Arkadam bi ocukla tantrd

bence sorun yanında arkadaşını götürmüş olman değil
enin konuşmamış olman.
arkadaşın sorgu meleği gibi çocuğa sorular sormuş sen de dinlemişsin
soru cevap yerine herkesin katıldığı daha doğal bir sohbet ortamı oluşsaydı
bence bu sorunu yaşamazdınız.
çok da üstünde durma, boş ver
isteyen adam zaten seninle iletişime geçer.
ama ilk elektrik deriz ya hep
demek ki o olmamış
hem sen beğendin mi ki tekrar görüşmek istiyorsun?

evet ya,kızcağız ortamı rahatlatmak için soru sormuş,,konuşmaya çalışmış.ama ,adam hiç konuşmamış.
.belli etmiş niyetini zaten

hakılısın aydan benle gelen arkadaşımın suçu yok. canım arkadaşım muhabbet açmaya çalıştıı ikimiz de suçlu olduk:1hug: yazık yavru kuşumun da benim de suçumuz yok. o ortak arkadaşımız bize demediğini bırakmayınca haksızlık ettiğimizi düşünmüştüm.

bence sorun yanında arkadaşını götürmüş olman değil
enin konuşmamış olman.
arkadaşın sorgu meleği gibi çocuğa sorular sormuş sen de dinlemişsin
soru cevap yerine herkesin katıldığı daha doğal bir sohbet ortamı oluşsaydı
bence bu sorunu yaşamazdınız.
çok da üstünde durma, boş ver
isteyen adam zaten seninle iletişime geçer.
ama ilk elektrik deriz ya hep
demek ki o olmamış
hem sen beğendin mi ki tekrar görüşmek istiyorsun?

o tanıştıran arkadaş bana sen konuşmadın arkadaşını öğretmiş getirmişsin sorsun diye daha kendin konuşamıyosun vs diyince çocuk haklı galiba ben yanlış yaptım bi tek başıma konuşmam lazım diye düşündüydüm. zaten ben bilmiyom bu işler nasıl yapılır herkesin lafına inanıyom valla. kimi diyo ben aile kızıyım tek başıma buluşmam demen lazım kimi ne diye arkadaşını getiriyosun karşındaki bozuluyo konuşamıyosunuz diyo. burda bi de size danışıyım dedim ben de. nasıl olması lazım bi daha her işi adabına göre yapalım diye
annemlere kalsa direk ailesiyle gelip annemden baabmdan istemeelri lazım ama birbirimizi tanımadan aileyi karıştırmak istemiyorum. daha önce başıma gelmişti o daha kötü oldu

valla güzelim
o ne düşünür, bu ne der diye hareket etmeye çalışırsan işin içinden çıkamazsın
sen sana nasıl doğru geliyorsa öyle yap
içinden geldiği gibi davran
elbette ilerde ciddi düşünme ihtimalin olan birini tanımaya çalışacaksın
varsın birileri basit davranmakla suçlasın
sen doğru bildiğini yapmış olacaksın sonuçta

Bence de kötü fikir arkadaşla gitmek. Ben kendim hep tek gidip görüşmüşümdür. Güvenlik açısından diye düşünürsen onun evinde buluşmayacaksın ki. Hani gazoz filan olayları şeklinde. Ve sana onu arkadaşın tavsiye etmiş öyle bozuk olsa tavsiye etmez. Zaten usuldur buluşma mekanını kız belirler. Ben hep halka açık kalabalık yerleri demişimdir. Böyle olursa zannetmiyorum sorun olsun. Tek başınıza olsaydınız belki daha çok şey konuşur paylaşırdınız. Hep arkadaşın sormuş sende yeni gelin edasıyla süzülmüşsün hiç bir erkek istemez öyle birini o açıdan beğenmemiştir yani pasif biri olarak görmüştür. Kendine güven duy ve ne istediğine karar ver. Nasıl birini istiyorsun ne özellikler bekliyorsun. Bence o arkadaşını götürmenin temel sebebi bu sen karar veremiyorsun acaba arkadaşım daha iyi düşünürmü diye düsünmüssün. Bir dahakilerde daha kararlı ve özgüvenin yüksek olsun.

kaydirigubbakcemile3 arkadaşım dedi ki ben kızla konuşurum (benim kendi arkadaşım bizi tanıştıran kızla konuşcaktı) sen de oğlanla konuşursun ama habire bizim ortak arkadaşımız ve benim kız arkadaşım konuştu. sıkıntıdan patladım.
benim arkadaşım oğlana sorular sordu ortak arkadaşımız da ortaya konuştu durdu.

Son düzenleme:
o tanıştıran arkadaş bana sen konuşmadın arkadaşını öğretmiş getirmişsin sorsun diye daha kendin konuşamıyosun vs diyince çocuk haklı galiba ben yanlış yaptım bi tek başıma konuşmam lazım diye düşündüydüm. zaten ben bilmiyom bu işler nasıl yapılır herkesin lafına inanıyom valla. kimi diyo ben aile kızıyım tek başıma buluşmam demen lazım kimi ne diye arkadaşını getiriyosun karşındaki bozuluyo konuşamıyosunuz diyo. burda bi de size danışıyım dedim ben de. nasıl olması lazım bi daha her işi adabına göre yapalım diye
annemlere kalsa direk ailesiyle gelip annemden baabmdan istemeelri lazım ama birbirimizi tanımadan aileyi karıştırmak istemiyorum. daha önce başıma gelmişti o daha kötü oldu

bak sen çekingen bir yapıda olabilirsin. vede konuşamayabilirsin, o an. bir kere tanıştıran arkadaşın saçmalamış. ne demek sorgu meleği. gibi... sen biraz çekingen durunca ki,buda doğal,herkes böyle ortamlarda, hele konu kendiyle igili olunca öyle çok girişken olamayabilir.
neyse,sen biraz çekingen davranınca arkadaşın ortamı rahatlatıp konu bulmaya adamı konuşturmaya çabalamış. ne var ki bunda.adam neden hiç konuşmuyor. o ortamı rahatlatması gereken kişi ,olmalıydı ,oysa.. ne var yani,bir kaç espri biraz güler yüz,sorulara verilecek bir kaç cevap. ne olacak ki..... incilerimi dökülecek beyefendinin..... bırak ya. bahane aramasın hiç kimse. suçlayacak adam arıyorlar.

bence bir daha aynı kişiyle buluşma sanatcım. bu iş olmaz. kafanda soru işaretleri var anladığım kadarıyla gerçekten istesen buraya yazma gereği bile duymazdın.

Kötü bir cocuk olsaydi muhtemelen zaten arkadasin evlilik gibi ciddi bir sey icin seninle onu tanistirmak istemezdi!!

Oraya arkadasinla gitmen bana göre dogru degil...cünkü ne sen nede o istedigniz gibi birbirinizle konusamadiniz!! Ücüncü kisi bence bu tür bulusmalarda olmamali..

Keske tek gitseydi, buluscagin yer en fazla bir cafedir...gündüz vakit ulu orta yerde kalkipta sana bir kötülük yapamazdi....ki zaten arkadasini taniyor ve seviyorsan kötü bir insanida sana evlilik babinda tanistirmak istemezdi...:delphin:

katılıyorum a.s.

haklısın hiç elektrik alamadım çok sıkıldım hatta o ortamda. ama çocuk haklı ben suçluyum diye düşünmüştüm.

bende şu buluşma olayına arkadaşla gitme olayına bi kılım abi yaa:olmaz: yani zaten kalkıp çocuğuna ewine gittiğin yokki ne yani yanında biriyle gitmek falan, bi kafede pastanede kimsenin kimseyi yakalrsam mucuk mucuk yaptığı yokki.. hem arkadaşında araştırmış falan bayaca bilirkişi raporu wercekmiş gibi delphin du bak şöle diyim ben sana :
1- buluşmaya arkadaşınla gittiğin için hatalısın, ara bi istersen..
2- bu sebep yüzündn bukadar çabuk kestirip atıo çocuk buda saçma yanii:umursamaz:

ben istemiyorum demiştim bi de olmaz elektrik alamadım demiştim. sonradan ben hatalıyım bi şans verelim şu iş e dedim ama iyice gıcık oldu galiba bana

ben istemiyorum demiştim bi de olmaz elektrik alamadım demiştim. sonradan ben hatalıyım bi şans verelim şu iş e dedim ama iyice gıcık oldu galiba bana

şimdi sende de çelişki var çocuğu beğenmemişsin madem elektrik alamamışsın .istemem demişsin .sonradan neden ben hatalıyım şans verelim diyorsun ki. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sanat.
bana bunu biri yapsa, yani birini tanıştırsam, önce, yok beğenmedim elektrik alamadım deyip, sonra da hadi bir şans vereyim derse çok kızarım şahsen. bu işler oyun değil ki. ne o beğenmedim. olmaz. sonra da bir şans daha tanıyım falan. çocuk oyunumu bu..

evet senle dün de konuşmuştuk başkaların söylediklerinden etkilenip kararlarımı değiştirmemem lazım. ya da başta iyice düşünmek lazım karar vermeden.

Back
X