Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar bayramın ikinci günü dayak yedim eşimden bayramım kara geldi çeneme çok kötü yumruk vurdu çenem çatladı 1 haftadır yemek yiyemiyorum vurdugu günü doktora gittim doktor dediki ne oldu çenene dedimki doktor bey eim vurdu hemen plisleri çagırdı şikayetçi olmadım ama ona olan sevgim hepten bitti 2 çocugum var evede almak istemiyorum ona karşı kinim var böyle nasıl yaşıycam suçumda sıgara içmem oldu gelki çok sıgara içmiyom ama günde 3 den falan içiyom hem kendiside içiyor çok üzülüyorum acı çekiyorum gelki bu ilk dayagı deyil çok dayak yemişimdir
Merak ettim bu adamla boşandınız mı devam mı ediyorsunuz? En son 2 eylülde girmişsiniz demek ki siteye giriyorsunuz. Umarım cevap yazarsınız adınıza çok üzüldüm O oltuselam arkadaşlar bayramın ikinci günü dayak yedim eşimden bayramım kara geldi çeneme çok kötü yumruk vurdu çenem çatladı 1 haftadır yemek yiyemiyorum vurdugu günü doktora gittim doktor dediki ne oldu çenene dedimki doktor bey eim vurdu hemen plisleri çagırdı şikayetçi olmadım ama ona olan sevgim hepten bitti 2 çocugum var evede almak istemiyorum ona karşı kinim var böyle nasıl yaşıycam suçumda sıgara içmem oldu gelki çok sıgara içmiyom ama günde 3 den falan içiyom hem kendiside içiyor çok üzülüyorum acı çekiyorum gelki bu ilk dayagı deyil çok dayak yemişimdir
Evet sonradan gördüm de olaylar çok b.ka sarmış maalesefBir mesajda boşandığını yazmış konu sahibi.
Kız bu eve gelen ustayla cilveleşmiş. Herifi bırakmış ustaya da boşan gel demiş. Sonrası ne oldu . Kimle evlendi herife geri mi döndü muamma

Nasıl yani, o yüzden mi kocası dövmüş?Kız bu eve gelen ustayla cilveleşmiş. Herifi bırakmış ustaya da boşan gel demiş. Sonrası ne oldu . Kimle evlendi herife geri mi döndü muamma
Yok o öncesi. Kocayı affediyor . Konusuna göre aradan 2 yıl geçiyor. Kocası onu sanalda aldatıyormuş savunması bu. Neysem fayansçıyla cilveleşmiş. Sonrasını merak ediyorum. Konu sahibi Kız aradan 13 sene geçmiş gel anlat nolur ne ettin . Evlendin mi adamlaNasıl yani, o yüzden mi kocası dövmüş?

Şimdi konusunu okudum. Adamın boşandığını sanmıyorum zaman geçirip yuvasına dönmüştür.Yok o öncesi. Kocayı affediyor . Konusuna göre aradan 2 yıl geçiyor. Kocası onu sanalda aldatıyormuş savunması bu. Neysem fayansçıyla cilveleşmiş. Sonrasını merak ediyorum. Konu sahibi Kız aradan 13 sene geçmiş gel anlat nolur ne ettin . Evlendin mi adamla
Fayansci da evliymis, bosanicam seni alicam, bekle diyormuş,Yok o öncesi. Kocayı affediyor . Konusuna göre aradan 2 yıl geçiyor. Kocası onu sanalda aldatıyormuş savunması bu. Neysem fayansçıyla cilveleşmiş. Sonrasını merak ediyorum. Konu sahibi Kız aradan 13 sene geçmiş gel anlat nolur ne ettin . Evlendin mi adamla