arkadaşlar şimdi benim memleketimde benim daimi görüştüğüm dostum dediğim iki insan vardı birisi erkek arkadaşımın kuzeni diğeri 8yıllık arkadaşım herşey gayet güzeldi bu zamana kadar neyse 8yıllık arkadaşım bi çocuğu sevmeye başladı çocuk ise bununla telefonda konuşuyo hatta buluşuyomuş (ki bunu arkadaşım bana asla sölemiyo) ama aklında başka bi kız olduğu için çıkalım gel demiyo sadece öbür kızdan cevap gelesiye vakit geçirme bi nevi anladığım kadarıyla neyse ben bunu uyardım bi kaç kere tamam ona göre davranacam dediysede bana geçti lafı kendine değil ve bu o çocukla 2kere buluşmuş bunu bana söleyende diğer arkadaşım ona anlatmış bana anlatmadı bende ısrarla sordum hiç buluştunuzmu die gözümün içine baka baka hayır dedi bana 2.kez buluştuklarındada bişeyi bahane edip sordum fakat başka yere gidiyordum dedi bana neden anlatmıyo gerçekten çok merak ediyorum... diğer arkadaşımlada erkek arkadaşım tartıştı baya kötü şekilde bende ikisinede ayrıcalık yapmadım ama arkadaşım benden ister istemez artık soğuk uzaklaştı bu her halinden belli artık ikisiylede mecbur kalmadıkça görüşmüyoru bugün açıp facebookan fotolarına baktığımda benim resmimi sildiğini gördüm bu içimi çok acıttı ilk bahsettiğim arkadaşımda msnde karşılaşıyoruz fakat oda yazmıyo bende onun yalanını yüzüne bi şekilde vurmalmıyım içimde tutamıyacam çok hırslandım sizce ne yapmalıyım fikir verin ya mafoldumben