• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar yardm edin... ok mu abartyorum?

soruna cevap veriyorum çok abartıyorsun. kıskançlık bir nevi güvensizliktir:delphin:ayrıca sen öyle yaptıkça eşinde kendini brad pitt sanıcak şımaracak yapma bunukaydirigubbakcemile3 bu huyundan hemen vazgeç

Konu sahibi arkadaşım gel ben sana kendimi anlatayım da biraz rahatla canım.

Bak ben 1.71 boyunda fiziği düzgün çevremde güzel sayılan amma velakin bak burası çok önemli dikkatini çekerim İŞİTME ENGELLİ ve işitme cihazı kullananan bir bayanım eşimde yakışıklı renkli gözlü eğitimli ve herhangi bir engeli olmayan bir erkek. Şimdi ben nerdeyse 14 yıllık evliyim ve evlendiğim gün kendi isteğimle kapandım. Kendimi bildim bileli işitme sorunu yaşadığım için dudak okuma kabiliyetim çok gelişmiş bir durumda.

Gelelim asıl meseleye; arkadaşım ben eşimle dışarıya çıktığım zaman bırakın kızların eşimin gözlerinin içine ısrarla bakmalarını "Bu adam bu kadını ne diye almış şunun yakışıklılığına bak ne işi var şu kapalı kadınla" diyen ve buna benzer ne laflarını dudak okuyarak gözlerimle işittim desem yeridir. Eşimi kıskanmadım mı hemde nasıl kıskandım belli etmedim mi yeri geldi yeri göğü inlettim, benim kendi akrabalarım bile benim nişanımda nikahımda bu kız bu sağır kulağıyla bu oğlanla nasıl evleniyor hayret dediler

Ama eşimin dediği gibi ne yapacaksın ki veya ne yapabilirsin ki ağızları torba değil büzesin, gözlerini neyle kapatabilirsin biz birbirimize güvenmek zorundayız dedi eşim bana, ben seni sevmesem istemesem seninle evlenmezdim dedi ne uğraşırsın böyle şeylerle bırak ne halleri varsa görsünler sen benimsin bende seninim gerisi boştur dedi.

O günden sonra ben kendimi toparladım önce kendime güvendim sonra eşime yersiz kıskançlıklar ilişkiyi zedeler güvensizlik kişiyi yer bitirir senin kendine ve eşine güvenin tam ise bırak etraftaki densizler ne yaparlarsa yapsınlar şunu hiç bir zaman unutma sen kıskanç olma etraf seni ve eşini, sizin evliliğinizi mutluluğunuzu kıskansın. Ben ki bu duymayan kulağımla kendime bu kadar güveniyorum sen haydi haydi bu sorunu aşarsın bence.

Sevgi ve sağlıcakla bir ömür mutluluk diliyorum.

Bak ben 1.71 boyunda fiziği düzgün çevremde güzel sayılan amma velakin bak burası çok önemli dikkatini çekerim İŞİTME ENGELLİ ve işitme cihazı kullananan bir bayanım eşimde yakışıklı renkli gözlü eğitimli ve herhangi bir engeli olmayan bir erkek. Şimdi ben nerdeyse 14 yıllık evliyim ve evlendiğim gün kendi isteğimle kapandım. Kendimi bildim bileli işitme sorunu yaşadığım için dudak okuma kabiliyetim çok gelişmiş bir durumda.

Gelelim asıl meseleye; arkadaşım ben eşimle dışarıya çıktığım zaman bırakın kızların eşimin gözlerinin içine ısrarla bakmalarını "Bu adam bu kadını ne diye almış şunun yakışıklılığına bak ne işi var şu kapalı kadınla" diyen ve buna benzer ne laflarını dudak okuyarak gözlerimle işittim desem yeridir. Eşimi kıskanmadım mı hemde nasıl kıskandım belli etmedim mi yeri geldi yeri göğü inlettim, benim kendi akrabalarım bile benim nişanımda nikahımda bu kız bu sağır kulağıyla bu oğlanla nasıl evleniyor hayret dediler

Ama eşimin dediği gibi ne yapacaksın ki veya ne yapabilirsin ki ağızları torba değil büzesin, gözlerini neyle kapatabilirsin biz birbirimize güvenmek zorundayız dedi eşim bana, ben seni sevmesem istemesem seninle evlenmezdim dedi ne uğraşırsın böyle şeylerle bırak ne halleri varsa görsünler sen benimsin bende seninim gerisi boştur dedi.

O günden sonra ben kendimi toparladım önce kendime güvendim sonra eşime yersiz kıskançlıklar ilişkiyi zedeler güvensizlik kişiyi yer bitirir senin kendine ve eşine güvenin tam ise bırak etraftaki densizler ne yaparlarsa yapsınlar şunu hiç bir zaman unutma sen kıskanç olma etraf seni ve eşini, sizin evliliğinizi mutluluğunuzu kıskansın. Ben ki bu duymayan kulağımla kendime bu kadar güveniyorum sen haydi haydi bu sorunu aşarsın bence.

canım eşinide seni de tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne kadar güçlü ve inançlısın hayretler içinde okudum ayrıca kulağında sorun olması senin birşeylerden ayrı olduğunu göstermez,yarın öbürgün başımıza ne gelir bilemeyiz..bırak kötü konuşanlar kendi insanlığından utansın...eşinde anlattığın kadarıyla çok seviyor seni...Allah o güzel yuvanı bozmasın sağlıkla ve huzurla yaşayın:Saruboceq: :1hug:

eşin bulunmaz hint kumaşımı..
yahu seninle evlenmiş senin artık,bırak kim bakarsa baksın...kafayı yiyeceksin hep böyle düşünmekten..
eşinide rahat bırak,böyle yapmaya devam edersen huzurun bozulacak eşin senden soğuyacak..

sen durumu bence abartmışsın canım.adam george clooney olsa ona bile bakmayan bulunur.ama seninkine maaşallah herkes çıldırıyo..sen kendini biraz ezik hissedip böyle düşünceleri büyütmüş olmalısın.sana tavsiyem kendini düzelt sakın ama sakın eşine bu fikirlerinden bahsetme bi tarafları kalkıp oda kendini senin gözlerinle görmeye başlarsa işte o zaman senin vay haline......bu zamanlarını mumla ararsın

Senin yaşadıklarını benim sevgilim yaşıyor. Ona göre herkes bana bakıyor, sinirinden kuduruyor ama inan o bile tepki göstermiyor. Bilirsin erkekler daha çok takılır bu konuya. Ama senin kocana yaptıklarını o bana yapsa inan dayanamam bir süre sonra bıkkınlık gelir insana.
İnsanlar aç gibi yanında eşimi var sevgilisi mi var hiç düşünmüyorlar. Bazen hayret ediyorum sevgilimin yanında yicek gibi bakıyorlar, ama yapıcak bişey yok. O da içine atıyor bu durumu sen de dile getirmemeye çalış.
Dün bir cafeye gittik merdivenlerden çıkarken kızın birinin sevgilime bir bakışı vardı içine düşücek.:oklava: Tam yanlarından geçerken aşkıma bi öpücük kondurdumopuyorumnanaktan içimden güldüm geçtim. İstediği kadar baksın o bana ait ve gözü başkasına kaymaz çok şükür.:nazar:
Belkide seni asıl deli eden eşinin bu bakışlara karşılık vermesidir. Ben böyle bir şey hissetsem çok kırılırım, yüzünü bile görmek istemem.

Dünyada bir tek eşiniz kalmış sanırım anlattığınıza göre.
Bakan muhakkak olabilir fakat siz nasıl ortamda hiç kız olmasın istiyorsanız ben de asla sizin gibi düşünen daha doğrusu sanan biriyle aynı ortamda bulunmak istemem.
Bence biraz değil çok değil aşırı abartıyorsunuz.
Eşinize güvenin ve kendinizi acele gözden geçirin bence.

kıskanmakta haklısın elbette ama ölçüyü kaçırma derim malesef çevremizde bole kızlarda var eşinin yanında olmana rağmen eşine bakıolar ama sen dert etmek yerıne gurur duy o benım siz anca bakarsınız die:):):)

Bence sende güven eksikliği var..
Kendini yeterince güzel bulmuyorsun.

Eşin yakışıklı diye ona bakan kızlara gönlü kayar diye korkuyorsun çünkü ona bakan kızları kendinden daha çok beğeniyorsun..

Kendine güven, kendini beğen, yetersiz buluyorsan daha güzelleşmenin yollarını ara bul uygula, eşinin yanında hep güzel ol, unutma bakımlı kadın güzeldir..

ya bıde bu yazıda ben sunu anladım evet yanında erkek olmasına rağmen bakan kızlarımız var yazıkkı onlara bunu yapıyorlar ama butun kızlar bakıyor dıyınce ben şuphe duyarım çunku türk of ve adetlerımızde bızım bu yok. butun kızlarımız evlı çıftlere bakmıyor bu sekılde genelleme yapmayın lutfen bu genellemeden dolayı zaten yorum yapan arkadaslarımız abarttığınızı düşünüyor..

bende öyleyim nazgul inan bende bunaliyorum sikiliyorum esim bana biz kardesiz diyor, bencede seven kiskanir, biz öyle yapsak inan bizede kizarlar benim esim kiziyor mesela bende diyorum ona, sende yapma bende yapmiyim, hersey karsiliklidir öyle degil mi

ya kocası yakısıklı olmasa bile birde onun gözünden görücez yani. bu denli kıskandıgına göre hatun cok begenior.
ama cok abartmıssın sende yaw. bence esin sana güveni saglayamamıs. oturup kavgasız konusun.
biz nişanlımla cok yapıorduk bütür kavgalar ama baktık sonu yok bırakmaya calısıyoruz.
e bizim elimiz ayagmız düzgün şükür bakıyor cevredekiler. e karsı taraf bakınca ister istemez bikac sn lik bizde bakıoruz. bu karsılık vermek değildir ama. reflekstir. bu suclayıcı bir kelime. eşim karsılık veriyor demişsin. ben birtek buna takıldım. kur mu yapıor yanında yani gözleriyle. ilginç

kıskançlık asla ve asla bir sevgi belirtisi değildir bana göre ben seviyorum kıskanıyorum bana göre doğru değil bu eşinize bakıyorlarmış ortamdaki bütün hanımlar sizin gittiiniz ortamda başka erkek kalmadıdamı hep eşinize bakıyolar :umursamaz: biraz rahat olun hayat çekilirmi böyle hem size hemde eşinize zindan olur hayat :delphin:

canım bence çoook abartıyorsun ne olur sakin olmaya çalış allah korusun eşini bile kaybedebilirsin dönülmez yollara girme bak ona güveniyorsunda mutlu olmaya bak hayat kısa

bence çok abartıyosun
oldu olucak eve kapa adamı dişi sinek bile göremesin
kıskanacağına gurur duymalısın o benim diye
bakan baksın senin yanında ya bakanlar kıskansın onların yanında olmadığı için :delphin:

aynen katılıyorum madem eşin yanlış yapmaz güveniyorsun ona ozaman bıraz kızlar bakarsa baksın hııhh boşuna bakarsınız benim benim diye göğsünü gere gere eğlenmene bak canım senzemuszemus

Çok mu yakışıklı kocan?
Öyle bir yazmışsın ki yani çevredeki tüm kızlar kadınlar hiç erkek görmemiş gibi eşini dikizliyorlar?

Biraz abartmışsın gibi..

Neyse örneği ver bakalım da ona göre yazalım..

Benimde aynı soru kafama takılmıştı neyse ki sen sormuşsun :)))
Ayrıca arkadaşım kıskançlığın bu boyutu normal değil. Öncelikle karşındakini bunaltır ve çıldırtırsın bu tavırlarınla. Sonra eşime güveniyorum demişsin, arkasındanda eşinin bakışlarıyla karşılık verdiğini yazmışsın. Öyleyse ne yapacaksın eşine neden bakıyorsun diye soracaksın. Demekki eşin göz çapkınıymış, sonra bırak baksın yaaaa, her baktığı ile seni aldatacak değil ya göz bu sağada bakar solada.

birlikte bir evlilik terapistine gitmelisiniz canım, eşini ikna et ve beraberce gidip bu sorundan kurtulun...

Back
X