına hiç katlanamam
herkes yerini bilsin

erkekkten nekdar ii arkadaş,dost olur ben bu konuda şüpheliyimm.en ii arkadaşlarımdan dediğim erkek arkadaşlarım hep o arkadaşlığın boyutunu deiştirmek istedii.e erkek iştee :bbo:

Valla ben artık erkekerle arkadaş olmaktan vazgeçtim anacım :umursamaz: lisedeyken birkaç arkadaşım teklif etmişti kimiside okuldan mezun olurken itiraf etmişti duygularını... en sonda eski kankimin eski sevgilisi teklif edince erkeklerden baya uzak durma kararı aldım

en sonda kaç yıllık dostum dediğim iki erkek arkadaşım var normalde hep görüşürdük bitanesi sevgili yapmış buluşmaya gelmedi işim var diye uzun zamandırda arayıp sormuyo eskisi gibi,bende aramıyorum...

bide şöyle bişey var bazı erkekler zarf atıyo sen ters tepki yapınca şaka yapıyorum zaten diyo :bbo:

o arkadasım dediğimiz erkekleri hiç samimi bulmuyorum.arkadaşlık durumlarını devam ettiremiyorlar.en iyisi hiç arkadaş olmamak bence.:olmaz:

Benim cok yakin 2 arkadasim var, liseden beri kopmadik,ünv. beraber okuduk. Birbirimize karşı gayet saygılıyız. Hic art niyetlerini gormedim. Bana yanlişlarida olmadi. Dostlugumuzu bozacak herhangi bir yan gozle bakma durumuda. Bizim arkadasligimiz çıkara dayali degil , gercek dost olduklarina inaniyorum.

Benim cok yakin 2 arkadasim var, liseden beri kopmadik,ünv. beraber okuduk. Birbirimize karşı gayet saygılıyız. Hic art niyetlerini gormedim. Bana yanlişlarida olmadi. Dostlugumuzu bozacak herhangi bir yan gozle bakma durumuda. Bizim arkadasligimiz çıkara dayali degil , gercek dost olduklarina inaniyorum.

pardon çıkara dayalı olunca mı aşk -sevgi evlilik ortaya çıkıyor ??
sizin çıkar diye tanımladıgınız ; aslında kankanız diyebılecegınız insanın , sizin için tüm hayatını feda etmek oldugunu bılmıyorsunuz anlasılan..

siz çıkar ve fedakarlıgı karıstırıyorsunuz...

fedakarlık ; karısındakı onu sevmesede onun için herseyı feda etmesıdır ..cevresi -ailesi kendi prensiplerinden vazgecmesidir.. bekler sessizde karsısındakıde onu sevsın diye , eger sevmeyecekse zaten sessizce çekılıp gider.. karsı tarafı hiçbi zorlamada tutmaksızın..
kendinden önce sevdıgı gelır daima her konuda (sizce bu çıkar mıdır? tabıkı değildir.. )

çıkar demek yanlış bir kelime olmus..

çıkar dediğimiz tek taraflıdır , sadece kendını dusunur .. kendi mutlulugu için baskalarını kullanır.. karsısındakı insanın mutlu olup olmaması onu ılgılendırmez zaten.

kısaca size katılmıyorum en sondakı cumlenızden ötürü..

kankam diyebılecegım insanla evliyim suan :asigim: şakkıdı

:roflol:
Benim de sevgilim çok yakın arkadaşımdı.. Ama bizimki baştan belliydi.. O benim hayallerimin erkeği, ben de onun hayallerindeki kadındım.. Kaçınılmaz son gerçekleşti 2 sene sonra kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Benim de sevgilim çok yakın arkadaşımdı.. Ama bizimki baştan belliydi.. O benim hayallerimin erkeği, ben de onun hayallerindeki kadındım.. Kaçınılmaz son gerçekleşti 2 sene sonra kaydirigubbakcemile3

Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
bizde asla böyle bisey sozkonusu değildi.. asla dıyorum cunku ben ozamanlar ona karsı çöpçatanlık yapıyordum ama o hiç bi zaman kabul etmedi..benımde erkek arkadaşlarım olcakken bi şekılde bunu engelledi beyfendı ,iykide engellemıs.. eşim önce bana asık olmus 7ay beklemıs benı, bende asık oldum sonradan ama onumuzde kocaman bi tabu vardı ''kanka olmak'' .. cevremıze - ailemize ve en önemliside ikimizinde kendimize karsı olan tabularını yıkıp bu zamanlara geldik.. çok sukurr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim:
not : benım ona ozamanlar copcatanlıklarımı hala derrr bana neymıs '' ben onu satmaya calısmısımda o gitmemiş.. bu yuzden benım onu sevdıgımden daha çok sevıyormus beni..
içimde ona karsı en ufak bişey olsaydı boyle biseye kalkısmazdım sonucta..

Back
X