Arkadalar Sizce ne demek istedi? Bana yardmc olursanz ok sevinicem..

elif_koray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
4
0
86
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır devam eden bi ilişkim var bu durumdan annemin de haberi var hafta sonu beni o kadar sıkıştırdıki gelsinler tanışalım yoksa bitiriceksin diye baskı uyguladı ama ben ne yapıcağımı bilmiyorum bende erkek arkadaşımı aradım durumu anlattım bana aynen şunları söledi şimdi annenin gönlünü al,kafana takma bu hafta buluşalım bu konuyu detaylı bi şekilde konuşalım dedi bende o zamana kadar çözüm üreteyim falan dedi ve telefonu kapattık daha sonra tekrar aradı naptın falan diye neyse uzatmayayım sizce ne demek istedi benim aklıma kötü şeyler geliyo acaba benden ayrılmak istediğini mi söylicek diye korkuyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ben sadece evliliğe hazır olmadığını düşünüyorum. Öyle olsaydı, senden önce o seni annesiyle tanıştırırdı. Bu soruna gerçekten bir çözüm bulsanız iyi olur. 2 senede evlilik konusunun açılmaması düşündürücü bir durum. Ayrılmayı gerektirmese de üzücü bir şey...

bana da hazır değil gibi geldi öyle aranızda karar vermeden annenizin baskı yapmasından ürkmüştür:bbo:

ayrılmak istediğini nerden çıkardın? ben hiç öyle bişey anlamadım.. kendin kurma bence, haftasonu gelsin oturun konuşun.. ztn sevgilin de gayet mantıklı konuşmuş, ben dçözüm üretmeye çalışayım sonra bunu konuşalım demiş, daha ne desin çocukcağız..

canım henüz evliliğe hazır değil demekki
ama bu seni sevmiyor ve seninle ciddi değil anlamına gelmez
evliliğe henüz hazır olmamasıda gayet normal bence
sıkma canını
ayrılmak isteseydi 2 sene beraber olmazdı..
sen anneni ikna etmeye bak bence..

2 yıllık sevgilisiniz bunu ona açık açık sorabilirsin ki canım ayrılmak mı istiyorsun diye
yaşlarınızı bilmiyorum eğer küçükse erkek arkadaşının evliliğe hazır olmaması gayet doğal
bence onunla konuş bu konuyu kendi kendini yeme

evliliğe hazır degıl demıcem ben..bana göre ailesıyle oturup konustuktan sonra sana kararını acıklımak ıstıyoda olabılır gıbı geldi..

evliliğe hazır degıl demıcem ben..bana göre ailesıyle oturup konustuktan sonra sana kararını acıklımak ıstıyoda olabılır gıbı geldi..

Kesinlikle, hemen ayrılcak yada hazır değil diye düşünme, sonuçta onunda kendine göre bir bildiği düşündüğü vardır. Zaten bir çözüm üretecem demiş. inşallah hakkınızda hayrılısı olur.

Tamam hemen geliyoruz demesini beklemiyordun herhalde. Bu işler öyle kolay olmuyor. Tabiki ailesine danışacak açıklayacak. Bu hafta olmaz önümüzdeki ay diyecek belki. Kötü düşünme....

bence bır sey dememışkı bu konuyu konusalım demıs
belkı o da gelelım dıyecek
olumsuz bır ızlenım edınmedım

güzelim senin olayı bimiyorum ama benim şu andaki eşim tanışmamızdan 13 gün sonra evlenme teklif etmişti, 1 ay sonra yüzük, 1 yıl sonra da düğün olmuştu. gerçekten ciddi olanlar pek uzatmıyorlar

güzelim senin olayı bimiyorum ama benim şu andaki eşim tanışmamızdan 13 gün sonra evlenme teklif etmişti, 1 ay sonra yüzük, 1 yıl sonra da düğün olmuştu. gerçekten ciddi olanlar pek uzatmıyorlar

bunlar daha çocuk olsa gerek
siz bunları yaşarken kaç yaşında idiniz?

konu için
hafta sonu bu konuyu uzun uzadıya konuşacaksınız... annen istedi diye ha diyince gelecek halleri yok.. çocuk panik olmuştur:lepi:

Back
X