Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ozaman kadinlak yapma kusura bakma banyo sirasi bekliyenen ben de. ayri eve cikana kadar sana cinsel ilkiski yok de. evde kvde hadi neyse bayan birde kaynin var üstünede kayinbaba.
hicte cekemem. kocamla ne zaman yatip kaltigini bilecekler düsünsene banyo yapmamazsin bile bu nasil bir hayat. bir es olarak bunlari karisina laik görmesi tuhaf... erkek olaydida ailesini gecindirmesini bilseymis ozaman ana kuzusu
hicte cekemem. kocamla ne zaman yatip kaltigini bilecekler düsünsene banyo yapmamazsin bile bu nasil bir hayat. bir es olarak bunlari karisina laik görmesi tuhaf... erkek olaydida ailesini gecindirmesini bilseymis ozaman ana kuzusu
Ne yapıcam ben bu insanlarla hiç kimsem yok hep ezilen olmaktan bıktım iyi davransamda kötüyüm davranmasamda kötüyüm ağzımı açıpta tek bi kelime etmiyorum yinede beş karış surat napıcam ben Allah'ım sen sabır ver