Arkadamla sorunlarm var

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
arkadaşlar şimdi benim memleketimde benim daimi görüştüğüm dostum dediğim iki insan vardı birisi erkek arkadaşımın kuzeni diğeri 8yıllık arkadaşım herşey gayet güzeldi bu zamana kadar neyse 8yıllık arkadaşım bi çocuğu sevmeye başladı çocuk ise bununla telefonda konuşuyo hatta buluşuyomuş (ki bunu arkadaşım bana asla sölemiyo) ama aklında başka bi kız olduğu için çıkalım gel demiyo sadece öbür kızdan cevap gelesiye vakit geçirme bi nevi anladığım kadarıyla neyse ben bunu uyardım bi kaç kere tamam ona göre davranacam dediysede bana geçti lafı kendine değil ve bu o çocukla 2kere buluşmuş bunu bana söleyende diğer arkadaşım ona anlatmış bana anlatmadı bende ısrarla sordum hiç buluştunuzmu die gözümün içine baka baka hayır dedi bana 2.kez buluştuklarındada bişeyi bahane edip sordum fakat başka yere gidiyordum dedi bana neden anlatmıyo gerçekten çok merak ediyorum... diğer arkadaşımlada erkek arkadaşım tartıştı baya kötü şekilde bende ikisinede ayrıcalık yapmadım ama arkadaşım benden ister istemez artık soğuk uzaklaştı bu her halinden belli artık ikisiylede mecbur kalmadıkça görüşmüyoru bugün açıp facebookan fotolarına baktığımda benim resmimi sildiğini gördüm bu içimi çok acıttı ilk bahsettiğim arkadaşımda msnde karşılaşıyoruz fakat oda yazmıyo bende onun yalanını yüzüne bi şekilde vurmalmıyım içimde tutamıyacam çok hırslandım sizce ne yapmalıyım fikir verin ya mafoldumben

Yapmak istediğin ne . bu iki arkadaşıda hayatından tamamen çıkarmak mı yoksa onları geri kazanmak ona göre fikir beyan edelim

Ben olsam hic birseycikler yapmam güzelim...neticede belliki seninle kontaklarini kesmek istiyorlar...ehhh benimde beni istemeyenlerle hic isim olmaz....

Hadi cüsssss derim olur biter...:delphin:

bence dost dediğin kişiler bir kere dost değilmiş.arkadaşla dost kavramlarının ayırdımını bir yapalım.ikinci olarak bence değmez gereksiz insanlarmış ve artık zamanları sizin hayatınızda dolmuş çıkmışlar.takmayın kafanıza.onların hayatınızda olmamaları kayıp olmayacaktır.bence sizi üzen siizn onları fazla yüceleştirmiş olmanız.sizin onlara verdiğiniz değerin karşılığını alamamanız.boşverinnnnnn

yalan söyleyen senin tepkinden korktuğu için yalan söylemiştir. hayatlarına karışsan böyle oluyo karışmasan alakasız arkadaş oluyosun ne yapsan yaranamıyosan yol ver derim.
öbür erkek arkadaşınla kavga edene gelince. hangisini seçiceğine karar ver.
erkek arkadaşın mı yoksa kız mı?
ne kadar tarafsız kalsan da onların kavgası seni etkileyecek arkadaşın yada sevgilin mutlaka surat asıaktır.

Bence biraz sakin olman lazım öncelikle
Durup düşün karar ver hayatında ne kadar önemli olduklarına
Hatta davranışlarının sebeblerini sor...
Ama kendini çok üzme derim ben
Değmeyecek insanlarsa boşver gitsin...

arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkürler 8yıllık arkadaşım dediğim kişiyle dün konuştum buraya yazdıktan sonra dayanamadım onu birinin gördüğünü benim bu olayı aylar önceden beri bildiğimi söledim o da inanıp herşeyi bülbül gibi öttü hatta kıza bildiğini bile itiraf ettirdim sanki haberim yokmuşcasına arkadaşımın benden özür diledi çok üzgün olduğunu söledi ama sebep olaraksa benim ona karşı daha önce verdiğim tepki ve henüz çıkmadıkları halde buluşmasını ayıplayacağım ters tepki vereceğimden dolayı çekinmesi olarak önüme sundu herşeyi söyledim ne kadar kırıldığımı ondan o dönemde soğuduğumu bile hep beni haklı gördü ve defalarca özür diledi sorunu hallettik şimdilik diğer kıza gelince seçim yapacak duruma bile girmem erkek arkadaşım tabikide ayrıca onlar zaten amca çocuğu aralarındaki sorun ewet benide etkiler ama ben ona dün mesaj attım gayet sıcak o herzamanki gibi değildi bana soğukluğu adeta yüzüne yayılmıştı bunu hissedebildim ama bana senlik bişey yok diyende kendisiydi sonuçta erkek arkadaşım onla görüşme bi daha bile dmedi yada ben herhangi bişey yapmadım ama kendi bilir diyeceğim artık ben adım attım hiç bişey olmamış gibi davranarak o ters bana ters gelen bi karşılık verdi yani soğuktu bundan sonra herkes kendi hayatını yaşasın madem...

Back
X