• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar yardm edin... ok mu abartyorum?

nazgul

papatya
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
57
0
86
39
Ankara
KONUYU HANGİ TARAFINDAN ELE ALSAM BİLEMİYORUM...EŞİMİ ÇOK KISKANIYORUM..DAHA DOĞRUSU DURUM ŞÖYLE...NEZAMAN DIŞARI ÇIKSAK,BİR YERE GİTSEK EŞİME SAĞDAN SOLDAN KIZLAR BAKIYO,,BEN YANINDA OLDUĞUM HALDE?GÖZLERİNİN İÇİNE İÇİNE BAKIYOLAR..EŞİME GÜVENİYORUM,,YANLIŞ YAPMAZ ASLA FAKAT ODA O BAKIŞLARA KARŞILIK VERİYO..OZAMAN BENDE ÇILDIRIYORUM,KIRILIYORUM,,.GERÇEKTEN YANLIŞ YAPMAZ AMA BU BENİ GERÇEKTEN ETKİLİYO,,HASTALIK DERECESİNE GELDİ..ARTIK NEZAMAN Bİ YERE GİTSEK,,GİTMEDEN ÖNCE İÇİMDEN İNŞALLAH KIZ YOKTUR DİYORUM,,OLURSADA HUZURSUZ OLUP ORTAMIN TADINI BİLE ÇIKARAMIYORUMsenağlamaEVLİLİĞİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYO ŞÜKÜRLER OLSUN,,AMA BU YÜZDEN TARTIŞMAMIZ ÇOK OLMUŞTUR..ACABA BENMİ ÇOK ABARTIYORUM DİYORUM..GERÇEKTEN DURUM CİDDİ,,YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN,,,HATTA BUNLA İLGİLİ Bİ ÖRNEK VERMEK İSTİYORUM SİZE DAHA SONRA....

bence çok abartıyosun
oldu olucak eve kapa adamı dişi sinek bile göremesin
kıskanacağına gurur duymalısın o benim diye
bakan baksın senin yanında ya bakanlar kıskansın onların yanında olmadığı için :delphin:

sewen kıskanırr cnm.ama fazlası ilişkinize zarar werir.biraz sakin ol bencee.güweniorum diosun ama eşinin bakışlara karşılık wermesi ilginç geldii:uhm:

esini tanimadigim icin tabikide abartiyorsun öyle degil diyemem..ama anlattiklarina bakilirsa yani bakislara karsilik varsa bu bos degildir..esini seven bir erkek veya kadin esi yanindayken kendine asilan kartlara bakmaz!!haa sonrasindada bakmaz...ama belkide esinin dikkatini cekiyodur bunlar niye bakiyo diye ondan bi göz kacamagidir..ne kadar süreyle baktigina bagli...ayrica sevgilisi yanindayken erkeklere icine düscek gibi bakan 2.3. 4. el kizlardan bende nefret ediyorum...

sanırım son noktanı koyarken bize bir soru işareti bıraktın açıklık getirirsen sana daha çok yardımcı olabileceğimize inanıyorum...

arkadaşım öncelikle mesaj yazarken lütfen,küçük harf kullanalım...

sorunuza gelince,çok ama çok abartıyorsunuz,
ve bu hareketiniz sizi üzer,eşinizi sıkar bir zaman sonra...
kafanızı takmayın,bakan baksın,ne güzel yakışıklı bir kocam var dersiniz...
göze de yasak koyamayız ki,eşiniz bakıyordur mutlaka,siz nasıl etrafınıza bakıyorsanız,eşiniz de bakıyordur ve arada yakalamışsınızdır kıza baktığını ama
eşinize bu kadar güveniyorsanız,sadece bakıyordur o da,eminim
görmüyordur...
sevgiler...

eşimin bi akrabası var,,kız şuan nişanlı,,nişanlanmadan önce eşimle çok ilgiliydi,,eşimin gözlerine uzun uzun bakardı hep,,onlara gittiğimiz zaman dikkat ederdim...hep birlikte salonda otururduk eşim nete girmek için odaya giderdi,,oda hemen arkasından giderdi,,,hala öylede gerçi,,evlerimiz yakın,ben onlara giderim bana uzaktan hoş geldin der,,yada nadir gelir öper,,giderken yolculamaz,,eşim geldiğinde bizi yolcular..bunun gibi daha birçok çıldırtıcı örnekler var...eşimde akraba sonuçta,,buna takılıyo,,şaka felan yapıyo,,uyuz oluyorum,,uyara uyara biraz azalttık,,o benim kardeşim,akrabam diyo ama beni ilgilendirmez,,ben niyete bakarım...nişanlandıktan sonra kızın hareketleri eskiye göre biraz düzeldi,,ama ilk başta kıl kaptımya düzelmiyo,,annesini felan çok severim ama o uyuz kız evdedir diye doğru düzgün gidip gelemiyoruz,,eşimin oraya ben yokken gitmesinide istemiyorm....ya anlıcağınız durumum vahim,,bu durumumdan kurtulmak isityorum..lütfen yardımınıza ihtiyacım var....

Çok mu yakışıklı kocan?
Öyle bir yazmışsın ki yani çevredeki tüm kızlar kadınlar hiç erkek görmemiş gibi eşini dikizliyorlar?

Biraz abartmışsın gibi..

Neyse örneği ver bakalım da ona göre yazalım..

bence sen abartıyorsun
masallah eşinı öle bı anlatıyorsunkı tarkan halt yemış gıbı oluyo yanında
cok mu karızma onuda mı abartıyorsun yoksa

evet canım bu benide,,zaman zaman evliliğimizide etkiliyo,,tartışıyoruz..üstümden atamıyorum bu durumu

insan birinden huylandı mı malesef ne yaparsanız yapın o huylanma devam ediyor..
eşinize bakıyorlarsa baksınlar.sonuçta sizin eşiniz.sizin yanınızda..
sizi seçmiş,sizde onu.bunun tadına varın derim..
amaaa bu kız konusunda tek söylemek istediğim elinizden geldiğince uzak tutun.evlilik,nişanlanma malesef bir şeylerden uzak tutamıyor çiğ süt emmiş insanları..

Çok mu yakışıklı kocan?
Öyle bir yazmışsın ki yani çevredeki tüm kızlar kadınlar hiç erkek görmemiş gibi eşini dikizliyorlar?

Biraz abartmışsın gibi..

Neyse örneği ver bakalım da ona göre yazalım..

valla haklısın
arkadaş öyle bir anlattıki,her kız ona bakmadan duramıyor, her kız gözlerinin içine bakıyor.
yok artık. brad pitt sanki eşiniz. :kahve:
size öyle geliyor kanımca:delphin::delphin:

sevmek, kıskanmak ınsanı duygulardır
herkes bu duyguları tasır ama dozunu ayarlayabılmek elındedır bır nebzede olsa
bence abartıyorsun kendını ve esını uzecek derecede
esın cok yakısıklı karızmatık ve talep goren bır beyde olsa senı secmıs ve evlenmıs
kım esıne bakarsa baksın tadını cıkar artık senınle evlı
bu sekılde ustesınden gelmelısın bence gıdısat cok ıyı degıl

Evlılıgınız guzel gıdıyor madem o kadar ustelemeyın,sandıgınız gıbı bır durum yok belkıde eşiniz acısından yani... yoksa paranoyak olacaksınız....

bence siz gözünüzde eşinizi çok abartmışsınız ve belkide kendinizi ona yakıştırmıyosunuz ve birinin heran onu kapabileceği düşüncesiyle tetiktesiniz rahat olun bence.

sen kendi azınla felaketi çağırıyosun bırak düşme bu kadar üstüne.. bu şekilde devam edersen yapmayan adam yapar bak ona göre erkeklerin ne kadar kıskanılmak hoşlarına gitsede belli süre sonra sıkılırlar kendi ellerinle veririsin kocanı sonra

Back
X